Şimdi Ara

Hangi cep telefonunu almalıyım??

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
610
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    3 senedir akıllı telefon kullanmıyor ve üniversite sınavına hazırlanıyordum ki bu sene -şükür- kazandım.
    Şimdi hakettiğim için istediğim telefon alınacak lakin benim kafam karışık.
    Şimdi iPhone 7 istiyorum lakin bir teknoloji bişeycisi abim(sayılan kişi) iPhone da Amoled ekran yok alma 2 sene içinde gelir o zamana kadar idareten bişey al dedi
    (NOT: Teknolojiden çok anlamam)
    Samsung A5 düşündüm, orta segment bir telefon sana yaramaz dediler.
    Şimdi laptop/tablet yerine de bu alınan telefonu kullanacağım ve yurtta kalacağım bu sebeple çalınmayacak, kadın olduğum için beni daha çok ilgilendiren kamera-instagram-whatsapp üçlüsünde beni rahat ettirecek, en az 2 sene kasmadan çalışacak, okuldan yollanan slaytlarda, pdf'lerde sıkıntı çıkarmayacak (kendi ayakları üstünde duran, beni taşıyabilecek safkdjas) bir telefon istiyorum.
    Öneriler nelerdir??
    -fiyatsınırı yokmuş gibi-
    Ha birde iPhone 7'nin şarjı ne kadar dayanıyor? Memnun mudur kullananlar??

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi soslubrokoli -- 25 Ağustos 2017; 18:35:13 >

• Eğer android alacaksanız oneplus 3T öneririm, eğer iPhone alacaksanız 2-3 hafta daha bekleyin yeni model çıkacak ya onu alırsınız ya da yeni model çıktığı için eski modellerin fiyatları düşer onlardan alırsınız ama iPhone alacaksanız tavsiyem plus olan modeli almanız

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Americas Worst Nightmare kullanıcısına yanıt
    11 Eylül'de okulum başlıyor, oraya gidicem ve samsung kullanmıştım daha önce o yüzden yine samsung olsun istiyorum. S8 sorunsuz 3-4 sene götürü diyorlar ama arka kasası cam ve ben düşüren bi insanım bu da benim ödümü koparıyor. Samsung olarak bir tavsiyeniz var mıdır?
  • Samsunglar hakkında pek bilgili değilim ama düşüren biriyseniz samsung un son birkaç yılda çıkan modelleri genelde cam kapaklı, daha bilgili arkadaşlar yardımcı olabilir o konuda

• Americas Worst Nightmare kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederiim :')
  • 1. Telefonun amoled olması telefonda olmazsa olmaz bir şey değildir, önemli olan dokunmatiğinin hassas ve dayanıklı olması iş görür, amoled ekranlarda fotoğraflar hormonlu gözükür, bu tamamen zevk meselesi ekran senin tercihine kalmış telefonun artı bir değer kazanmaz Samsung eskiden beri amoled kullanır.

2. Telefon için bence ilk önce boyutunu belirlemelisin kaç inç olmalı,

3. Iphone telefonlar her zaman stabildir, işletim sistemi sana çok sorun çıkarmaz, teknik servisi iyidir, telefonu satmak istersen de değer kaybetmez, son zamanlarda Huawei telefonlar android sistemli olması rağmen başarılı.

4. Iphone ve android telefonları kıyaslama iphonu kendi katogorisinde değerlendir.

5. Ortalama her telefonda office uygulamalarını rahatlıkla açar önemli olan telefon değil kullandığın office yazılımı.

6. Öğrenciler iphonu pek sevmek canın kendi bilgisayarın dışında başka bir bilgisayara bağlanmak isterse veya işlem yapmak istersen iphone yazılımın yüklü olması gerekir.

7. Hiçbir telefon asla bilgisayarın ve asla fotoğraf makinasının yerini tutmaz.

8. Şartların müsaitse iphone al, geç,

9. Pil ömrü orta düzeyde, mükemmel değil gerisi senin kullamına kalmış.

10. Fotoğraf ve kamera konusunda iş görür başarılı sayılır.

11. Forumda telefon tavsiyesi yapan gruplar ve başlıklar var onlara yaz herkes görsün çünkü öğrenci gözüyle olaya bakışları farklı olanlar olabilir.

12. Eğer alternatif istersen, htc10, Huawei p10, bakabilirsin.

13. Başarılar dilerim.

• bilgekılıçhan B kullanıcısına yanıt
    Normalde Macbook kullanmasam windows 10 yüklü bir laptopa iPhone u bağlama imkanım var mı? ios mu yüklemem gerek bunun için?
    Vee teşekkür ederim başarı dileklerin için
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Hangi iPhone'u almalıyım?
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster
  • soslubrokoli kullanıcısına yanıt
    İtunes yüklü her bilgisayarda işlem yapabilirsin

• quote:

Orijinalden alıntı: bilgekılıçhan

İtunes yüklü her bilgisayarda işlem yapabilirsin

Bilgisayardan telefona veri aktarmak için gerekli fakat, telefondan bilgisayara veri aktarmak için itunes gerek yok, basit bir şekilde verilerini aktatabilirsin.

Kusura bakmayın pek anlamıyorum bu işlerden o yüzden tekrar sorucam da
    Yani telefondan --> bilgisayara (samsung gibi) usb vs kullanıp atabilirim amma bilgisayardan --> telefona itunes yüklü olması gerekiyor.
    Doğru mudur ??
  • quote:

Orijinalden alıntı: soslubrokoli

Kusura bakmayın pek anlamıyorum bu işlerden o yüzden tekrar sorucam da
    Yani telefondan --> bilgisayara (samsung gibi) usb vs kullanıp atabilirim amma bilgisayardan --> telefona itunes yüklü olması gerekiyor.
    Doğru mudur ??

Doğrudur bilgisayardan telefona atman için itunes veya başka programlar kullanman gerekir iphonelar güvenlik için böyle davranır.

Teşekkürleeeeeer
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.