Şimdi Ara

Hangi Dragon Nest???

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
305
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyler internette 3 tane dragon nest buldum aşağıda da linklerini verdim. Bunlardan hangisi daha iyi hangisinden oynamam daha iyi olur ?

Dragon Nest Nexon
    Dragon Nest EU
    Dragon Nest MaynGames

• Oyun çöp de yine de sormuşsun söyleyim. İnternette MaynGames lafını duyduğun an kaçacaksın . Ping olayı açısından EU seçmen daha mantıklı.Türk guildi falan da vardı sanırım .
  • Math120 M kullanıcısına yanıt
    Çöpmüş yürü gitlan benim sinirimi bozma .t

TR'de oynamanı tavsiye ederim ingilizcen yoksa sıkıntı olur hem Türklerle oynamak daha zevkli.
  • Başına "bence" koymayı unutmuşum saygılı insan evladı. +block + Oyun cidden çöp , "bence"
  • Math120 M kullanıcısına yanıt
    Saygı görmek istiyorsan saygılı davranacaksın.Bence koymana gerek yok yazdıkların zaten senin düşünceni ifade eder.Hem saygılı ol diyorsun hem hala oyun çöp diyorsun.
  • boş tartışma yapmayalım. Asıl konuya gelince ben bu oyunu ilk çıktığında oynadım sadece dungeon var ve sıkıyor ve önceden başlayan oyunculara pet felan herşey verdiler sen şimdi başlasan bir şey yarayacağına sanmıyorum + oyuncu sayısı düşük kaliteli bir şirkette değil çok saçma işler yapıyorlar oyuncu kaybı aşırı oldugu icin assasin leri eklediler lakin bunlar 2-3 yıldır zaten eu da vardı illa beğendim oynayacağım dersen eu da başla ve keyfine bak
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.