Şimdi Ara

Hangi Efsane Telefon Yeniden Üretilsin ? (17. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
525
Cevap
10
Favori
30.512
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bence 5110 ve 3310 arkadaşlar daha yeni çektim elimde var ama 0 ın yerini tutmuyor tabiki
     Hangi Efsane Telefon Yeniden Üretilsin ?
  • ben bu telefonları istiyorum.bide tabiki NOKİA 8810 .
  • hep bir taraftan kesiyorlar ne yazik ki

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Üzerine tanımam.
    Sony Ericsson W810i

• quote:

Orijinalden alıntı: bbbcomrade

hep bir taraftan kesiyorlar ne yazik ki

motorola droid maxx öyle değil ama kusursuz olmuş bak bi hocam aşık olursun ama
  • baktim ilk duyuruldugunda cihaz cos hos cidden

• quote:

Orijinalden alıntı: Xanthochroid

Panasonic GD 55

hala evin biryerlerinde duruyor sanırım. çok ufak bulamıyorum.

• quote:

baktim ilk duyuruldugunda cihaz cos hos cidden

Di' mi
  • quote:

Orijinalden alıntı: Allah Diyen Tirbüşon

quote:

baktim ilk duyuruldugunda cihaz cos hos cidden

Di' mi

aynen

•  Hangi Efsane Telefon Yeniden Üretilsin ?

Bu telefonu almaya karar verdiğim zaman Samsung piyasada yeniydi. bu telefon da Samsung'un cep telefonu piyasasındaki 2. telefonuydu. O zaman tırsıyordum, Samsung bu piyasada yeni, acaba almasam mı diyordum. Neredeeen nereye. O zamanlar ilk mobil telefonunu çıkartan samsung, şimdi telefon sektöründe dünya devi.

• quote:

Orijinalden alıntı: TiSKE

[size=5]Sony ericsson K790

Bu telefonun üstüne tanımam taş gibiydi.
    Bunun alt yapısına güncellenme veya android olsaydı iyi olurdu
    Ekran en parlak güneşte bile hiç anlayamadığım şekilde çok netti ve parlama yapmıyordu rahat okunuyordu

Bende yoktu ama arkadaşımda vardı, xenon flaşı vardı, öyle bir fotoğraf çekerdi ki hayran kalmıştım.. Şimdi bunun gibi fotoğraf çekebilen telefon yoktur diyorum.. Daha iyisinin çekilebileceğine inanamıyorum. Gece bir iki fotoğraf çekmişti arkadaş Allah'ım bu kadar mı net olur.. Bunun gibi fotoğraf çeken neler var şimdi. Gece hepsi sınıfta kalıyor değil mi, gündüz bile zor yakalıyorlardır..

• quote:

Orijinalden alıntı: kontendoo

Bu telefonu almaya karar verdiğim zaman Samsung piyasada yeniydi. bu telefon da Samsung'un cep telefonu piyasasındaki 2. telefonuydu. O zaman tırsıyordum, Samsung bu piyasada yeni, acaba almasam mı diyordum. Neredeeen nereye. O zamanlar ilk mobil telefonunu çıkartan samsung, şimdi telefon sektöründe dünya devi.

Hocam cok buyuk bir yanlisiniz var, bu telefon samsungun ikinci telefonu degil kesinlikle, samsung o zamanlarda da piyasada yeni falanda degildi. Turkiyede nokia kadar bilinmiyordu ama 98 99 yillarinda bile samsungun renksiz ekranli, anteni uzayabilen modelleri vardi piyasada.
    Samsung cok eski bir telefon ureticisidir, sizin fotografini koymus oldugunuz model 2003 2004 civari cikmis olmasi lazim.
    Sanirim biraz karistirdiniz.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: kontendoo

bu samsung e700 bende vardı daha sonrasında e720 si çıkmıştı daha gelişmiş onu da kullanmıştım ama bu cihaz samsung un 2. telefonu değildir samsung sgh-250 modelini 1996 yılında çıkardı ve e700 ün çıktığı 2003 yılına kadar 53 model çıkardı e700 samsung un 54. cep telefonudur

• Nokia n73

• Nokia 6670

Bu telefonu hatırlayan var mı benim bildiğim döneminde titreşim olan ilk telefonlardan.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Unicorn_Keeper -- 28 Temmuz 2013; 4:48:58 >
  • Tüm mesajlara bakınca hâlâ kullandığım telefonlar gördüm. En yeni kullandığım telefon çıkalı 5-6 sene olmuş bu konuya falan düşmüş..
  • Htc HD2

• 
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.