Şimdi Ara

Hangi champ yardim?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
265
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Ekko ve liss ikiside oyun yapma potansiyeli yüksek herolar oyunu iyi okur bota iyi tpler atarım diyorsan liss al tam bi cc canavarı ama ben karşımdaki adama oynar solodan rahatsız ederim diyorsan ekko al tercih senin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gtmonster

Ekko mu? Lissandra mi? alim yardimm

Hangi lane için düşündüğünüz de önemli.

Mid için düşünüyorsanız, hem CC hem damage bakımından Lissandra oldukça tatmin edici. Aynı zamanda TP ile giren bir oyuncuysanız baskınlarda çok iş yaparsınız. Ekko ise biraz daha bireysel beceri istiyor. Güzel hasarı var, türlü oyunlar yapılabiliyor. Ama metada biraz daha kontrol büyüleri önem kazanmışken Mid Ekko'yu ben olsam pek tercih etmem.

Solo içinse durum tam tersi. Eski sezonlarda solo Liss görürdük. Ancak artık hasar odaklı şampiyonlar bile tank kasılmaya başlandı. Ekko da bunlardan bir tanesi. Ve belki de metadaki en iyi solo herolarından bir tanesi. Yeni eşya düzeninde tank veya tanky Ekko çok iş yapıyor. Pasifi sebebiyle her zaman 1vs1'de hasar çıkartabilirken, paralel yakınsama sayesinde iyi bir engager olabiliyor başı sıkıştığında ultisi ile çıkabiliyor.

Kısacası Top lane için Ekko, Mid lane için Liss daha doğru tercihler bana göre.

• ekko
  • Ekko çok güçlü şuan ama nerf yiyebilir sen lissandra al
  • ikisi de çöp. udyr al
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.