Şimdi Ara

Hangi Gainer ve Neden?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
38
Cevap
0
Favori
15.207
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Multipower mass gainer mi hardline progainer mi yada hangi gainer sizce? amacım kilo almak boy 1.83 kilom 61 lütfen yardımcı olun...

• oguzhansen26 kullanıcısına yanıt
    oguzhansen26 demiş ki;
    Mesajı Yerinde Gör
    quote:

Orijinalden alıntı: oguzhansen26

nasıl kim görmüş :D düzenli kullanan herkes kilo almış

Yağ olarak alırsın kardeş buna vereceğin parayla kutu kutu makarna yulaf cicibebe alsanda kilo alırsın
    oguzhansen26 kullanıcısına yanıt
    oguzhansen26 demiş ki;
    Mesajı Yerinde Gör
    quote:

Multipower mass gainer mi hardline progainer mi yada hangi gainer sizce? amacım kilo almak boy 1.83 kilom 61 lütfen yardımcı olun...

Hardline'ın kreatinini kullanıyorum fakat hardline'ın diğer hiçbir kategorisini önermiyorum, kaliteli bir marka değil...

Bütçen fazlaysa, sonuna kadar parasını hak eden marka weider'dır, protein tozunda da gainerda da..

Bütçeni aşıyorsa sana optimum öneriyorum. Kaliteli bir gainerdır.

Supplementler.com
    Optimum Serious Mass 2727 Gr - Kilo
    http://www.supplementler.com/urun/optimum-serious-mass-2727-gr-484
    Anarchist Reaper kullanıcısına yanıt
    Anarchist Reaper demiş ki;
    Mesajı Yerinde Gör
    quote:

Orijinalden alıntı: Lex Cortez

quote:

Yağ olarak alırsın kardeş buna vereceğin parayla kutu kutu makarna yulaf cicibebe alsanda kilo alırsın

He kardeş gainer olunca karblar yağ olayım diyor makarnadan alınca kas olmalıyım diyor değil mi
    Yapay Zekanın Yanıtı

Hangi Gainer ve Neden?

Giriş: Kas kütlesi ve gücünde artış hedefleyen sporcular için gainer takviyeleri, beslenme stratejilerinde önemli bir rol oynamaktadır. Peki, hangi gainer markasını ve türünü seçmelisiniz? Bu yazımızda, "Bigjoy mu Hardline mı?", "Hangi gainer almalıyım?", "En iyi gainer markası" ve "Hangi marka gainer almalıyım?" gibi sorularınızı yanıtlayarak size bilinçli bir seçim yapmanız için yol göstereceğiz.

Gainer Türleri: Gainer takviyeleri iki ana kategoriye ayrılır:

• Mass Gainer: Temel olarak karbonhidrattan oluşan bu gainer türü, hızlı kilo alımı ve kas kütlesi kazanımı için uygundur.
    • Pro Gainer: Hem karbonhidrat hem de protein içeren bu gainer türü, kilo alımını desteklerken aynı zamanda kas gelişimi için gerekli proteinleri sağlar.

Hangi Gaineri Seçmeliyim? En iyi gainer seçimi, bireysel ihtiyaçlarına ve hedeflerine bağlıdır. Şu faktörleri göz önünde bulundurun:

• Hedefleriniz: Kilo alımı mı yoksa kas gelişimi mi hedefliyorsunuz?
    • Beslenme Alışkanlıklarınız: Yeterli protein ve karbonhidrat alıyor musunuz?
    • Bütçeniz: Farklı gainer markalarının fiyatları değişebilir.

Önerilen Markalar: Piyasada güvenilir olarak kabul edilen bazı gainer markaları şunlardır:

• Bigjoy
    • Hardline
    • Optimum Nutrition
    • MuscleTech

Bigjoy mu Hardline mı? Hem Bigjoy hem de Hardline, popüler gainer markalarıdır. Bigjoy daha düşük fiyatlıdır, ancak Hardline daha yüksek kaliteli malzemeler kullanabilir. Seçiminiz, bütçenize ve önceliklerinize bağlı olmalıdır.

Mass Gainer vs Pro Gainer Mass gainer'lar hızlı kilo alımı için idealken, pro gainer'lar kas gelişimi için daha uygundur. Seçiminizi hedeflerinize göre yapın.

Sonuç: Uygun gainer seçimi, kas kütlesi ve gücünde artış hedeflerinize ulaşmanıza yardımcı olabilir. İhtiyaçlarınızı ve hedeflerinizi değerlendirerek ve güvenilir markaları tercih ederek, en iyi gainer takviyesini bulabilirsiniz.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • quote:

Multipower mass gainer mi hardline progainer mi yada hangi gainer sizce? amacım kilo almak boy 1.83 kilom 61 lütfen yardımcı olun...

Hardline'ın kreatinini kullanıyorum fakat hardline'ın diğer hiçbir kategorisini önermiyorum, kaliteli bir marka değil...

Bütçen fazlaysa, sonuna kadar parasını hak eden marka weider'dır, protein tozunda da gainerda da..

Bütçeni aşıyorsa sana optimum öneriyorum. Kaliteli bir gainerdır.

