Bu arada bir kaç arkadaşım "bu resim çekilirken gaza basmıyorsun, araç cut-off'da falan ondan düşük çıkmış değerin" dedi ama onlara resmen gülüyorum. Aracı tanıyanlar referansımdır, kilometre kadranının sol alt köşesinde yeşim bir daire lamba görülüyor, bu Cruise Control'ün aktif olduğun gösterir.
Zaten araç cut off dayken, 0.0 lt/100 km gösteriyor o ekran. En azından benim c-max tdci de oyle.
quote:
Orjinalden alıntı: MZ
quote:
Orjinalden alıntı: TRCaPiTaL
Bu arada bir kaç arkadaşım "bu resim çekilirken gaza basmıyorsun, araç cut-off'da falan ondan düşük çıkmış değerin" dedi ama onlara resmen gülüyorum. Aracı tanıyanlar referansımdır, kilometre kadranının sol alt köşesinde yeşim bir daire lamba görülüyor, bu Cruise Control'ün aktif olduğun gösterir.
Zaten araç cut off dayken, 0.0 lt/100 km gösteriyor o ekran. En azından benim c-max tdci de oyle.
Anlık tüketim değil o resimdeki, ortalama tüketim. Anlık tüketimin 0,0 olduğu için ortalaman sürekli azalıyor dendi.
quote:
Orjinalden alıntı: Toyota d4d
Corolla D-4D
forever
Bu motor Polonya da üretiliyor. Benzinli motorlar İngiltere'de. Bilinen kronik bir problemi yok. Ama Tr'de daha yeni, bekleyip görmek lazım.
quote:
quote:
Orjinalden alıntı: MZ
quote:
Anlık tüketim değil o resimdeki, ortalama tüketim. Anlık tüketimin 0,0 olduğu için ortalaman sürekli azalıyor dendi.
Ben de bu şekilde anlamıştım zaten. Ama bu neyi değiştirir ki. 80 km/sa lik cc ile gidiliyorsa burada arabanın cut off a girmesi na mümkün.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme