Şimdi Ara

Hangi dizel??corsa,fiesta,polo,206

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
2.296
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • az kullanılmış bir dizel alcam 1 2 aya,yaklaşık 25 bin YTL gibi bi bütçem war!corsaya çok güvenim yok,sağlam deil gibi geliyo,fiesta pahalı,polo bulmak zor,206 işçiliği kötü gibi!sizin deneyimlerinizi duymak isterim??teşekkür ederiim

• sen işin özünü söylemişsin zaaten, tercihi de yine sen yapacaksın. dediğin gibi her güzelin bi kusuru vardır. mesele bunrlardan hangisine razı olmak. ben 99 model bi corsa aldım. benzinli ve henüz 4 aydır kullanıyorum. şimdiye kadar bi şikayetim olmadı. yeni modeller nasıldır bilmiyorum.
  • FRANSIZ MARKAYI TERCİH ETME BENCE YA POLO AL YADA FİESTA BANA SORARSAN POLO ÇOK DAHA İYİ
  • hem saglam hem ekonomik istiyorsan alacagin tek araba var, renault clio. unutma ki fransiz arabalari(ozellikle renault) her zaman daha saglamdir, her zaman daha ekonomiktir. konforunu da araci test ederken zaten tecrube edeceksin. ayrica sinifinin en genis ic hacmi de renault clio da
  • bence ford fiesta 1.4 dcti ile opel corsa 1.3 cdti arasında bir tercih yapmalısın..2.el arıyorsan, tercih senin
  • quote:

Orjinalden alıntı: zombeejnr

az kullanılmış bir dizel alcam 1 2 aya,yaklaşık 25 bin YTL gibi bi bütçem war!corsaya çok güvenim yok,sağlam deil gibi geliyo,fiesta pahalı,polo bulmak zor,206 işçiliği kötü gibi!sizin deneyimlerinizi duymak isterim??teşekkür ederiim

Corsayı sağlam değil diye almıoyrsan sen bu işi bilmiyorsun derim.Corsa kaportası bu saydıgın araçlar içerisinde en iyisi.Bunu bizzat gördüm polo yada corsa derim alman arabaları çok sağlamdır.
  • kaporta saglamligi sozkonusu ise kucuk segmentte tek 5 yildiz alan arac olan renault clio dan baska bir araba tavsiye etmem, zaten clio 3, sinifindaki diger araclarla mukayese olamayacak kadar ust sinifa ait bir arac, sessizlik olsun, yol tutus olsun, ic hacim olsun, donanim olsun. hangi kucuk aracta hareket sonrasi kapilarin otomatik kilitlenmesi ozelligi var? fransiz arabalari her zaman bir adim ondedir, ne de olsa 'otomobil' bulusunun yapildigi ulke fransa.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Corolla vs Megane
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • ben bu işi bilsem zaten böyle başlık açmam bana öyle geliyo ağırlığı yok gibi,warsa kaza yapan ve 'sağlam arabaymış helal olsun.çok şükür' diyen warmı acaba diye sordum zaten..
  • Orjinalden alıntı: umut976

Corsayı sağlam değil diye almıoyrsan sen bu işi bilmiyorsun derim.Corsa kaportası bu saydıgın araçlar içerisinde en iyisi.Bunu bizzat gördüm polo yada corsa derim alman arabaları çok sağlamdır.

gerçi tabii eski ağırlığı olan arabalar sağlam olsa eski arabalarda kaza sonrası ölen olmazdı herhalde yani sağlamdır diyosun corsaya??
  • ALMAN ARABASI AL HERZAMAN İÇİN DAHA SAĞLAM VE SORUNSUZDUR
  • walla 2. el dizel arıomuşun keşke opellin 2006 corsa için yaptıı kampanyayı kaçırmasaydın yine de bi araştır bulabilirsen kesinlikle kaçırma. 0 km dizel 1,3 motor 70 bg corsa essentia 24.149YTL ben aldım çok iyi araba ne de olsa alman ve doğal olarak sağlam vw grubu arabalardan sonra en sağlam araç opeldir arkadaş bunu söyleyeyim tabi volvo bmw ve mercedesi saymıom bile onlar ayrı bi dünya. ama keşke corsa nın sonkampanyasını kaçırmasaydın tüh 2. el fiyatına 0 km walla çok iyi
  • corsa iyi araba ne de olsa alman,alman arabaları iidir,bence fransızlardan uzak durmak lazım,konfordan çalıyolar,ömrüde bence kısa oluyor
  • polo tawsiye ederim kesinlikle..corsanın kronik problemleri war ama polodan sonrada herseye ragmen corsa tabi..
  • FİESTA VEYA 206-207 TERCİH ETMEDE POLO VEYA CORSA HANGİSİNİ ALIRSAN AL İKİSİDE İYİ BİRAZ ÖNCE FİESTA KULLANDIM ÇOK RAHATSIZ OLDUM,ÖN PANEL ÇOK BİÇİMSİZ,KALİTESİZ VE BU KALİTEYE O PARA ÇOK 206 DA AYNI
  • quote:

