Neden hocam? senin tavsiye ettiğin markalar nedir? ate, trw mi? |
HANGİ FREN BALATASI ? ( ANA KONU ) (6. sayfa)
-
-
quote:
Orijinalden alıntı: mahmut_emmiNeden hocam? senin tavsiye ettiğin markalar nedir? ate, trw mi?
Alıntıları GösterBosch çok şikayet alıyoruz , garanti süreci de sıkıntılı
Pagid dayanıklılık sorunları var aşırı toz çıkartma şikayeti de cabası
Mümkün olduğunca orjinal öneririm
Orijinal Mümkündeğilse FERODO veya Textar
Textar pahalı geliyor F/p kesinlikle ferodo.
Üstüne üstlük hiç şikayet gelmedi bugüne kadar ne ses ne titreme nede toz
Ate zaten orijinal parasına gidiyor piyasada bulmakta zor fiyatı orjinal fiyatına yakın olduğu için ithalatçı getirmek istemiyor
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Multistrada -- 3 Mart 2021; 23:19:44 >
-
quote:
Orijinalden alıntı: MultistradaBosch çok şikayet alıyoruz , garanti süreci de sıkıntılı
Ate zaten orijinal parasına gidiyor piyasada bulmakta zor fiyatı orjinal fiyatına yakın olduğu için ithalatçı getirmek istemiyor
Alıntıları GösterTextar ile Hella Pagid aynı zaten.
-
quote:
Orijinalden alıntı: mahmut_emmiTextar ile Hella Pagid aynı zaten.
Alıntıları GösterHayır değil..
-
quote:
Orijinalden alıntı: MultistradaHayır değil..
Alıntıları Gösterhttp://brakeguide.hella-pagid.com/hpa/tr_TR/8DB%20355%20020-191_402/datasheet.xhtml
benim audi a3 için fren pedalları. ölçüleri herşeyi hatta web sayfa tasarımları bile aynı. textarı hella satın aldı. biri seat biri golf gibi düşün.
-
quote:
Orijinalden alıntı: mahmut_emmihttp://brakeguide.hella-pagid.com/hpa/tr_TR/8DB%20355%20020-191_402/datasheet.xhtml
benim audi a3 için fren pedalları. ölçüleri herşeyi hatta web sayfa tasarımları bile aynı. textarı hella satın aldı. biri seat biri golf gibi düşün.
Alıntıları GösterŞirket olarak aynı şirketin bünyesinde iki marka da
tmd friction grubunun parçası ancak iki ürün aynı fabrikadan çıkmıyor.
Textar OEM olarak ağırlıklı TR de üretiliyor.
Romanya ve İngiltere üretimi de mevcuttur.
Pagid in menşei konusu ihtilaflı bir konu
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Multistrada -- 4 Mart 2021; 11:49:17 >
-
quote:
Orijinalden alıntı: MultistradaBosch çok şikayet alıyoruz , garanti süreci de sıkıntılı
Alıntıları GösterŞuan sanayide nereye gitsem walburg öneriyorlar. Ben trw,ate valeo kullanıyorum genelde ama walburg nasıl diye merak ediyorum.
-
quote:
Orijinalden alıntı: boraycanŞuan sanayide nereye gitsem walburg öneriyorlar. Ben trw,ate valeo kullanıyorum genelde ama walburg nasıl diye merak ediyorum.
Alıntıları GösterHiç satmadık hocam birşey desem yalan olur
-
ccr balata nasıl , bilgisi olan var mı.
-
ccr balata nasıl
-
quote:
Orijinalden alıntı: sebo68ccr balata nasıl , bilgisi olan var mı.
Hiç satmadık hocam adını bile ilk defa duyuyorum
-
Merhaba Corolla 2017 icin ne önerirsiniz ? -
Hocam bir sorum olacak, ben CCR balata aldın ön ve arka.
Bugün değiştirdim, ön balatalar az kalmış değiştirdim, arka balata 8mm değiştirmedim, bu şekil kalırsa (arka balatalar iade adecem, bakım üçlü filtre seti alacam) herhangi bir sorun olur mu, arkalar daha sonra değişsem olur mu. Frenleri kontrol ettim 70 km hızla ani fren stabbilize yeni mıcır dökülmüş yol, çok hızlı ve hiç savurma yok, kuru beton yolda 90 km ani fren ani duruş, savrulma yok. Ömrü daha sonra yazarım
-
Hocam bahsi geçen markayı hiç ama hiç bilmiyorum o yüzden iyi kötü birşey diyemem
balata değişimi yaparken disk torna yapılmalı eğer torna kurtarmıyorsa disk değişmeli
bu işlemi yapmadıysanız yeni balata ne tarsanız takın öter ve iyi fren performansı alamazsınız
-
Cevabınız için teşekürrler
Yanlış anladınız, ben balatayı taktım disklerde çizik bile yok,performans çok iyi.
Benim sormak istediğim, arka balataları değiştirmedim 8mm ve çok iyi tutuyor, değiştirmeliyim değiştirmeyem mi.(ön-arka takım olsun) veya arka balatalar bitene kadar kullanayem mi.
-
quote:
Orijinalden alıntı: sebo68Cevabınız için teşekürrler
Yanlış anladınız, ben balatayı taktım disklerde çizik bile yok,performans çok iyi.
Benim sormak istediğim, arka balataları değiştirmedim 8mm ve çok iyi tutuyor, değiştirmeliyim değiştirmeyem mi.(ön-arka takım olsun) veya arka balatalar bitene kadar kullanayem mi.
Yok gerek yok
Bitmeye yakın değiştirirsiniz
-
Selam arkadaşlar
2.0 TDİ PASSAT 2013 model
Arka fren balatası tavsiyesine ihtiyacım var.
Yardımınızı rica ederim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CekDenyıl7 -- 28 Temmuz 2021; 22:53:2 > -
Merhabalar bende Nissan Juke için balata bakıyorum da aisin diye bir marka var japonmuş galiba onunla feredo arasında kaldım bu markaları onerirmisiniz
-
2019 peugeot 3008 icin ön arka fren balatasi tavsiyesine ihtiyacim var.. hayatimda ilk defa 35000 de balata degistiriyorum bir arabamda.. aracın garantisi yeni bitti.. serviste orjinal mi taktirmaliyim? yoksa baska marka tavsiyeniz varmi? ben trw dusunuyorum ?... acaba pisman olurmuyum?
-
trw iyi
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X