ARKADAŞLAR SEÇTİĞİM MODELLERDEN HANGİSİ EN AZ BAŞ AĞRITIR VE SORUNSUZCA KULLANABİLİRİM?
DATRON PL5C MAKİNEM VARDI ISINMA SORUNU YÜZÜNDEN MAKİNE YANDI. TAMİR EDİLEMEYECEK DURUMDA. O KÜLÜSTÜRDEN SONRA EN AZINDAN SIKINTISIZ BİR MAKİNEYE İHTİYACIM VAR. YARDIMLARINIZI BEKLİYORUM. TEŞEKKÜRLER.
AYRICA SİZİN ÖNERECEĞİNİZ BAŞKA MARKA VE MODELLER DE OLABİLİR.
arkadaşlar gerçekten yardıma ihtiyacım var bu konuda. yorum yaparsanız sevinirim.
ASUS N61JA240DV aralarında en yüksek performansı veren bu olur.ayrıca asus kalitesi
yazma sırana göre tercih yap cidden bak
aynen.. ilk ikisinin yanında diğerleri beş para etmez.. ilk ikiyede bakacak olursak asus tartışmasız 1 adım önde.. gerçi hp yi kullanmadım ama asusun bir çok artısı var hp ye göre. yazmış olduğun diğer asus k52 li olan kasası problemli diye biliyoru diğer hp ve pbell lerde ise ısınma sorunları var. ayrıca yine diğer hp lerin ekran kartlarıda ilk iki sıradaki asus ve hp ye nazaran vasat denebilir.
imkanın varsa hiç düşünmeden git asus n61ja yı al derim çünkü her yerde tükeniyor bulmak artık bi hayli zorlaştı.
bütçene uyarsa bence bu asus işini görücektir tavsiye ederim hem işlemcisi hem ekran karıt bakımından güzel makşna