Şimdi Ara

Hangi Gainer ve Neden? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
38
Cevap
0
Favori
15.209
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Gelmis bana diyorki kilo alcam kilo alcam.. KILO ALSAN NE YAZAR? Yag olarak alacaksin sonucta.. Kas olarak almak kolay zannediyor bazilari hani meshur laf vardir ya fazla kas yapmak istemiyorum diye istesen ne yazar kolay saniyorlar..

Kas yapmak cok zordur, yillarca calisirsiniz ancak oyle kan ter ve gozyasidir bu is oyle diger sporlara benzemez rakibiniz 'demirdir' ne kadar guclu olursaniz olun o her zaman dahada gucludur..

Kilo alin o zaman gobek yapin gainer alipta 30 yillik bb gecmisi olan adamlar gibi olacaginizi sanmayin..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi JakX -- 2 Nisan 2016; 13:04:24 >
  • Şahsen geçen ramazan ve sonraki ay yani toplam 2 ayda 53 kg luk bir kardeşime kendi beslenme proğramımın biraz daha düşük kalorili versiyonunu verdim ve birlikte antreman yaptık(ben ayrı program çalıstım o ayrı program calıstı aynı zamanlarda gittik spor salonuna demek istiyorum burada) 2 ayda 53 kilodan 61 kiloya çıktı ve başlangıçta karın kasları belliydi sonraki halinde hala kaybolmamıştı karın kasları.fakat bu 7 kg hepsi kas değil yağ da var büyük kısmı da su(kg aldıkça kas glikojen depo miktarı artar bu da kasların daha fazla karbonhidrat-glikojen- tutması taşıması anlamına gelir ve de bu da yanında o glikojenlerin tutacakları suları da beraberinde getirir.1gr glikojen -karbonhidrat-kaslarda 3gr su tutarbundan dolayı zaten her cok miktarda kg alan çok miktarda yağlanmış demek anlamına gelmiyor.10kg alırsın 3kg yağdır 7kgsu kas +sudur(7kg kas +su =1gr kas=x 3gr su=3x ,4x=7kg , x=1.75 3x=5.25 yani 1.75kg kas kazanmıssındır 5.25kg da su kazanmıssındır ama yağsız olarak totalde 7kg luk bir kütle kazanmıssındır,kütle kazanmak ile kas kazanmak arasındaki fark burada yatar) hayvan gibi kütle koyarsın.Önceki halinin 1.5 katı gibi görünürsün ama bu tabi 7kg kas aldığın anlamına gelmez.Zaten genelde amaçlar kategorisinde şöyle amaçlar olur insanların bu sporu yaparken kafasında :1-yağsız kas kütlesi kazanmak.2-Kütle koymak 3-Yağ yakmak 4-en sonuncusu belli seviyeye geldikten sonra o seviyeyi korumak

1-bu amaçta her ay yaklaşık 1 pound hedefler kişiler yani aylık 400-450 gram kg almaya bakarlar çok temiz beslenme + güzel idman + iyi dinlenme ile aylık 400-450 gr alarak clean bulk yaparlar ve minimum yağlanma ile yavas yavas yağsız kas kütlesi eklemeyi amaçlarlar kardiyo eklenebilir bu amaçta haftada 2 kez örnek verirsek.

2-burada yine beslenme temizdir sadece kaloriler fazladır aylık +1-1.5-2 kg(kimileri bundan da fazla alabilir) civarı alınır sağlam idman ve kardiyo eklenir idmanlara haftada 2-3 kez

3-Burada ise calory deficite girer kişiler burada da kişinin yağ oranına göre haftalık olarak belli kglar verilmeye çalışılır.+100 kg insanlar +%20 25 yağ oranındaki insanlar haftalık 1kg verebilir -%12 dekiler ise genellikle haftada 0.25 kg veya altı vermeye calısır ilaç kullanmıyorsa genel olarak,bu şekilde mümkün mertebe definisyon süresini uzatarak ve kalori azaltımını daha minimum yaparak vücudun güçten düşmesini engellerler ve kalori açığı fazla olmadığı için de vücut kas kaybetme gibi bir ihtimalle karşı karşıya pek kalmaz.burada haftada 4-5 kardiyo eklenebilir.yarışma sürecinde degilse bu kardiyo sayısı yeterlidir bana göre.

4-belli seviyeye gelirsin,amacın bu vücuttur,artık elde etmişsindir ve bunu korumaya çalışırsın bu zaten işin son boyutu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yigitcan19901 -- 2 Nisan 2016; 16:45:39 >

• Supplementler.com
    Big Joy Big Mass 1600 Gr 16 Saşe - Kilo
    https://www.supplementler.com/urun/big-joy-big-mass-1600-gr-16-sase-6791

Daha önce Serious Mass ve Hardline Gainer kullandım ama tadları rezalet, berbat, aşırı şekerli, mide bulandırıcı idi. Bitirene kadar ben bittim zaten. 500tl param gitti belki 3-4 kg aldım bunları bitirdikten sonra ama aldığım kiloları da geri verdim gibi. lanet olası bi boka yaramadı. Şimdi kilo almak için hala yiyorum yiyorum ama artık midem taşıyor kusacak gibi oluyorum. Maalesef zorlayamıyorum.. Şimdi diyorum beslenmenin yanında bi de şu üstte linkini verdiğim gaineri alsam nasıl olur. Tavsiye eder misiniz*0?

