Şimdi Ara

HANGİ DÖVÜŞ SPORUNA BAŞLASAM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
665
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki

HANGİ DÖVÜŞ SPORUNA BAŞLASAM

(En Son Oy Tarihi: 12.4.2014)
Giriş
  • beyler uzun zamandır yüzme yapıyorum ve vücudum istediğim şekli aldı .. yüzmee devam edicem fakat bi dövüş sporunda da kendimi geliştirmek istiyorum

boy:1.83-1.84
    kilo:83-85 (metabolizma hızlı)

sizce hangisi daha uygun olur

nedeni ile belirtirseniz daha süper olur

EDİT:GUNCELLENDİ

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lykosantropos -- 12 Nisan 2014; 13:39:00 >

• muay thai ciler gelir simdi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • güreş koymamışlar böyle şey mi olur eğer harbi güç istiyorsan güreşe gideceksin antremanları çok ağır olur ağlatırlar adamı tüm kaslarını hissedersin vücudundaki yüzmeyide artık kardio niyetine
  • quote:

Orijinalden alıntı: Pre-clinic

güreş koymamışlar böyle şey mi olur eğer harbi güç istiyorsan güreşe gideceksin antremanları çok ağır olur ağlatırlar adamı tüm kaslarını hissedersin vücudundaki yüzmeyide artık kardio niyetine

seni kırıcağıma bacağımı kırarım ekledim ankete
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lykosantropos

quote:

güreş koymamışlar böyle şey mi olur eğer harbi güç istiyorsan güreşe gideceksin antremanları çok ağır olur ağlatırlar adamı tüm kaslarını hissedersin vücudundaki yüzmeyide artık kardio niyetine

hemen oy verdim bende

• quote:

quote:

Alıntıları Göster
    Bu konuya bakmadan başlama da;

http://forum.donanimhaber.com/m_64158227/tm.htm

• quote:

Orijinalden alıntı: ekmek arası sakız

oooo saol
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: ekmek arası sakız

oooo saol

Alıntıları Göster
    tabii ki de boks.

şimdi birileri gelir der sadece el var kickboksta ayak da var mt da diz dirsek var falan.. adam gibi bir şey istiyorsan boksa başla diyorum ve susuyorum kardeşim

• Kardesim dovus sporlarina boks veya kickboks ile baslanir en temel hareketler burdadir muaythai,wingchun fantezi olur 5 senedir bu isin icindeyim baskada birsey soylemiyorum.

• Kesinlikle en tavsiye ettiğim dövüş sporu güreştir. Güreş bizim türklerın yaptıgı gibi değil. Daha Hızlı daha akrobatiği. Adamı alır yerden yere çarparsın. Adam daha sana saldıramadan etkisiz hale getirebilirsin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: HeartBeats

Kesinlikle en tavsiye ettiğim dövüş sporu güreştir. Güreş bizim türklerın yaptıgı gibi değil. Daha Hızlı daha akrobatiği. Adamı alır yerden yere çarparsın. Adam daha sana saldıramadan etkisiz hale getirebilirsin.
    mma ıle muay thai aynı
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gönderiliyor...

mma ıle muay thai aynı

mma karma dövüş sporu içinde muay thaiden capoaira a kadar çoğu dövüş sporunu barındırıyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lykosantropos -- 12 Nisan 2014; 13:31:34 >
  • quote:

Güreş Adami çok zorlar. Dövüş sporlarına ilk başlıcaksan boksa git, sonra daha ağır dövüş sporuna gitmeni öneririm.

• Mma diyenler olmus yahu kardesin sen herhangi bir dovus sporunu bilmeden mma baslayacaksin ? Mma yapabilmen icin herhangi bir branstan gelmen lazim.

• quote:

Orijinalden alıntı: SolSerçe

quote:

Güreş Adami çok zorlar. Dövüş sporlarına ilk başlıcaksan boksa git, sonra daha ağır dövüş sporuna gitmeni öneririm.

peki boksta öğrenilen teknikler saldırı ağırlıklı mı yoksa savunma da var mı .. benim bildiğim kadarıyla omuz hizasına gelen darbelerden kendini koruyacak şekilde savunma eğitimi veriliyor

• quote:

Orijinalden alıntı: RustinCohleTD

Mma diyenler olmus yahu kardesin sen herhangi bir dovus sporunu bilmeden mma baslayacaksin ? Mma yapabilmen icin herhangi bir branstan gelmen lazim.
    Judoyu da ekle bence. Güreşirken kırış - boğuş teknikleri de yapmak lazım bence
  • Lykosantropos kullanıcısına yanıt
    Boksda saldırıda vardir, savunmada, bu kişinin stiline kalmış birşey, bazi boks maçlarında rakip sürekli saldırı halindedir bazıları ise savunma yaparak saldırır. Sen boksun hangi tarafina ağırlık verirsen o yönün ortaya çıkar

• Amerikan güreşi
  • quote:

Orijinalden alıntı: iamburak

Amerikan güreşi

• Boka başla bence

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.