Şimdi Ara

Hangi Golf 5 (Yardım)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
5.218
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

2009 yılında golf 6 almıştık. İşlerin kötü gitmesi sebebiyle vs. sattık ve 2 yıl sonra tekrar golfe dönmek istiyoruz. Fakat bu 6 veya 7 değil 5 malesef :) Donanım hakkında bilgi almak istiyorum. Alacağım araba otomatik fites (dsg) olacaktır. Donanımlara bakıyorum anlayamadım. Aynı donanım birinde sis farı var diğerinde yok. Şimdi benim istediğim bir kaç vaz geçilmez donanım var bunlar hangi donanımda mevcut? Ayrıca golf 5'in en full donanımının adı nedir?

Kol dayama,
    Fonksiyonel direksiyon simidi,
    Sis farları,

Yardımcı olan herkese tşkler...

• Yapay Zekanın Yanıtı

Golf 5 Paket Sıralaması ve Donanım Seçenekleri

Volkswagen Golf 5, pek çok kişi tarafından tutulan ve beğenilen bir otomobil modelidir. Birkaç farklı donanım paketiyle sunulan Golf 5, her ihtiyaca uygun seçenekler sunar.

Golf 5 Paket Sıralaması

Golf 5 için aşağıdaki paket sıralaması mevcuttur:

• Trendline
    • Comfortline
    • Highline
    • GT Sport
    • GTI
    • R32

Golf 5 Paketleri

Trendline: En temel donanım paketidir ve manuel klima, elektrikli camlar ve merkezi kilitleme gibi temel özellikleri içerir.

Comfortline: Trendline paketine ek olarak, alaşım jantlar, sis farları ve otomatik klima gibi ek özellikler sunar.

Highline: Comfortline paketini daha da geliştirir ve deri döşeme, navigasyon sistemi ve panoramik sunroof gibi üst düzey özellikler ekler.

GT Sport: Sportif bir sürüş deneyimi sunan bu paket, 17 inç alaşım jantlar, spor süspansiyon ve daha güçlü bir motor içerir.

GTI: Golf 5'in performans odaklı versiyonudur ve 2.0 litrelik turboşarjlı motor, 6 ileri manuel şanzıman ve farklı tasarım detaylarıyla öne çıkar.

R32: Golf 5'in en üst düzey modelidir ve 3.2 litrelik VR6 motor, 4MOTION dört tekerlekten çekiş sistemi ve özel tasarım özellikleri ile performans ve lüksü bir arada sunar.

Golf 5 Tutulan Modeli ve Tutulan Paketi

Golf 5'in en çok tercih edilen modelleri genellikle Comfortline ve Highline paketleridir. Bu paketler, iyi bir donanım seviyesi ve uygun fiyat aralığı sunar. Tutulan paketler arasında ise Comfortline paket, dengeli özellikleri ve uygun fiyatıyla öne çıkmaktadır.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Golf 5'teki donanımlar primeline, midline ve comfortline olarak geçiyor. En dolusu comfortline'dır ve golf 6'deki highline donanıma denk gelir. İstediğiniz donanımlar comfortline'de vardır. Ayrıca goal veya tour donanımlarda da olabilir emin değilim.
  • arkadaş açıklamış golf 5 alacaksanız 2007-08 comfortline bakabilirsiniz,goal özel seridir onlarıda göz atın
  • arkadaşlar konuya kaynak yaptım ama golf v lerin lpg ile uyumlu olmayan modelleri var mı acaba birde bu linkteki araç nedense bana ucuz geldi gerçekten fiyatları düştümü yoksa bu araçta bir sorun mu vardır acaba
    dod.com.tr
    DOD - İkinci Elde Güven. Garantili 2. El Araba, Araç, Otomobil sitesi
    http://www.dod.com.tr/VehicleCard.aspx?vehicleID=416060&v=ikinciel-VOLKSWAGEN-GOLF-1.6-PRIMELINE-102-HP-TIPTRONIC-V

• quote:

Orijinalden alıntı: CoUnTeRMaNiaC*

arkadaşlar konuya kaynak yaptım ama golf v lerin lpg ile uyumlu olmayan modelleri var mı acaba birde bu linkteki araç nedense bana ucuz geldi gerçekten fiyatları düştümü yoksa bu araçta bir sorun mu vardır acaba
    dod.com.tr
    DOD - İkinci Elde Güven. Garantili 2. El Araba, Araç, Otomobil sitesi
    http://www.dod.com.tr/VehicleCard.aspx?vehicleID=416060&v=ikinciel-VOLKSWAGEN-GOLF-1.6-PRIMELINE-102-HP-TIPTRONIC-V

İlanın sağ tarafındaki ekspertiz raporuna baktım. Ciddi olarak boyanan ve değişen parçaları var. O nedenle fiyatı düşük.

• En çok tutulanı ve en dolu paketi comfortlinedır.Midline orta pakettir jantlar dandik cc bildiğim kadarıyla yok,sis farı yok vs.vs. bence 08 comfortline alın.
  • Tabiki hepsi birbirinden güzel ama bulabilirsen Sportline tercih etmeni öneririm.

En full modelidir. Şuanda Goal serisi olarak çıkartılıyor.

Tabi bulamaz isen comfortline en iyisidir.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    1.2 TSİ Nasıl Bilirsiniz?
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • En full modeli normal modellerinde içinde comfortline dır,sportline diye sallamayın.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.