Şimdi Ara

Hangi Dizüstü En Sorunsuz ve Tercih edilebilir Sizce???

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
1.138
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ARKADAŞLAR SEÇTİĞİM MODELLERDEN HANGİSİ EN AZ BAŞ AĞRITIR VE SORUNSUZCA KULLANABİLİRİM?

DATRON PL5C MAKİNEM VARDI ISINMA SORUNU YÜZÜNDEN MAKİNE YANDI. TAMİR EDİLEMEYECEK DURUMDA. O KÜLÜSTÜRDEN SONRA EN AZINDAN SIKINTISIZ BİR MAKİNEYE İHTİYACIM VAR. YARDIMLARINIZI BEKLİYORUM. TEŞEKKÜRLER.

AYRICA SİZİN ÖNERECEĞİNİZ BAŞKA MARKA VE MODELLER DE OLABİLİR.

ASUS N61JA240DV

HP PAVİLLON DV-3031

ASUS K52JR

HP DV6-2155ET

PACKARD BELL TM85-JO-100TK

HP PVL DV6-1356ET

TOSHİBA L505-13V

• arkadaşlar gerçekten yardıma ihtiyacım var bu konuda. yorum yaparsanız sevinirim.
  • ASUS N61JA240DV
    aralarında en yüksek performansı veren bu olur.ayrıca asus kalitesi
  • yazma sırana göre tercih yap cidden bak
  • aynen.. ilk ikisinin yanında diğerleri beş para etmez.. ilk ikiyede bakacak olursak asus tartışmasız 1 adım önde.. gerçi hp yi kullanmadım ama asusun bir çok artısı var hp ye göre.
    yazmış olduğun diğer asus k52 li olan kasası problemli diye biliyoru diğer hp ve pbell lerde ise ısınma sorunları var. ayrıca yine diğer hp lerin ekran kartlarıda ilk iki sıradaki asus ve hp ye nazaran vasat denebilir.

imkanın varsa hiç düşünmeden git asus n61ja yı al derim çünkü her yerde tükeniyor bulmak artık bi hayli zorlaştı.
  • bütçene uyarsa bence bu asus işini görücektir tavsiye ederim hem işlemcisi hem ekran karıt bakımından güzel makşna

http://www.pcdepo.com/asp/product/70385/ASUS-N61JQ-JX054V-i7-720-4GB-500GB-16W7P-HD5730
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    hangi laptop daha iyi
    2 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.