Şimdi Ara

Hangi Fan Controller Ünitesi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
309
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar, Aerocool GT-A kasa kullanıyorum. Kasa üzerinde 12cm'lik 2 tane üst, 2 tane ön ve Dark W120'ye bağlı 2 tanede egzoz fanı var. Şimdi Dark'ın fanlarını CPUFAN girişinden besliyorum. Anakartım GB 990FXA UD3 RV4. üst ve ön fanları da kasanın basit kontrol ünitesi ile besliyorum ve memnun değilim. Ayar tuşları çok dandik arada temassızlık yapıyor.

CPUFAN bölümüne bağlı fanlarda da şöyle bir sorun var. Anakartın yazılımı olan system information viewer ile fanlara ayar çekiyorum. Fakat 2 fan birleştirme kablosu ile bağlandığı için anakart arada bir rpm x 2 olarak okuyor. Misal 1000 rpm dönen fanları bi anda 2000 rpm görüyor ve fan devirleri anlık değişip düzeliyor. Ses cidden rahatsız edici oluyor. Bu yüzden düzgün bir fan control ünitesi almak istiyorum. Önceki kasamda Aerocool V12XT kullanıyordum fakat çift din boşa yer kaplıyor ve bu yüzden tek din bir ürün düşünüyorum.

Aşağıdaki ürünler arasında kaldım. Sizce hangi ürün beni uzun vadede üzmez, bozulmaz ve cortlamaz :D Aerocool V12XT kullanırken 4 yılın sonunda yazılar kaybolmaya başladı ekranda.

1. NZXT Sentry LXE External (External olması ayrıca ilgimi çekiyor fakat TR satışı şimdilik yok. Aynı zamanda amazonda şuan TR'ye yollamıyor. 1. sıramda olmasına rağmen vazgeçebilirim)

2. NZXT Sentry 3 ( Aslında ihtiyacımı karşılayacak bir ürün ama dokunmatik olması kafamı kurcalıyor)

3. Thermaltake Commander FT (Daha önce Thermaltake Hardcano 12 ve 13 ile yaşamış olduğum kötü deneyimler kafamı kurcalıyor)

4. Aerocool X-Vision (iyi kötü yorumum yok ama dokunmatik olmaması bir + )

5. Lamptron FC6 V3 (Ücreti nedeniyle en son tercihim)

• @TiesTorN var mı önerin? :D
  • Lamptron FC5 V3 için olan olumsuz yorumların fazlalığı nedeniyle eledim.

Son olarak Aerocool X-Vision ve BitFenix Recon arasında kalmış durumdayım. Bilgisi olan varsa paylaşırsa sevinirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Aranel Ciryatan -- 18 Aralık 2015; 11:15:39 >
  • Bitfenix Recon aldım. Memnunum ve tavsiye ederim.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.