Şimdi Ara

Hangi bölümü hangi mesleği sevdiğimi istediğimi bilmiyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (2 Mobil) - 1 Masaüstü2 Mobil
5 sn
28
Cevap
1
Favori
2.551
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Gastronomi güzel geliyor ,fizik güzel geliyor ,uzay, robotik yapay zeka, akıllı sistemler güzel geliyor

Roketler tanklar uçaklar güzel geliyor

Ama ne meslek ne bölüm yazayım bilmiyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Bilkent EE de değil misin hocam? TIP geçmeyi düşünen? Boğaziçi Matematik gelseydin keşke. 5 yıl boyunca aylık 1500TL burs. ( ingilizce hazırlık bile dahil) matematikten her yere de zıplayabiliyorsun. Veya bölüm değişikliği yapabiliyorsun
  • Mesela beş yıl sonraki bir haftanın nasıl geçmesini isterdin? Maaşın ne kadar olmalı, çalışma ortamın nasıl olmalı, çalışma arkadaşların nasıl olmalı? Hayal edip, cevaplar mısın?
  • ben ünideyim 3 sendir ben de hala bilmiyorum valla.
  • Boğaziçi Matematik kullanıcısına yanıt
    Hocam o tıp isi ailevi bir durum bu 1 yıl sonunda hala bana gerizekalı muamelesi yaparlarsa gecicem

• Tıp kazandım ama ben de bilmiyorum senelerce asla tıp yazmam dedim,yazdım

Üstelik kan da tutuyor

Ya cok kolay değil ki bu secim işi cocuklugumdan beri doktorluk istiyordum diyenler

• Hocam yani çok kazanıp zibilyoner olma hevesim yok yani zorlanmadan normal bir seviyede yasayayım yeter

Çalışma ortamım rahat olsun sömüre ne kadar çalışmaK yerine görevim olsun belli bi zamanda onu bitireyim düzen olsunyani insanlar sevecen olsun zeki olmasalar bile mantıklı düşünen insanlar olsun

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fleur-de-lys

Tıp kazandım ama ben de bilmiyorum senelerce asla tıp yazmam dedim,yazdım

Üstelik kan da tutuyor

Ya cok kolay değil ki bu secim işi cocuklugumdan beri doktorluk istiyordum diyenler

Hocam şu an nasıl hissediyorsunuz ?

Pişmanlık,kendine kızgınlık,yaş sorunu,geç kalmışlık,hayattan bıkma var mı?

• OneShotHeadShot kullanıcısına yanıt
    Daha başlamadım ki hocam konuştugum arkadaşlar alışagımı söyledi kan tutma olayı için,ben de karar veremiyordum diğer meslekler için sonra maneviyat ağır bastı-şaka değil-tıp yazdım pişman değilim heyecanlıyım

• Türkiye'de gençlerin büyük çoğunluğu senin gibi zaten veya sevdiğini sandığı bölümün içine girdiği zaman aslında bu işe uygun olmadığını anlıyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: Fleur-de-lys

Daha başlamadım ki hocam konuştugum arkadaşlar alışagımı söyledi kan tutma olayı için,ben de karar veremiyordum diğer meslekler için sonra maneviyat ağır bastı-şaka değil-tıp yazdım pişman değilim heyecanlıyım

Hocam aynı durumdayız desem

Beni kan tutmaz o ayrı ben de sizin gibi tıp kesinlikle olmaz diyenlerdenDİM

Büyük konuşmuycaksın...

• OneShotHeadShot kullanıcısına yanıt
    Pişmanlığını yaşıyorum o büyük konuşmanın gizli gizli tıp fakültesini kazandım kimseye söyleyemiyorum sosyal medyada hiç bir yolla ifade etmiyorum

• Uppp

• Upper

• yukarı
  • Bu çoğu öğrencinin yaşadığı bir sorun. Meslekleri deneyimlemedik ve sevip sevmediğimize karar veremiyoruz. Meslekleri yapan kişilerle konuşsan fayda sağlayabilir. Tercih haftasına kararsız bir şekilde girince iyi olmuyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ratch -- 15 Ağustos 2017; 21:13:47 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • ratch kullanıcısına yanıt
    Sen ne yaptın? Hep fizik okumak istiyordun

• anın tadını çıkarmak lazım. bilkent ee den tıp hariç istediğin çoğu alana yönelebilirsin başarılı olduktan sonra
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.