Şimdi Ara

Hangi GTX 770'i Almalıyım? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
37
Cevap
1
Favori
1.239
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • ne zamandır poewrcolor en kaliteli firmalardan oldu en adi markalardan biridir, forumda bi aralar 7970vortex mağdurları geziyordu. powercolor almanın tek iyi yanı 1senede bozulup garantiden para iade şekliyle dönmesidir

ayrıca sapphireda kaliteliden öte orta sınıf ekran kartı markasıdır. asus-msı-gigabayte dan sonra gelir malzeme kalitesi hakkında fikir versin diyede video koyuyorum
    kondansatör,kapasitör,bobin gibi bileşenlerin çalışma esnasında yaydıkları titreşimden doğan ses durumu..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Legend3017 -- 22 Haziran 2013; 17:24:58 >

• Düşünmeden Gigabyte Windforce diyorum. Aralarında hem en iyisi hem de en ucuzu.
  • Gigabyte iyidir. ASUS ve MSI iyi fakat fiyat farkı çok değmez. Zotaca , Powercolora ve Sapphire bakma zaten. AMD alsan bile bu markalara yanaşma . AMD tarafında Yine ASUS ve MSI iyidir. Giga nın AMD kartlarıda var fakat Türkiye'de yok yada çok çok az.
  • GTX 770 Windworce 3x kullanicisi olarak hic bir sıkıntı yok ses gürültü olarak. Sadece drivwr problemi var şuan ada 1 2 haftaya çözülür.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: watkenaydu

quote:

Orijinalden alıntı: InsectKin

770 almaya değmez arkadaşlar. ya 780 alın ya da 7970 top veya lightning (bulabilirseniz) keyfinize bakın ;)

7970, Gtx680 ile esdeger gtx 770, 680 in hizlandirilmis hali simdi hangisi daha iyi

ben temmuz ayında amd'ye gelecek olan driver birlikte 7970 top, 680'i geçip 770'e çok yaklaşacağını düşünüyorum. ayrıca 7970 top'a matrix bios atınca 680'i geçiyor. cybernoid'in açtığı konuyu incelemeni öneririm. ;)
  • Orijinalden alıntı: QuantumMoose

Arkadaşlar merhaba aşağıdaki ekran kartları arasından hangisini almamı önerirsiniz? Ya da başka bir önerisi olan var mı? Teşekkürler..

1- GIGABYTE GTX 770 WindForce 3x, 2GB, PCIExp Ekran K,http://www.novabilgisayar.com/bilgi.asp?ID=9123 Fiyat: 1.090 TLalınız.
    acele yok ise 4 gb modelini bekleyiniz.
  • Bence ASUS ve GIGABYTE..

ASUS DirectCU II kullanıcısıyım ses ve serinletme olarak memnunum..
  • quote:

Orijinalden alıntı: alikiziltoprak

Bence ASUS ve GIGABYTE..

ASUS DirectCU II kullanıcısıyım ses ve serinletme olarak memnunum..

asusta bir cacık yok.

sizin asus 770 hangisi ?

http://www.asus.com/Graphics_Cards/GTX770DC22GD5/#specifications

http://www.asus.com/Graphics_Cards/GTX770DC2OC2GD5/#specifications

http://www.gigabyte.com/products/product-page.aspx?pid=4629#sp

http://www.hardwarezone.com.sg/feature-nvidia-geforce-gtx-770-custom-card-shootout

• Giga 3x windforce alın gerisine bakmayın.
  • Şuan kararım Gigabyte Windforce yönünde fakat kısa bir süre daha beklemeye karar verdim. Pazartesi bir bakalım dolar ne olacak, AMD tarafından bir haber gelicek mi vs. ona göre hareket edicem. Önerileriniz için tekrar teşekkür ederim.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: watkenaydu

quote:

770 almaya değmez arkadaşlar. ya 780 alın ya da 7970 top veya lightning (bulabilirseniz) keyfinize bakın ;)

7970, Gtx680 ile esdeger gtx 770, 680 in hizlandirilmis hali simdi hangisi daha iyi

ben temmuz ayında amd'ye gelecek olan driver birlikte 7970 top, 680'i geçip 770'e çok yaklaşacağını düşünüyorum. ayrıca 7970 top'a matrix bios atınca 680'i geçiyor. cybernoid'in açtığı konuyu incelemeni öneririm. ;)

inceledim ilk ciktiginda ama cogu kisi oc hastasi degil ve bu yuzden kartlarini riske atmaya goze alamazlar iki bios atip gecmek var birde dogal hallerindeyken 680 dcu ii oc top veya lightningi gectigini hic sanmiyorum :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Neden cacık yok? Üç değil iki fanlı diye mi

yok, marka model olarak memnunum dedim ben. Bende GTX var.

GTX770e çift fan az gelebilir belki ama benim karta yetiyor..
  • Fiyatlara bakıldığında en mantıklısı Nova'dan gigabyte gtx770 almak,çok fazla takılmayın bence.İleride o kadar takılmaya değmediğini göreceksiniz zaten.Yalnız 770'lerin bu aralar bir driver sıkıntısı var.Onu da eski driverlara mod yaparak şimdilik idare ediyorlar sanırım,foruma bakın yine de.Şimdiden hayırlı olsun.
  • Doların düşmesini bekle derim zaten.Vakit nakittir demişler.
  • quote:

Neden cacık yok? Üç değil iki fanlı diye mi

yok, marka model olarak memnunum dedim ben. Bende GTX var.

GTX770e çift fan az gelebilir belki ama benim karta yetiyor..

660 gtx var ise bu konu ile ilgili olmayan konuları neden yazıyorsun !

ling verdım baksan anlamaya calıssan aradaki fiyat farkının sadece markaya gıttıgını anlardın !

http://www.hardwarezone.com.sg/feature-nvidia-geforce-gtx-770-custom-card-shootout

-sıcaklık olarak diğer 770 lere göre daha kotu sogutuyor bu 1
    -gpu ve gpu boost saat frekansları dıger kartlara gore az. yani diğer kartlara göre daha az fps veriyor. bu 2
    -fiyat olarak pahalı. kartlar arasındaki fiyat farkını asus ismine 3 sene garantiye ve çizgi servisine verdiysen orasını bilemem. bu 3
    -ses olarak bilemiyorum noise değerlerini. (?)

anladınmı bir cacık yok olayını şimdi ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SaLVaToRe_V -- 23 Haziran 2013; 4:10:53 >

• Bir cacık olmaz ağır kaçmış sanki, kart işe yaramaz izlenimi oluşturdu bende. Diğer kartlar arasından "bir cacık olmaz" diyorsan demek istediğini anladım, evet.
  • quote:

Bir cacık olmaz ağır kaçmış sanki, kart işe yaramaz izlenimi oluşturdu bende. Diğer kartlar arasından "bir cacık olmaz" diyorsan demek istediğini anladım, evet.

anladığınıza sevindim.
    sanırım ağır kaçtı o ifade.
    tabiki alıp kullananlar olucaktır. Tercih meselesi.
    ama bence tercih edilmemelidir.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.