• quote:

Orijinalden alıntı: noche34

https://www.supplementler.com/urun/big-joy-big-mass-1600-gr-16-sase-6791

Daha önce Serious Mass ve Hardline Gainer kullandım ama tadları rezalet, berbat, aşırı şekerli, mide bulandırıcı idi. Bitirene kadar ben bittim zaten. 500tl param gitti belki 3-4 kg aldım bunları bitirdikten sonra ama aldığım kiloları da geri verdim gibi. lanet olası bi boka yaramadı. Şimdi kilo almak için hala yiyorum yiyorum ama artık midem taşıyor kusacak gibi oluyorum. Maalesef zorlayamıyorum.. Şimdi diyorum beslenmenin yanında bi de şu üstte linkini verdiğim gaineri alsam nasıl olur. Tavsiye eder misiniz*0?
    Bigjoy gainer hardline progainerdan 1 tık daha şekerlidir. Tavsiye etmem. Serious Mass almanı tavsiye ederim. Fiyat performans ürünü. Sana çok şekerli geliyorsa süt miktarını veya su miktarını arttır. Süt kullanırsan yağsız süt kullan. Çünkü yağsız sütün içimi daha rahat. Beslenme için de bir tavsiye vermek istiyorum. Amacın kilo almak ise ve mide hacmin geniş değilse ; boyutu küçük ama kalorisi yüksek gıdalar tüket. Kuruyemiş , hamburger (evet çok sağlıklı değil) , bol zeytinyağlı yemekler vs.

• The Loner kullanıcısına yanıt
    Amacım sağlıklı kilo almak o yüzden hamburger falan pek faydalı olmaz. Zaten göbek olmasın diye de uğraşıyorum bi yandan karın çalışıyorum. Yiyeceğim besinler kas yapsın diye uğraşıyorum. Gainerlar bana göre değil sanırım. Çok şekerli olması beni zorluyor, midem de bulanıyor. Neyse yine pilav gömmeye devam. Teşekkür ederim bu arada.
  • multipower gainerlar arasındaki en iyi ikinci gainerdır. az önce bir gainer aldım multipower almayı düşünüyordum fakat fiyatı biraz pahalı geçen sene 350 tl ye almıştım şu an 475 tl.

geçen sene multipowerı kullandığımda 63 kiloydum bıraktığımda ise kreatin kullandım ve son tartıldığımda 72.5 kiloydum tadı çok güzeldi
  • İçeriği iyi olan Nutrade vardı, ben almıştım hala duruyor ama düzenli kullanmadığım için çok fayda görememiştim. Ancak içeriği diğerlerine göre daha iyi gibi. Yulaf ve amilopektinden geliyor karbonhidratı, sıfır şeker kullanmışlar. Bir serviste (100gr) 80gr carb 15 gr protein var kalorisi de 340 civarı olması lazım temiz kütle kazanımı için ideal bence.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kimisi yok gainer alınmaz yok saçmalık demiş. Sanane yani adam alır almaz. Ben pratik olduğu ve ilk zamanlarda iştahı güzel açtığı ve öğünlerimi artırmamda yardımcı olduğu için tüketiyorum. Kilo almak isteyenlere bu yüzden tavsiye ederim. Yoksa birisi çok güzel açıklamış. Hepsi kas olarak değil. Fakat antrenmanda kayda değer bir güç oluyor yüksek karb. İle beslendiği zaman. Ben zor kilo alan biriyim. 8 kilo aldım hala karın bölgem kapanmadı normal duruşta bile belli oluyor. Beslenmeniz iyiyse. Gainerın karb şekerden gelmiyorsa problem yok. Şu an piyasaya çok bakındım. Sanırım stoklarda kalan en iyi ürün dymatize. Muscletech kullanıyordum hep. Oda yok stokta. Nutrade weight gainer alacaktım oda yok. Şekeri en düşük o kalıyor geriye tabi fiyat olarakta uygun. Varmı vanilyalı sını deneyen?

