Şimdi Ara

hangi custom FW ve neden cevap alamıyorum.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
382
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • öncelikle gereksiz bilgi vereyim arkadaşlar;
    280 TL ye yeni sattım. psp 3004 sıfır kutusu açılmamış eurasia sony 2yıl garantili.
    niye sattım çünkü iki tane hediye geldi. birini de kendime açtım, ama o da 6.50 versiyonu. custom FW olmaz dediler. bekliyorum.
    benim oğlandaki psp 2006 da daha önce kırmıştım update yapmış 5.00 m33 versiyonu
    şu anda her yeri okudum başka başka yazıyor
    bir türlü doğru yükleme versiyonu ve custom firmware in hangisini yukleyeceğime karar veremedim.
    nasıl kırdığımı bile unutmuşum.
    bi zahmet beni bu karmaşadan kurtarın. bissürü psp foruma üye oldum ama acayip güvensiz geldiler. her biri başka başka şey istiyor.
    özetle:
    1-2006 slim psp 5.00 M33 versiyonlu psp ye hangi versiyon yükleyeyim?
    2-varsa linkini alayım.
    3-üç nasıl yükleyeceğimi düzgünce anlatan bir yer varsa o adresi de alabilir miyim?

Not: yeni başlığa gerek yok okusaydın demeyin yeni alanlarda 2 gündür bu mesaj duruyor bir Allahın kulu forumdaşımıza ulaşamamışım. sitem değil durum bilgisidir.

• sen sürümüne nerden baktın? 6.50 diye bir sürüm yok o 5.50 dir ve şuan 6.35e kadar tüm sürümler kırılıyor daha üstüyse downgrade yaparsın yine kırarsın.www.turkepsp.com adresind bulabilirsin 6.20pro-b5 yap en iyisi o
  • yeni aldığım psp de 6.50 downgrade için bakıcam 5.50 yukledim 2006 psp ye... 3004 zaten 6.50 olan
  • 6.39 cıktı belki bu mesajı yazarken sony 6.50 de cıkarmıştır
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.