Supplementler.com
    Optimum Serious Mass 2727 Gr - Kilo
    http://www.supplementler.com/urun/optimum-serious-mass-2727-gr-484

• Herkes bir marka yazıyor kafam cok karıstı cidden... Senin dediğin gaineri araştırıyorum hocam eyvallah
    Her sporcunun kullanmasi gereken kreatin supplementinide kullanmalisin. Ne oldugunu ve fiyatlarini arastirabilirsin, ucuzdur ve istedigin markayi alabilirsin, hepsi aynidir
  • Optimum serious mass gainer mi yoksa multipower mass gainer mi hocam sence 2 sinin arasında kalırsan hangisi daha yararlı olur kilo aldırmada? (kreatin falan onları kilo aldığım zana yapacam fitnessa yeni başladım amaç kilo almak suanlık birşey bilmiyorum zaten)
    İkisininde iceriklerini inceledim, ikiside eşdeğer icerige sahip, hangisinin kutusunu, ismini begendiysen onu alabilirsin, ucuz olani alirsan paran cebinde kalir. İkiside kaliteli markadir ve icerikleri zengindir... Bol şans
  • quote:

Orijinalden alıntı: birkuşgibi

İkisininde iceriklerini inceledim, ikiside eşdeğer icerige sahip, hangisinin kutusunu, ismini begendiysen onu alabilirsin, ucuz olani alirsan paran cebinde kalir. İkiside kaliteli markadir ve icerikleri zengindir... Bol şans
    Beslenmeni iyi yapmazsan hangisini kullanırsan kullan sıfır fayda alırsın.4 farklı marka kullandım dymatize,optimum,muschletech ve stirec . Bence en kalitelisi muchletech karışımı acayip kolay içimi rahat ve kilo bakımından da en çok etkiyi bu gösterdi . tabi günlük kalorimi 2500-3000 civarına çıkardım bununla yoksa kilo alamazsın.
  • bana da şimdi dymatize yi öneriyorlar :D
  • quote:

bana da şimdi dymatize yi öneriyorlar :D

Kilon 61 hangisini alırsan al birazda beslenmene dikkat edersen temiz 3-4 kg arası alırsın.
  • Bence gainer alma boşuna para harcamış olursun alacaksanda dymatize ya da weider dan uzak dur

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi curry_30 -- 28 Mart 2016; 23:48:34 >
  • curry_30 kullanıcısına yanıt
    Niye öyle dedin hocam? kaliteli kullanan arkadaslar faydasını çokça görmüş sen neden öyle dedin peki?
    Dymatize nin fabrikası kapatılmış üretimi durdurmuşlar hocam.
    Weider ın ise bizim ülkede ilginç bir popüleritesi var sanırım pahalı olunca herkes iyi zannediyor. 1 serviste yaklaşık 90 g da 46 g şeker var bu çok yüksek bir oran. 70 g karbonhidratın 46 g mı şeker bu karbonhidratının kalitesiz olduğunu gösterir. Zaten bodybuilding.com a bakarsanız weider in ürünlerini üst sıralarda göremezseniz fakat ülkemizde ilginç bir algı var herkes weider çok iyi diyor. Neye dayanarak iyi diyorlar bilmiyorum açıkcası.
    Karbonhidrat alacaksanız içinde mümkün olduğunca şeker oranı az olan ürünler kullanın. Mesala eti nin lifalifinde 60 g karbonhidratta 1,5 g şeker vardır. Karbonhidrat alırken şeker oranına dikkat etmelisiniz. Karbonhidrat kilo almanızda ve hacimde çok önemlidir fakat alımına özen gösterin. 45 g şekeri çikolata ile de alabilirsiniz bir toza o kadar para vermeyin bence.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi curry_30 -- 29 Mart 2016; 19:50:10 >

• curry_30 kullanıcısına yanıt
    hangi gaineri tavsiye edersin ozaman bana hocam ?
  • quote:

hangi gaineri tavsiye edersin ozaman bana hocam ?

Ya kim nasıl etki görmüş allah aşkına gainerdan şundan bundan ona vereceğin parayı yemeğine harca
  • nasıl kim görmüş :D düzenli kullanan herkes kilo almış
  • quote:

• quote:

quote:

He kardeş gainer olunca karblar yağ olayım diyor makarnadan alınca kas olmalıyım diyor değil mi
  • quote:

Orijinalden alıntı: Oberyn

quote:

quote:

Evet
  • quote:

Orijinalden alıntı: Anarchist Reaper

quote:

Orijinalden alıntı: Oberyn

quote:

quote:

Evet

Alıntıları Göster
    Gainer kullanmak kadar sacma mantiksiz birsey olamaz.

Adeta yemege daha fazla para verip toz ve yapay seklini satin alip kullanmak gibi birsey.

Toz icerek kilo alacaginizi saniyorsaniz kusura bakmayin ama cok safsiniz arkadaslar..

Kilo almak icin sporunuzu dogru sekilde yapacaksiniz, hergun yulafinizi esmer pirincinizi haslanmis patatesinizi yiyeceksiniz 3000-4000 kalori enerji alacaksiniz ama temiz olarak abur cuburla tozlarla vs ile degil.

• Gainer tek artısı kalori tamamlamak.Ayda 3-4 kilo demişsiniz adama sorarlar onun ne kadarı kas ? Bir anda yüksek kalorilerle başlamak sana yağdan başka birşey katmaz.Ayda 1.5-2 kilo al temiz al uzun vadede yararını görürsün.

Söylediğim gibi gainerin tek artısı yüksek kalori gerçekten boşa para.Eğer illa kullanıcam diyorsan kalori hesabı yap almam gerekenin 300-400 üzerine çık.Beslenmenden asla taviz verme ve gainerı sadece yemek yiyemediğin zamanın olmadığı durumlarda kalorini tamamlamak için kullan.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.