Şimdi Ara

Hangi Direksiyon Setini Önerirsiniz?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
2.127
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar direksiyon almaya karar verdim ama hangisini almalıyım sizce dfgt ilk çıktığında 150 tl'ydi. Şimdi bakıyorum 300 tl bu fiyatı dfgt 'nin hakettiğini düşünmüyorum. Çünkü debriyaj yok ve vites ileri geri olarak hareket ediyor. Başkada alternatifim yok maalesef alırsam logitech g27 alırım rahat ederim ama bu fiyata değer mi? 700 tl gibi bir fiyatı var g27 kullananlardan cevap bekliyorum tabi memnun olmayan yoktur ama bu fiyatı hakediyor mu? ve direksiyonla hangi oyunları oynamalıyım bende nfs the run , f12012, scania truck driving gibi bu tarz oyunlar var g27'yi tam olarak bu oyunlarda kullanabilirm değil mi? gerçek araba gibi olmasını istiyorum

• yok mu cevap verece kkmse?
  • bütcen el veriyorsa kesinlikle g27 al birde yarıs koltugu aldınmı tadından yenmez
  • Yarış koltuğu değilde stand yapmayı düşünüyorum tahtadan olur mu acep ?
  • 70 - 100 tl arası direksiyon setlerine de bir bak hocam kucuk ama kullanışlılar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam onlarda gerçek araba hissini vermiyor maalesef ama g27 alamazsam dfgt alırım bakalım duruma göre dfgt de vites olayı çok dandik ileri geri şeklinde manuel olsa hiç düşünmeden alırdım
  • Bimde de varmış 30 tlye hocam.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    debriyaj seti hangi marka iyidir.
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Konuyla ilgili Pm gönderdim, geri dönüş yaparsanız sevinirim.
  • hocam ben g 25 de kullandım g 27 de
    hele ki nfs run da ilk seferinde çok güzel hissettiriyor sonra bir bakıyorsun ki
    hep aynı yerlerde titreşim geliyo ve tutarlı bir şey yok
    hele ki direksiyon ayarları seni senden alır kel olursun.

uzun yıllar sidewinder kullandım ff yok ama harbi söylüyorum ihtiyaç yok
    yanında vites te var link aşağıda
    http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-oyun-konsol-aksesuar-direksiyon-vites-seti-microsoft-sidewinder-100146005/detay/

şimdi 458 italia kullanıyorum hem pc ye hem de x box a uygun
    http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-oyun-konsol-aksesuar-x-box-360-direksiyon-458-italia-x-box-360-ve-pc-82519435/detay/

• Logitech G27 Racing Wheel Direksiyon Faturalı Kutulu Garantili

Temiz Kafama Yatan Cep Telefonlarıyla Takas Olur Fark Verebilirim..

http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-oyun-konsol-aksesuar-logitech-g27-racing-wheel-direksiyon-faturali-kutulu-garantili-107028438/detay/
  • Hocam Kesinlik G27 ya da G25 almalısın.

NFS The RUn gibi arcade oyunlarında direksiyonu pedalları tam anlamıyla kullanamaz aracı tam anlamıyla hissedemezsin.

Eğer G27 ya da G25 alıyorsan mutlaka Sim ve sim yarış oyunları da olmalı. Şunları bir dene

Nfs Shift
    GTR2
    Gt Legends
    Rfactor
    Dirt serisi
    TDU2
    Codemaster F1 serisi

veeeeeeeee PROJECT CARS (2013 ilk aylarında çıkacak ücretli)

Bunlar yarış tarzıdır

bir de

City Car Driving
    Euro Truck Simulator2

gibi oyunları da mutlaka denemelisin
  • Driving Force GT kullandım, 180 TL ye almıştım 2-3 sene önce. O zamanlar gerçekten F/P ürünüydü. DFGT sizi tatmin eder mi eder. Fakat fiyatı aşırı arttı, bu ürüne 260 270 lira verilmez diye düşünüyorum. G27 alınabilir, kampanyaları takip edin bazı sitelerde G27 G25 ten daha ucuz halde.
  • kardeşim tdu 2 , midnight club los angeles , dirt serisi nfs shift he bide rally tarzı oyunlar similasyon olarak çok güzel oyunlar
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.