Şimdi Ara

hangi gtx285'i almalı ? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
33
Cevap
0
Favori
952
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Overclock'lu almanın bir lüzmu yok. Default ayarlar da alıp o.c li gelen ekran kartlarının hızlarına rahat bir şekilde ulaşabilirsiniz... Eğer siparişini verdiyseniz şimdiden hayırlı olsun...
  • Adam overclocktan anlamıyorum diyor işte ısrar etmenin manası yok oc'lu model alır paşa paşa kullanır bundan size ne? Hemen atlıyosunuz gerek yokta bilmemnede...

quote:

Orijinalden alıntı: ardaaa111

ATI mi ? ekran kartı mı yapıyor o firma ?

Böyle saçma ve polemik yaratıcı davranışlara da gerek yok.
  • newegg'in trye kargosu yok oyüzden internet yoluyla getirtemezsin yurtdışından aldırırsan o olur
  • Saçma sapan konular ve insanlarla forum kirleniyo yazık
  • oc li almıyorum zaten default alırım henuz siparişi vermedim ayrıca kargoyla gelmeyecek, arkadas getirecek.

ayrıca onuda polemik yaratmak icin yazmadım, forumda yeniyim bole yazılardan, ufak sakalardan polmik mi cıkıyor ? ha pardon nerde yasadıgımı unuttum bir an :) guzel insanım bnm kavga etmeye hazırdır. atinin en ust modelinide dusunmedim değil hangisini begenirsem onu alırım markayla işim olmaz.birde son arkadas bise yazmıs sanırım sacma insanlar fln diye bana heralde o laf cevap vermeyeceğim kavga mavga ugrasılmaz. sinirlendirdiysem kusura bakma

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ardaaa111 -- 7 Ağustos 2009; 15:48:32 >
  • Sen ne kadar zekisin öyle ya? Aradan özellikle Crysis DX10'u seçmiş koymuş adam MUHAHA

1 ilersindeki Fallout 3 testine bak bakalım birde.
  • quote:

Sen ne kadar zekisin öyle ya? Aradan özellikle Crysis DX10'u seçmiş koymuş adam MUHAHA

1 ilersindeki Fallout 3 testine bak bakalım birde.

Bu forumda üslup sorunu olan arkadaşlar var sende bunlardan birisin

Crysis kadar GPU'yu zorlayan başka bir oyun varmı acaba soruyorum sana?
  • hop tiestoculara laf yok bak mousedaşız da senle heralde baska bise demeye calıstı arkadas directx 10 fln yoksa biliyordur crysisin en cok gpu gereksinimli oyun oldugunu. bilgi ve link için tesekkurler ama 285 alacagım galiba gerci 275 oc neler yapmıs ole ya..
  • Ben bunu öneririm. Madem linki de vermişsiniz.
    http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16814125284
  • quote:

Orijinalden alıntı: cestvrai

Crysis kadar GPU'yu zorlayan başka bir oyun varmı acaba soruyorum sana?

vah canım eyle mi?
    />

Mantığa bak çay demle... GPU'yu ne kadar zorladığından kime ne? Bir oyun GPU'yu çok zorlayınca Nvidia daha mı iyi sonuç alıyor her zaman bunu mu demeye çalışıyorsun? Hey Allahım yarabbim...

Bir oyunda bu kart 80 fps verirken diğeri 90 veriyorsa bu da hangi kartın daha iyi olduğunu gösterir, misal fallout 3 te ATI daha iyi sonuç veriyor. Bir başka oyunda yine Nvidia daha iyi olabilir, bunun oyunun GPU'yu çok zorlamasıyla ne alakası var? Zorlanıyorsa hepsi aynı ölçüde zorlanıyor, hangisinin önde olacağını oyunun hangi mimariye daha yatkın olduğu belirliyor.

Kaldı ki gidipte Nvidianın sponsor olduğu ve Nvidia'ya özel yazılan bir oyunun testini koyupta gelip burda bıdı bıdı yapman da ayrı bir komedi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TiesTorN -- 7 Ağustos 2009; 22:27:55 >

• Kendim çeşitli ekran kartları kullandım

son zamanlarda özellikle bu işin uç noktası C/F-SLI dahil denemediğim hiç bir konfigrasyon kalmadı

Kullanım tecrübem ve deneyimlerime göre Nvidia ister tek kart veya özellikle çift gpu lu GTX295 ile bu işe son noktayı koymuş

ATI nedir diyecek arkadaş varsa şu an figüran rolünden öteye geçemez

Benim kendi düşünce ve deneyimlerim budur

Aksini ispat eden forumdaşım varsa üst düzey veya orta düzey vga'lar belli alır kullanır dener ona göre tecrübelerini buraya yazar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OverClocKing -- 7 Ağustos 2009; 22:35:54 >
  • dx 11 beklerken arkadas gtx 285 ten bahsedıyorSuan ıcın yapılacak daha mantıksız bır sey kalıyor gtx 295 almak
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.