Şimdi Ara

Hangi Bölümü Seçeceğimi Bilmiyorum Çok Kararsızım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
1.404
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar değerli yorumlarınız için şimdiden teşekkür ederim.

Ben geçen yıl mimarlık bölümüne yerleştim ancak bölümün bana göre olmadığını anladım.
    Şimdi ise başka bir bölüme geçmek istiyorum ancak ne istediğimi bilmiyorum çok kararsızım.
    Mühendislik dallarından birine geçeceğim gibi görünüyor ancak buna bile hiç emin değilim.
    Keşke düz bölümsüz üniversite olsaydı.

Sizce ne yapmam gerekir ? Hiçbir bölüm ilgimi çekmiyor. Tavsiyeleriniz nelerdir

Saygılarımla

• Bende bu yıl mimarlık istiyorum hocam ilginizi ne çekmedi biraz açıklayabilir misiniz,bende aslinda daha doğrusu uçak mühendisligi istiyordum fakat ulkemizde fazla olmadığından dolayi bu bölüm tek çıkış noktam mimarlik oldugunu dusunuyorum ve cizim yetenegim yok denecek kadar vahim

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • yilmaz028 kullanıcısına yanıt
    İlk 20k civarı yapabileceğinize inanıyorsanız, uçak konusunda bilgilendirebilirim özel mesajdan.

Konu sahibi için up.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: yilmaz028

Bende bu yıl mimarlık istiyorum hocam ilginizi ne çekmedi biraz açıklayabilir misiniz,bende aslinda daha doğrusu uçak mühendisligi istiyordum fakat ulkemizde fazla olmadığından dolayi bu bölüm tek çıkış noktam mimarlik oldugunu dusunuyorum ve cizim yetenegim yok denecek kadar vahim
    Hocam mimarlık kesinlikle ilginiz olmadan yapabileceğiniz bir alan değil. Mühendislik bölümlerindeki analitik hesap gibi becerilerden ziyade, çok daha sanatsal bir alan. Bende bu özellikler mevcut olmadığı için yanlış yerde olduğumu anladım. Hatta şunu da ekleyeyim, mimarlık bölümü için özel yetenek sınavı ile alım yapılması gerektiğini bile düşünüyorum. Size şunu söyleyebilirim, eğer gerçekten mimarlık istiyor ve bu bölümün hayalini kuruyorsanız, bundan çok eminseniz mimarlığa gidin, çok mutlu olursunuz. Çizim yeteneği vesaire bunlar çalışmayla ve azimle olmayacak işler değil. Kimse annesinin karnında öğrenmiyor. Kaldı ki artık mimarlık mesleği bilgisayar başında icra edilen bir meslek. Ama mimarlık konusunda emin değilseniz, tereddüt halindeyseniz kesinlikle gitmeyin. Sadece kafanızda net şekilde burası varsa gidilecek bir bölüm mimarlık. Yoksa çok pişman olursunuz. Aman diyeyim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BrownSquirrel -- 20 Haziran 2018; 15:7:53 >

• quote:

Orijinalden alıntı: hopelesscase

İlk 20k civarı yapabileceğinize inanıyorsanız, uçak konusunda bilgilendirebilirim özel mesajdan.

Konu sahibi için up.
    Değerli mesajınız için teşekkür ederim. Zahmet olmazsa size, Uçak Mühendisliği ve genel anlamda mühendislik bölümleri hakkında değerli bilgilerinizi özel mesaj yoluyla almak isterim.
  • BrownSquirrel kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim yanıtladığız için, bende bana mimarlığın uymayacağını karar verdim gibi ancak mimarlığı elediğim sürecr bana uyan bir meslek secemedim ve sinava 1 hafta kaldi nerdeyse cok kararsizim sizin vereceğiniz bir fikir,tavsiye varmıdır acaba ? Mimarlığı seçerken ben bu bölümü yaparim gibisinden atıfta bulunmuşmuydunuz yani onyargili mi davrandiniz acaba mimarliga hocam kendinizi sorguladiniz mi bu konu hakkinda bunuda ogrenmek isterim :)

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.