Şimdi Ara

hangi cpu tavsiye edersiniz almayı dusunuyorumda

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
525
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    120 dolar civarındaki cpu fiyatlarına baktımda intel mi amd mi karasız kaldım yardımcı olursanız:)

• 120 dolar seviyesinde intel tavsiye edilmez, AMD daha iyi.
    intel için 200 dolar seviyelerine çıkmalısın
  • amd x2 modellerine bir göz at. anakartın destekliyorsa tabii
  • 754 mi 939 mu?939 ise 120 dolar değil be biraz yukarı çıksan 180$ gibi çok iyi bi çift çekirdek alabilirsin (opteron 165).ama diğer arkadaşında dediği gibi anakartının da desteklemesi lazım
  • sen bıze anakartını soyle bızde sana eşini söyleyelım

o fıyata 3700 san dıego olabılır ama bıraz daha kasabılıyorsan daha ıyı bırsey de olur ama anakart onemlı

http://www.gigatek.com.tr/urun.php?id=1596

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ReaLityWoRLD -- 11 Aralık 2006; 23:15:40 >
  • işlemciniz gerçekten yetmiyor mu?

120 dolar bütçe şu an için işlemci değişimine uygun değil. bence yeterli bir işlemci elinizdeki. tabii sizden iyi kimse bilemez bunu.
  • 2800 64 bit amd verirseniz.en az bir çift çekridek almanızı önerrm.aksi halde boşuna para vermiş olrusnuz.
  • anakartın modelini belirtmemişsin ama.destekliyorsa +20 daha koyarak x2 3600+ am2 alabilirsin.http://www.gigatek.com.tr/urun.php?id=1722
  • Mantık olarak amd 2800 dedigine göre büyük ihtimalle X2 desteklemez anakart!
  • AMD almalısın? Zaten AMD bord kullanıyorsun.
  • parasal yönden tıkamışsın ve şunu sölemek bence daha faydalı olur sistemini değiştirmiyorsan performasa yansıma yapmayacaktır o açıdan bence adm ve intel in kapışmasnı biraz daha bekle şu an söylemiş olduğun parayla iyileştime yapmassın en azından yatırlığun parayı performans olarak hissedemessin o açıdan sistemini satarak yeni sistem arayışına girmelisin bende amd 3000 sistem vardı sistemimi elden çkardım ve bekliyorum
  • tesekkurler arkadaslar
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.