Şimdi Ara

Hangi Class ve hangi Realmi seçmeliyim ? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
0
Favori
1.924
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: IcyTea Lemon

Forumda ağlamak yeterli oluyor. Paladinin durumu çok berbat diye ağladılar böyle bir buff geldi. O buff öyle kalır eminim. Bahsettiğim stun daha ilk levellarda açılıyor adını unuttum 1 dakika cd si olan varya ben ona gıcıgım Bence paladin oyna. Bubble ı felanda var güzel yani

ağlamak da haklılar ama .d taa woltk daki durumu nasıldı ondan sonra bide daha kıstılarsa fazla olmuş o. ha sen hammer of justice la raptance i diyosun. iyi güzel de başka classların ccleri stunları yanında onlar hiç kalıyo yahu .d peki ne zaman geliyo bu 5,3 ?
  • aynen ya, kiytirik bi stun'umuz var onunda minimum 30 saniye suresi. gelsin obur claslar birbiri ardina bir suru sey atsin, koyun olup gezelim orda burda, 6 saniye stun nedir ki.
    blood elf in racial silence'i var bir de o.

oha bu arada simdi gordum, cok alakasiz konuyla ama napmislar oyle holy ye.
    evet retriyi bufflamis ama holy yi napmis :( absorb veriyor diye mastery aban, onu dusursunler, cd yi kisaltiyo diye set bonusunu alicam diye ugras onu da dusursunler. afferim afferim. uhuuuu birakicam ben bu isleri :'(
  • quote:

Orijinalden alıntı: laiyaaa

aynen ya, kiytirik bi stun'umuz var onunda minimum 30 saniye suresi. gelsin obur claslar birbiri ardina bir suru sey atsin, koyun olup gezelim orda burda, 6 saniye stun nedir ki.

evet retriyi bufflamis ama holy yi napmis :( absorb veriyor diye mastery aban, onu dusursunler, cd yi kisaltiyo diye set bonusunu alicam diye ugras onu da dusursunler. afferim afferim. uhuuuu birakicam ben bu isleri :'(

hayır anlamadığım madem kapat abi bu retri talentini direk olsun bitsin wowun forumlarına bakdım da orda bu 5,3 deki +%15 le hallolacak gibi bi iş değil diyolar bu. dayanma gücü yok gibi yorumlar yazmışlar. ağız tadıyla bi retri oynayamayacaz anlaşılan

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kajmeran_ -- 21 Nisan 2013; 15:16:36 >

• quote:

aynen ya, kiytirik bi stun'umuz var onunda minimum 30 saniye suresi. gelsin obur claslar birbiri ardina bir suru sey atsin, koyun olup gezelim orda burda, 6 saniye stun nedir ki.

%2 yav %2
  • quote:

Orijinalden alıntı: OnLiNe MaNaGeR

quote:

%2 yav %2

ya tamam yuzde iki, ama 4 set bonusunu da kismislar. normalde 6 sn cd si olan holy shock simdi 5 saniye. ben zaten normalde holy shocktan sonra bi holy light spamliyorum tanka, hop cd bitmis oluyor. 1 saniye birsey gibi farketmeyebilir ama crit de vurdugunda guzel geliyor ve toplamda farkedecek. day breaki de degistirmisler ama nerf mu buff mi karar veremedim :D

yine de mutsuzum iste ben kardesim :S

• leyla apla zaten heal atamiyo bide nerf getırmısler ona kızıyo qweqweqwe bence tank ol

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ahahaha, essek seni :D
    tank olayim healerim ol bak bakalim neler ediyorum sana :D
  • Vanilla ve Tbc de ki retri nin halini biliyorsunuzdur arkadaşlar umarım. judgement ve 11 saniyede bir crusader strike'tan başka saldırısı yoktu ve her judgement attığında sealin yenilenmesi gerekirdi.Heroiclere girmek bile imkansızdı, şuan herhangibir sıkıntısı yok yani o dönemle karşılaştırınca.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.