• quote:

Orijinalden alıntı: nike91

Kimisi yok gainer alınmaz yok saçmalık demiş. Sanane yani adam alır almaz. Ben pratik olduğu ve ilk zamanlarda iştahı güzel açtığı ve öğünlerimi artırmamda yardımcı olduğu için tüketiyorum. Kilo almak isteyenlere bu yüzden tavsiye ederim. Yoksa birisi çok güzel açıklamış. Hepsi kas olarak değil. Fakat antrenmanda kayda değer bir güç oluyor yüksek karb. İle beslendiği zaman. Ben zor kilo alan biriyim. 8 kilo aldım hala karın bölgem kapanmadı normal duruşta bile belli oluyor. Beslenmeniz iyiyse. Gainerın karb şekerden gelmiyorsa problem yok. Şu an piyasaya çok bakındım. Sanırım stoklarda kalan en iyi ürün dymatize. Muscletech kullanıyordum hep. Oda yok stokta. Nutrade weight gainer alacaktım oda yok. Şekeri en düşük o kalıyor geriye tabi fiyat olarakta uygun. Varmı vanilyalı sını deneyen?
    Bende sizin gibi muschletech 5kg vanilyalısını aradım fakat piyasada yok.O yüzden dymatize vanilyalısını sipariş verdim ve yarın elime ulaşıcak.Tadı hakkında size bilgi veririm.

• Josepth kullanıcısına yanıt
    Merhaba. Bende nutrade kendi sitesinden aldım nutrade weight gainer 0 şeker. Tadı güzel değil yani içilmicek gibi değil ama keyif alarak içmiyorum. İçeriği güzel. Dymatize nasıl denediniz mi?

• nike91 kullanıcısına yanıt
    Hardline'dan sonra ilaç gibi geldi dymatize bana.Gerek su gerek süt ile hiçbir şekilde kötü bir tat almadım gayet kolay şekilde topaklanma falan olmadan içebiliyorum.
  • Gainera cidden hic gerek bosuna gainera para vermeyin.

Ben her sabah kendim gainer yapiyorum zaten.

100 gr lifalif yulaf
    30 gr nestle kellogs mısır gevreği (piyasadaki sekeri en az misir gevregi, yulaf sindirilene kadar hizli emilen kh olusturmasi icin)
    1 tam tatli kaşığı fistik ezmesi
    1 adet buyuk boy muz
    1 olcek protein tozu (kakaolu makmuldur)
    Ortalama 400 cc sut

Yulaf ve misir gevreği rondodan gecirip un yalipi diger malzemeleri ekleyip karıstiriyorsunuz 5 dk da hazir.

Muazzam bir ogun icinde yagi karbonhidrati proteini her seyi var tadi guzel sekersiz oldugu icin icmede zorlanmazsiniz. Bulk amaciyla 1 ay kullandim her sabah cok fayda gordum. Icinde maltodekstrin basilmis tatlandiricili seylere para vermeyin kendiniz yapin.

Hardline hiç kullanmadım. Ama şeker içeriği yazmıyor herkes çok şekerli diyor gainer için. Topaklanma yoksa harika. Vanilyalı ise tadı nasıl. Vanilya ya bayılıyorum çünkü :)

Nutrade içinde tadı çok güzel değil ama şeker oranı düşük içeriği iyi topaklanma olmadı.

• doctor I kullanıcısına yanıt
    Zaten her sabah 100 gr yulaf muz ve 1 ölçek protein tozunu tüketiyorum. Blendırdan geçirip yapıyorum. 250 cc süt koyuyorum şişkinlik yapıyor. Benim gainer alma sebebim hem pratik olması hemde ağzıma kadar yemek yediğim halde yemek sonrası içebiliyorum. 90 kg çıktım artık iyice yavaşladı kilo alımı ve sürekli yemekten sıkıldım. Gainer olmasa işim zor yani. Ayrıca kullandığım gainer içeriğinde maltodekstrin yok ve 0 şeker. Tamamı Yulaf Unu ve Ayrıstırılmıs Amilopektin (vitargonun ham maddesi).

• nike91 kullanıcısına yanıt
    Çikolatanın o bayan tadından sonra ilk defa vanilyayı denedim çok beğendim.Dymatize için konuşuyorsanız 100gramında 4gram şeker olduğu yazıyor hocam.
    Bir dahakine kesin alayım vanilya 🤤 şeker oranı iyi aslında. Ben günde 200 gr tüketiyorum 3 parça halinde.

• Arkadaşlarlar merhaba kilo almaya yönelik 2 haftadır spor yapıyorum yaklaşık 1.5 - 2 kilo kadar aldım şimdi burada indirimi görüncede acaba bu ürünü alsam mı diye düşünüyorum şimdi çok etki etmeyecektir ama geleceğe yönelik böyle bir ürün almak mantıklı mı gainer a para vermek mantıklı mı genel olarak cevaplarsanız sevinirim ürünün linki bu :
    www.proteinmarket.com.tr
    Nutrich Mass 6000 Gr
    https://www.proteinmarket.com.tr/urun/nutrich-mass-6000-gr
    havale ile 110 tl ye denk geliyor

• o siteden uzak durun. netten alışveriş yapmadan önce www.sikayetvar.com mutlaka firma-site ismini yazıp aratın
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.