Phılıps 32PFL7603 LCD televizyonda kullanılmak üzere dvd Player almak istiyorum. Voxline 933 kullanıcıydım. Sanırım su an bu modelin üretimi mevcut değil. Aslında çok beğendiğim bir modeldi.
Aradığım özellikler - divx ve mp4 desteği olmalı - Altyazı dosyasını farklı dizinlerden seçilebilmesi, görüntü dosyası ile aynı isimde olma gereksinimi olmamalı. - USB destegi olmalı (Sanırım harici diskler FAT32 formatında olmalı)
Sizce hangi modeli almalıyım? Şimdiden teşekkürler
Pioneer DV610 yada 410 öneririm. DV610'da dolby digital dekoder mevcut, tabi fiyatı da daha yüksek. Fiyat aralığı belirtirsen daha iyi yardımcı olabilirim.
Sanırım bu cihazın fiyatı 300 YTL civarında. Türkiye de ki satış pazarında ise yok denecek kadar az. Sonuçta özellikleri belli. Beklemeye değer mi?
Ben aslında 75-150 YTL arasında bir cihaz aramaktayım.
DV610 Türkiyeye yeni geldi, zaten çok yeni bir cihaz. Nakit 350, taksitle 375ytl, fiyat olarak yüksek gerçekten. Siz şu iki ürünü inceleyin isterseniz. Samsung hdmi, Goldmaster component bağlantıyı destekliyor. Samsungun bu modeli yeni. Kolay gelsin.
slm benim bu konda bir uyarım olacak benim bir samsung ht-tp33 cihazım fakat cihazın hiçbir şekilde türkçe karakter desteği yok ve yüklenemiyor dvd alacakların buna çok dikkat etmelerini öneiririm. samsung dışında phılıps veya vestel gibi sonradan güncellenebilen ve türkçe desteğe önem veren marlkalrı tercih etmenizi öneririm.