X800gto ve 6800gs arasından hangisi daha mantıklı..bir takım teknik veriler var ama hangisi daha iyi sonuca varamıyorum
GTO DAN MEMNUN KALIRSIN FİYAT VE PERFORMANSTA RAKİPSİZ
X800gto nun baya bir çesidi var..tabi fiyatlarıda ona göre değişken..Peki bu neden kaynaklanıyor? Hepsinin hızları aynı ya da cok yakın birbirine...
quote:
Orjinalden alıntı: safranboy
X800gto ve 6800gs arasından hangisi daha mantıklı..bir takım teknik veriler var ama hangisi daha iyi sonuca varamıyorum
6800GS her açıdan mantıklıdır,merak etmeyin.Bu iki kartın arasından x800gto2 yi seçenlere gülüyorum sadece...
Listeden x800gto2 fakat bunun alternatifi olan leadtek 6800gs extremi şiddetle tavsiye eder , bu kartın galatasarayla alakasının olmadığını bildiririm
GTO2 nin fiyatı ben alırken 220$ dı 6800gs 255$ 35 dolarlık fark bana fazla geldi ama şimdi bakıyorum ikisi arasında fiyat farkı yok 6800 alınması daha mantıklı benceen azından yeni kart
ne o kartan şikayetcimisin derseniz evet şikayetçiyim geçe 2 lere kadar oyun oynattırıyo beni
bu iki kart enaz ne kadar güç gerektirir? Benim 350w gercek power var acaba sorun olur mu?
quote:
bu iki kart enaz ne kadar güç gerektirir? Benim 350w gercek power var acaba sorun olur mu?
+12V da 18A verebiliyorsa sorun olmaz,hele hele çift rail 18A verebiliyorsa hiç korkma!!!
arkadaşlar bu 6800 gs nerede bulunuyor.ben arıyorum 6800gt gibi şeyler çıkıyor karşıma
quote:
Orjinalden alıntı: mczaga
Arkadaşlar fiyatları ne bunların bana 150$ ı geçmicek bi kart lazım PCI-E olarak.
up.
quote:
Orjinalden alıntı: kamikazeden
quote:
+12V da 18A verebiliyorsa sorun olmaz,hele hele çift rail 18A verebiliyorsa hiç korkma!!!
Ben bu terimlerden bişey anlamıyorum yani işin Türkçesi nedir? 350w yeter mi yetmez mi?
yeterli kısaca
quote:
Orjinalden alıntı: Cynsure
yeterli kısaca
İşte bu kadar ya Güzel Türkçemiz varken...Sagolun
X800 GTO2 al derim artık X850 chipleri kullanılıyor diye okumuştum (bunu da heryerde yazdık ama neyse).
yada 270$+kdv ye X850XT alırsın.
bütçen uygun değilse 256mb Sapphire X800GTO al 12pipe.
Bunlarda sorun var mı yani Ati nin bazı kartlarında sorun oluyor cizgilenme falan bunlardada mevcut mu?
quote:
Bunlarda sorun var mı yani Ati nin bazı kartlarında sorun oluyor cizgilenme falan bunlardada mevcut mu?
bildiğim kadarıyla bu modellerde yok zaten yeni çıktı bunlar olacağını da sanmıyorum
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme