Bilgisayarın birinde 1 hafta süre ile I explorer diğerinde MyIE2 çalıştırıldı
SONUÇ:
-İexplorer'li bilgisayar ne kadar da çirkin. -MyIE2' li bilgisayar ne kadar da yumuşak. Yok yaw güzel diyecektim.
cdemir süperdi :) tebrikler [krl]
ie'den hiç bir şikayetim yok valla..netscape de kullandım operada kullandım. java larda bayağı sorun yaşadım bu 2 siylede.. belki düzeltilebilir ama nie uğraşiğim ? tabi herkesin kendi zevki.
Valla opera da kurulu ie zaten kurulu olarak geliyor. ikisini de zaman zaman kullanıyorum. Operanın sorun çıkardığı zaman devreye ie giriyor. Ama tartışmaya bile gerek yok opera yıllardır birinci olduğunu defalarca kanıtladı. Fakat destek konusunda bişeyler yapılabilir.
<blockquote id='quote'><font size='1' face='Verdana, Arial, Helvetica' id='quote'>quote:<hr height='1' noshade id='quote'><i>Originally posted by theshiver</i> <br />ie'den hiç bir şikayetim yok valla..netscape de kullandım operada kullandım. java larda bayağı sorun yaşadım bu 2 siylede.. belki düzeltilebilir ama nie uğraşiğim ? tabi herkesin kendi zevki. <hr height='1' noshade id='quote'></blockquote id='quote'></font id='quote'>
Myie2 ie tabanlı bir sistem. Ie'nin yaptığı ve yapamadığı bir çok şeyi yapıyor.
Bir kaç örnek -Beraber açtığınız 3-4 siteyi grup yapıp, hepsini aynı anda açılmasını sağlayabiliyorsunuz. -Flash plug-ini ile flash'ları HDD'ye kaydedebiliyorsunuz. -Geçmişi, adres çubuğundaki adresleri, çerezleri, temp dosyalarını aynı anda uçurabiliyorsunuz. - Adres çubuğundaki istemediğinz adresleri tek tek silebiliyorsunuz. -Örneğin bir sayfadaki kelime yada kelimeleri seçip fare'nin sol tuşı ile biraz taşıyıp bıraktığınızda o kelime yada kelimeler google'de aranıyor. -Boş bir yerde farenin sağ tuşuna basıp sola çekip bırakınca geriye, sağa çekip bırakınca ileriye gidiyorsunuz. (Bu işlevler çok çeşitli, farklı işlerde yaptırabiliyorsunuz.) -Pop-up filtresi gayet iyi. Artık abuk-sabuk açılan pop-uplar yok. -Daha önceden açmış kapatmış olduğunuz sayfaların bir listesi var ordan seçip tekrar açabiliyorsunuz -İstediğinz sayfaların otomatik yenilenmesini sağlayabiliyorsunuz. -F2'den sonraki tuşlara istediğiniz adresleri atayabiliyorsunuz. -İstediğiniz adreslere takma ad verip adres çubuğuna takma adı yazınca sayfanın açılmasını sağlayabiliyorsunuz vb.... Bunlar şu anda aklıma gelenler.
Ie'den vazgeçemeyenlere kesinlikle öneririm.
Bu arada operayı'da yükledim. Fazla test etmedim. Hızı biraz iyi gibi fakat sayfalar açılırken sanki ie 4.0 daki gibi, açılıyormuş hissi verdi. (Yani biraz tuhafıma gitti) .Bir java applet' li sayfayı açmadı kilitlendi. Başka javalı sayfa denemedim.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme