Şimdi Ara

Hangi ekran kartı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
369
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arakdaslar yeni bi makina topluyorum anakartıda aldım işlemciyle ekran kartı kaldı son olarak . yarın ekran kartını alıcam kısmetse. Aldığım anakart asus A8N5X NF4 buna sizce en uygun e-kartı hangisidir Geforce nVidia6600 ve Ati X700 Chipset arasında gidip geliyorum Anakartla bu iki karttan hangisi iyi çalışıyor bi bilginiz varmı işlemci büyük ihtimalle 3500 + olacak Saygılarımla ( Genelde markaya değilde Chipsetlere bakıyorum ondan marka seciimi yapmadım Asus gigabyte Sahphire tornado bunlar baktığım markalar )

• Ben 6600 gt tdh ı tek geçerim. X700 alma derim.
  • 6600 yerine biraz daha pahalı ama 6600GT almanı öneririm. X700'ü düşünme bile. Ha ATI diyorsan X800Gto var, fiyatıda var tabi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi .C.O. -- 4 Şubat 2006 3:07:17 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: next_man

Arakdaslar yeni bi makina topluyorum anakartıda aldım işlemciyle ekran kartı kaldı son olarak . yarın ekran kartını alıcam kısmetse. Aldığım anakart asus A8N5X NF4 buna sizce en uygun e-kartı hangisidir Geforce nVidia6600 ve Ati X700 Chipset arasında gidip geliyorum Anakartla bu iki karttan hangisi iyi çalışıyor bi bilginiz varmı işlemci büyük ihtimalle 3500 + olacak Saygılarımla ( Genelde markaya değilde Chipsetlere bakıyorum ondan marka seciimi yapmadım Asus gigabyte Sahphire tornado bunlar baktığım markalar )

Eğer bütçen bu iki karta yetiyorsa x700 düz 6600 den iyidir diyorum. Nitekim

Yonga Bellek DX Kuşağı Ç.Saat Hızı Bellek Saat Hızı Veriyolu Genişliği (P-Pipe)

GeForce 6600 NV43 128MB DX 9.0c 300 550 128 bit 8
    Radeon X700 RV410 128MB DX 9.0b 400 700 128 bit 8

• bence butcenı zorla ve x800gto al uygun fıyatlarda var hatta ıkıncı el dusun derım ben
    cunku artık dıgerlerının tek. gerıde kaldı :)

• bence asus en6600gt al tabi pci-e
  • ARKADAŞLAR BEN idar etmesi için x550 aldım idare der mi sizce.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ekran kartı mı PSU mu?
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: kinaliada85

ARKADAŞLAR BEN idar etmesi için x550 aldım idare der mi sizce.

Evet giriş seviyesi için güzel bir kart idare eder şimdilik seni
  • quote:

Orjinalden alıntı: knightofdark

bence butcenı zorla ve x800gto al uygun fıyatlarda var hatta ıkıncı el dusun derım ben

Arkadaşım sakın bi hata yapıp ikinci el düşünme forumda ikinci el alanlar mağdur durumda kaldı... önerdiğin kartlardan x700 'ü çıkar. Eğer iyi bi şey alacaksan 6600GT al.Almışken iyi bi şey olsunda idare etsin sık sık ekran kartı değiştiremezsin.Eğer 6600GT alırsan 6600 'lerden çok iyi bi performans alırsın. Verdiğin parayada değer

• quote:

Orjinalden alıntı: knightofdark

bence butcenı zorla ve x800gto al uygun fıyatlarda var hatta ıkıncı el dusun derım ben

abi adam 6600 diyo sen x800 diyon arada ne kadar fark var biliyon mu?kendini sıkması değil boğması lazım onun için.
  • Arkadaslar hepinize çok teşekkürler bu bilgiler doğrultusunda 6600 ağır basınca ASUS EN6600 SILENCER/TD 256MB PCI-E aldım GT si çok pahalıydı ve zaten oyunlarla falan fazla işim olmadığı için bu yterli gibi hepinize çok teşekkürler iyi çalışmalar
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.