Şimdi Ara

Hangi dizel??corsa,fiesta,polo,206 (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
2.302
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • 2004 model 206 xt 1.4 hdi kullanıcısıyım.Motor ve dizayn açısından hdi teknolojisi şuanda 1 numara(yakıt tüketimi+sorunsuz).Bu açıdan düşünürsen 206 ancak kalite ve konfor tercihin ise polo yu almanı tavsiye ederim.
  • dizel ceratoyada bakabilirsin. basic modelini alabilirsin sanirim. araba.comda var.istersen bir arastir.saygilar.
  • 206 ile fiestanın motoru aynı.
    örnek verdiğin araçlardan hiç birini kullanmadım.

fakat şirket aracı olarak corsadaki motora sahip palio kullanıyorum.
    başıma gelen bir olay turbo hortumunun çatlaması ve aracın çekişinin düşmesi.
    4000 km de fakat garantiden değişti.bende kurcalamadım.kullanıcı hatası mı yoksa üretim hatası mı diye.

dizel seçimi istediğine göre masfarım az olsun diyorsun.
    yakıt olarak hangisi az yakar onu bilmiyorum.
    fakat içlerinde en kaliteli polodaki 3 silindirli 80 hp lik motorun silindir hacmi 1422cc. (1400 üstü)

yani vergi dilimi bir üst seviyede.
    aslında aradaki fark nekadar bilmiyorum.

birde aracın periyodik bakım masraflarınıda işin içine dahil et.

yukarda bir arkadaş cerato demiş. bencede çok mantıklı bu fiyat kategorisinde.fakat tepki aldı 7500km de bakıma giriyor diye.
    ben bunu bilmiyordum.

• ben 30000 bakimini daha yeni yaptirdim. kianin garanti sartnamesi 15000 de birdir. yani 7500 bakimi yoktur. servis arac zorlu kullanim sartlari olursa yag degisimi onerir. onuda istersen disarida 50 ytlye yaptirabilirsin. yani servise 15000 kmde bir gidersin. farkli yorumlar bilgisizlikten kaynaklaniyor.saygilar
  • doğrudur. farklı yorumlar oluyo. bence aracı bilen tanıyan kullanan kişiler daha sağlıklı bilgiler verir.
    yukarıdaki örneklerden üst sınıfta vede fiyatı benzer.
    bence konuyu açan arkadaşın ceratoyu araştırması lehine olur
  • bazende cevap vermeye cekiniyoruz. zannediliyorki reklam yapiyor. bunlarla karsilastik.bazen yorumlari kisa kesiyorum.marka fanatigi biraz ust seviyede. genede ceratoyla ilgili sorunuz olursa tecrubelerime dayanarak dogru bir sekilde yardimci olurum.saygilar
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.