az kullanılmış bir dizel alcam 1 2 aya,yaklaşık 25 bin YTL gibi bi bütçem war!corsaya çok güvenim yok,sağlam deil gibi geliyo,fiesta pahalı,polo bulmak zor,206 işçiliği kötü gibi!sizin deneyimlerinizi duymak isterim??teşekkür ederiim

su anda corsa dizel 0km 24149 ytl civarı bugun ogrendık düz vites corsayı tavsıye ederım hızlı araba. ozellıkle de easy tronic vitesini almaya karar verdık
  • Ben Polo derim. Her zaman Alman arabalarının yeri ayrıdır.
  • quote:

Orjinalden alıntı: jsv

walla 2. el dizel arıomuşun keşke opellin 2006 corsa için yaptıı kampanyayı kaçırmasaydın yine de bi araştır bulabilirsen kesinlikle kaçırma. 0 km dizel 1,3 motor 70 bg corsa essentia 24.149YTL ben aldım çok iyi araba ne de olsa alman ve doğal olarak sağlam vw grubu arabalardan sonra en sağlam araç opeldir arkadaş bunu söyleyeyim tabi volvo bmw ve mercedesi saymıom bile onlar ayrı bi dünya. ama keşke corsa nın sonkampanyasını kaçırmasaydın tüh 2. el fiyatına 0 km walla çok iyi

o kampanyadan annemler aldı bi tane combo 2 3 ay sonra bana alabilcekler.kampanya kaçtı yanii :( yoksa fiyatlar müthişti zaten ama biz sona kaldık
  • POLO AL
  • arkadaşım teknik veriler sana doğru yolu gösterir.fiesta-polo 1.4 vergisi 250 ytl,corsa cdti 145 ytl yani aradaki fark aylık 150 km artıya geçirir seni.bakım sürelerine bakarsan 12 ay yada 15000 km.sanırım corsanın 10000 km.bakım ücretlerine bakarsan fiesta en pahalı sonra polo sonra corsa.sessizlık açısından bakarsan corsa cdti en sessis polo ve fiesta 100 km hızın altında sesli üstünde motor sesi çok az.genişlik ve huzur dersen polo,corsa içi çok dar bi araba.fiestanın yol tutuşu mükemmel,arabayı kullanmak hiç yormuyor ikinci el piyasasında en az kaybettiren polo.fiesta ve corsa eşit oranda kaybettiriyor .fiestanın abs siz fiyatına corsanın abs li olanını alabiliyorsun şimdilik aklıma gelenler bunlar
  • 2004 corsa 1.3 cdti tercihimdi çok aradım ama hem uygun fiyata hemde temizi denk gelmedi. 2004 fiesta 1.4 dcti aldım ve memnunum. Arasındaki farkı sorarsan fiesta daha yüksek ve geniş duruyor, corsa ise biraz küçük gibi duruyor.Görsel olarak corsa demiştim, performansını bilmiyorum ama fiestanın hem yakıtından hemde performansından memnunum.Corsa dersen alman arabası ve güvenlige daha önem veriyor 96 corsa swingim vardı kaporta çok saglamdı aracın kendide.Şimdi ise fiesta kullanıyorum ve bir eksigi abs nin olmayışı o da yeni modellerde standart artık.Tabi corsanın kronik direksiyon kutusu arızasını unutmamak lazım. Benim diyecegim bu iki araçtan en temiz hangisini bulursan al, çünkü aracın iyi kullanılmış olması markasından daha önemli.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.