Şimdi Ara

Hangi Filmleri İzlememi Önerirsiniz? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
0
Favori
1.457
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orjinalden alıntı: Gushi

quote:

Orjinalden alıntı: Jack*

Yarın cdciye gitcem aradığım filmleri bulamassam netten indiririm. (Kota aşmış aşıcağı kadar)
    The Ring serisi
    Resident Evil serisi
    Enemy At The Gate

Fight Club'e ıyy diyosun birde önerdiğin filmlere bak.Bir kaçı hariç Fight Club bunlara 10 basar

İzler ondan sonra Tyler Durdeeeen Tyler Durdeen diye kendini yiyip bitirir.

• İmdb'ye gir. İlk 50 filmi indirmeye başla.

1. The Shawshank Redemption (1994)
    2...
  • Ben sadece listeseini yaptığın filmlere değineyim

Akrep kral filminin 2.sini nasıl beğendin onu aklım almıyor.Ben hayatımda bu kadar amatörce yapılmış rezalet,iğrenç,saçma sapan ilk filmiyle alakasız,çocuk oyunu tabirlerini %100 karşılayan bir film görmedim.İğrenç oyunculuk,belli belirsiz gözüken neidüğü belli olmayan -hesapta akrep ama- beceriksizce (amatörce değil beceriksizce,uğraşılmamış, hatta izlerken bi an Cüneyt abimizin meşhur "dünyayı kurtaran adam" filmini andım-anımsadım) hazırlanmış efekt(!) tamamen vakit kaybı-bant israfı,ilk filmle alakasız oyuncular ve oyunculuk.Sen bunun 2.sini izlediysen ilk filme aşık olursun taparsın o derece.

Mumya'nın en kötü filmini beğenmişsin o zaman diğerlerini de izle.Bence 2. filmi de kötü çok saçma-yapmacık diyaloglar ve birkaç saçma olay var onun dışında fena değil.İlk filmi en güzeli, zaten sonraki filmler bu beğenilince çıkmadı mı, bu hep böyle değil midir?

Dünyanın Durduğu Gün derken keanu reeves'in oynadığı şu filmi diyorsan vasat bir film,elle tutulur bi özelliği yok filmi izlerken hep bir şey olacak umuduyla bekliyorsunuz ama hiçbir şey olduğu yok hayalkırıklığı.

İki kötü filmi izlemişsin zaten diğer yazdıklarını izle çok büyük olasılıkla onları beğenirsin zati.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kartal Göz -- 29 Nisan 2009; 0:28:33 >

• Dark Knight
    300
    Wanted
    Yarından sonra

• quote:

Orjinalden alıntı: Frost_Nova

Ben sadece listeseini yaptığın filmlere değineyim

Akrep kral filminin 2.sini nasıl beğendin onu aklım almıyor.Ben hayatımda bu kadar amatörce yapılmış rezalet,iğrenç,saçma sapan ilk filmiyle alakasız,çocuk oyunu tabirlerini %100 karşılayan bir film görmedim.İğrenç oyunculuk,belli belirsiz gözüken neidüğü belli olmayan -hesapta akrep ama- beceriksizce (amatörce değil beceriksizce,uğraşılmamış, hatta izlerken bi an Cüneyt abimizin meşhur "dünyayı kurtaran adam" filmini andım-anımsadım) hazırlanmış efekt(!) tamamen vakit kaybı-bant israfı,ilk filmle alakasız oyuncular ve oyunculuk.Sen bunun 2.sini izlediysen ilk filme aşık olursun taparsın o derece.

Mumya'nın en kötü filmini beğenmişsin o zaman diğerlerini de izle.Bence 2. filmi de kötü çok saçma-yapmacık diyaloglar ve birkaç saçma olay var onun dışında fena değil.İlk filmi en güzeli, zaten sonraki filmler bu beğenilince çıkmadı mı, bu hep böyle değil midir?

Dünyanın Durduğu Gün derken keanu reeves'in oynadığı şu filmi diyorsan vasat bir film,elle tutulur bi özelliği yok filmi izlerken hep bir şey olacak umuduyla bekliyorsunuz ama hiçbir şey olduğu yok hayalkırıklığı.

İki kötü filmi izlemişsin zaten diğer yazdıklarını izle çok büyük olasılıkla onları beğenirsin zati.

İmzana yorum yapmak istiyorum; o mitolojideki kahramanlar madem ki ölümsüz, niye şu anda hayatta değiller? Bunu kastettiğine eminim evet nerde onlar hani ölümsüzlerdi Onlar ölmedi kalbimizde yaşıyor

• quote:

Orjinalden alıntı: AurorAbeam

quote:

Orjinalden alıntı: Frost_Nova

Ben sadece listeseini yaptığın filmlere değineyim

İmzana yorum yapmak istiyorum; o mitolojideki kahramanlar madem ki ölümsüz, niye şu anda hayatta değiller? Bunu kastettiğine eminim evet nerde onlar hani ölümsüzlerdi Onlar ölmedi kalbimizde yaşıyor

Ben bilmem OGZ bilir.

• quote:

Orjinalden alıntı: ::Deathman::

Dark Knight
    300
    Wanted
    Yarından sonra

Bu sıralamaya göre izle
  • bu filmlerden söylemiycem ama futbol ve taraftarlığı sevenler mutlaka yeşil sokak holiganlarını izlesin Elijah Wood da oynuyor bu film bir grup west ham taraftarının dostluk ve holiganlıklarını anlatıyor m.united deplasmanın da yaşadıklarını anlatıyor izlemeden geçmeyin süper (finali ayrı süper) . . .
  • Wanted
  • Listedekilere film demeye bin şahit ister...
  • Bugün arkadaştan Rambo'nun tüm filmlerini ve zor ölüm serisini aldım.
    Onlar güzel midir?
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.