Şimdi Ara

Hangi Efsane Telefon Yeniden Üretilsin ? (26. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
525
Cevap
10
Favori
30.584
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2324252627
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: tolga164

şu ana kadar hiç bahsedilmemiş ama bence zamanın efsane telefonlarındandır
    sene 2004ün sonlarıydı sanırım zamanında aldırabilmek için ne uğraşmıştım ya
     Hangi Efsane Telefon Yeniden Üretilsin ?

Zamanında 860 liraya almıstım.

5 sene köpek gibi kullandıktan sonra sattım

Edit: Asgari ücret o zaman 350,15 liraymış. Oranlayınca 2188 lira oluyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Angelica -- 12 Eylül 2014; 9:56:12 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Angelica kullanıcısına yanıt
    eskiden paranın adı vardı o yuzden kullanmışsındır..şimdi millet zengileşti diyorum kimse inanmıyor..adamlar cart cart her sene telefon değiştiriyor..:D
  • quote:

Orijinalden alıntı: M-A-R-S

eskiden paranın adı vardı o yuzden kullanmışsındır..şimdi millet zengileşti diyorum kimse inanmıyor..adamlar cart cart her sene telefon değiştiriyor..:D

Cidden pahalıya almışım hocam. Resmi siteden baktım o sene asgari ücret 350,15 liraymış. Asgari ücret üzerinden oranlama yapınca 2188 lira yapıyor Cidden malmışım. Gerçi telefonu 2005'de almıştım ve bir daha hiç sıfır telefon almadım

• Şu karizmaya bak be..2008-9 da bu telefonu kullanırken blackberry telefonu olanın bile dikkatini çekip telefonumun markasını sormuştu..HTC dedğimde yeni mi çıktı o marka diyorlardı..

HTC mail atacam belki fabrikalarının bir köşesinde bu telefonun kapalı kutusu duruyordur..

ama o zamnalar telefonlar pahalıydı ben 90 larda yimpaşta 1000 tl satılan telefonları bilirim..bende 2005 k700i için 590 tl almıştım..
  • quote:

ama o zamnalar telefonlar pahalıydı ben 90 larda yimpaşta 1000 tl satılan telefonları bilirim..bende 2005 k700i için 590 tl almıştım..

Doğru diyorsun yeni bir teknoloji olmasından dolayı ederinden baya fazlaydı.

K700i alıcaktım bende. Hatırlattın iyi oldu

• quote:

Orijinalden alıntı: kafalardaki soru isareti

Gamze Özçelik

vay eski emektar..güzel telefon..bendede kutusu adabtörü cihaz duruyor sadece bataryası şişti ve açılmıyor..:D yaw bu dookunmatikelrde bu eski telefonalrdaki hazı alamıyorum..acaba doyumsuz mu olduk..teknolojiye ulaşmak kolay mı oldu..!!! 1500 tl telefon alıyorsun ee dokunmatiği var şöyle ofis programları var boyle oyunlar oynuyorsun boyle film izliyorsun diyorlar alıyoruz en fazla 1 hafta sonra sıkılıyorsun sadece alo ve msj için kullanıyorsun..
  • quote:

vay eski emektar..güzel telefon..bendede kutusu adabtörü cihaz duruyor sadece bataryası şişti ve açılmıyor..:D yaw bu dookunmatikelrde bu eski telefonalrdaki hazı alamıyorum..acaba doyumsuz mu olduk..teknolojiye ulaşmak kolay mı oldu..!!! 1500 tl telefon alıyorsun ee dokunmatiği var şöyle ofis programları var boyle oyunlar oynuyorsun boyle film izliyorsun diyorlar alıyoruz en fazla 1 hafta sonra sıkılıyorsun sadece alo ve msj için kullanıyorsun..

Batarya belki bulunur ama fazla dayanmaz ölür hemen biliyorsun.

Artık telefon değiştirince çabuk sıkılmamızın nedeni bence işlevlerinin aynı olması. Tek fark hız. Kamera ve ses kalitesi son zamanlarda pek artmıyor. Sadece hıza yönelmiş durumdalar. Hatta tasarım olarak bile nesillerdir aynı her marka kendi tasarımını tekrarlıyor. Oysaki sen K700i'yi ilk aldıgında büyük ihtimal ilk kamera, ilk mp3 çalar vs özellikleri kaliteli bir ekranda, ele oturan bir kasa içinde kullanıyordun. Bilen bilir o telefonun ekranı aynı dönemin telefonu olan 6600'a göre çok daha iyidir.

• Motorola MPX200 (Hala çalışır durumda 10 yıllık duruyor bir köşede)
    Siemens SX1
    Panasonic GD90
    Ericsson T28
    Nokia 3650
    Nokia 8110 (İlk Telefonum)
    HTC-Qtek 8500

Daha bir çok vardır ama kullanırken beni en çok mutlu eden telefonlar bunlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ExpeLLee -- 12 Eylül 2014; 10:35:30 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: thestell

arkadaşımda vardı bu telefon
    duvardan duvara atardı taş gibi sekerdi mübarek :D
    hiç bozulduğunu görmedim

Benim için efsane 3310 ve zamanın iphone'u 6600'dır

• İphone 3gs

• k750i hep internetten bakar araştırırdım. alamadım..nokia n73 kırmızı beyaz gördüm dedemde vay be dedim aşık oldum. ama ailem almamıştı malum kücüktük..ilk efsane telefonum samsung c100mü neydi kapaklı sonra bir gün dersaneden geldim babam mutfak masasına E250 bırakmış çok istemiştim hemen kaptıgım gibi dersaneye giderken serviste arkadaşlarla bluetoothtan apaçi müzikleri atıyorduk kendimize..çok güzeldi o zamanlar.
    öyle ama k700i den htc star trek geçince de aynı hisleri hissettim..o da süper ve karizma telefondu..
  •  Hangi Efsane Telefon Yeniden Üretilsin ?

• bu ufak telefonlarının sar değerlerinin 0,96 gezdiğine inanasım gelmiyor..:D
  • Bu telefonu 5-6 sene önce almıştım fiyatı 600 lira falandı ses kalitesi çok iyiydi ya hala evde bir köşede duruyor arada sırada kullanıyorum
  • hala çalışıyor ama TURKCELL 900mhz bazlarını azaltmış olmalı şebeke sorunu çıkartıyor...
  • just4techno kullanıcısına yanıt
    2 versiyonu var antenli ilk çıkan 2. seri antensizdi... diye biliyorum...
  • birara Matrix filmindeki bu telefonu samsung çıkartacak dendiği şehir efsanesine inanıp beklemiştik 2003 lerde..hey gidi günler hey..
     Hangi Efsane Telefon Yeniden Üretilsin ? Hangi Efsane Telefon Yeniden Üretilsin ?

• 
Sayfa: önceki 2324252627
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.