Şimdi Ara

HANGİ EKRAN KARTI ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
334
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bir sistem toplamaya çalıştım ve yardımlarınızla herşeyi netleştirdim sayılır fakat başka bir sorun var. Aradığım Asus gtx770 4gb ekran kartı stoklarda yok. Şöyle 3 ayrı kart var.

Gigabyte :http://www.teknobiyotik.com/donanim/ekran-kart/gigabyte-nvidia-gtx770-windforce-3x-4gb-ddr5-256bit-pci-ekspres-ekran-karti-gv-n770wf3-2gd.html
    Asus :http://www.vatanbilgisayar.com/gtx770-directcu-ii-gddr5-4gb-256bit-nvidia-geforce-dx111-ekran-karti.html
    Zotac :http://www.novabilgisayar.com/bilgi.asp?ID=9225

Bu kartlar arasında marka ismi dışında ne fark var? Hangisini tercih etmeliyim? Asus'un stoklara gelmesini beklemeye değer mi? Şimdiden teşekkürler.

• emrah.b E kullanıcısına yanıt
    Fiyatına bak en düşük olanı al kardeşim arlarında fark olmaz
  • quote:

Orijinalden alıntı: duru kırtasiye

Yorum için sağol. Aslında fiyat olarak vatan en düşüğü yalnız Asus stoklarda yok. Daha çok merak ettiğim, soğutma olsun, fan sesi, performans vb. olsun genel bir kıyaslamada herhangi birisi öne geçer mi? Zaten şu anda 3500 TL verecek bir sistemi kurdum, 50 TL fazla 50 TL az çok umrumda değil işin doğrusu.

Mesele şu ki Asus'un stoklara gelmesini (artık ne zaman geleceği de belli değil) beklemeye değer mi...
  • quote:

Orijinalden alıntı: duru kırtasiye

bunu yapmayın işte ya nasıl fark olmaz adam oyuna girince ultrada tamam kasmaz ama diğerleri asusa göre daha fazla ses yapacaktır belki adam buna gıcık kapacak veya daha fazla ısınacak vs.

tabikide ASUS al dostum

DCU2 kart alırsan böyle birşeye sahip olursun.

• Asus olani al sogutmasi daha iyi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Asus stokta yokki. Gigabyte al o da üzmez seni
  • hocam yapmayın günlük kullanımda üçünün de fan sesini duymazsınız yüzde altmışın üzerinde yavaş yavaş bağırmaya başlar hepsi ayrıca asus en ucuzu diye öyle söylemiştim
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ekran kartı mı PSU mu?
    2 yıl önce açıldı
    Ekran Kartı Tavsiyesi
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • ne raklam ama
  • emrah.b E kullanıcısına yanıt
    gigabyte al windforce soğutucusu da kaliteli ve performanslı. Asus stoklarda yok zaten olsaydı asus al derdim.
  • Cevaplarınız için çok teşekkürler. İşte bu kadar para bayılıp yarın keşke bekleseydim demek istemediğimden bu tarz bir soru çıktı ortaya. Asus denildiği gibi nerdeyse hiçbiryerde yok piyasada. Vatanı arayıp soracağım. Birkaç yabancı foruma göz attım, yurtdışında dahi stok sorunu var. TR'ye ne zaman gelir stoklara mechul gibi görünüyor.

Soğutma ve ses değerlerinde fark olacağı markadan markaya değişeceği kesin. İşte burada beklemeye değer mi sorusu ortaya çıkıyor. Mesela soğutma değerleri için söyleyecek olursak yük altında kartlar arasındaki ısı farkı 4~5 derece gibi bir farksa çok önemli değil gibi geliyor bana. Neticede;

- Fan sesi düzeyi,
    - Soğutma kalitesi, değerleri,
    - Malzeme kalitesi ve ömrü,

gibi başlıkları kurcalayacak olsam dişe dokunur bir fark olur mu ondan emin olamıyorum işte. Yoksa performans olarak anladığım kadarıyla yukarıda saydığım kartlar sanırım tamamen aynı. Yanılıyorsam düzeltin.

• O 3'ü arasından asus.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.