Şimdi Ara

hangi gtx285'i almalı ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
33
Cevap
0
Favori
952
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • merhaba arkadaşlar. yeni ekran kartı alacağım. modelini başlıktan anlamışsınızdır. sizce hangi marka model almalıyım.oc editionlar var onlarmı olmalı yoksa default alıp kendim mi oc yapmalıyım? 1 gb 2 gb ne kadar farkeder ? yardımlarınızı bekliyorum. şimdiden teşekkurler..

• şimdi türkiyede 2 gb Evga gtx 285 bulman imkansız Normaldede öyle artık XFX ve Gigabyte tr de bitmiş olduğundan sparkle yada palit alabilirsin
  • Güzel sogutmalı bir GTX275 alıp oc yapmak daha mantıklı , gtx285 almaktan.
  • quote:

Orijinalden alıntı: cluber00

Güzel sogutmalı bir GTX275 alıp oc yapmak daha mantıklı , gtx285 almaktan.

+1
    Aynısını yazacaktım
  • mantıklı derken ? fiyat anlamında mı ? 285i de oc yapamazmıyım ? 295 den 285e dustum gereksiz harcama olmasın diye.. simdide 275 mi dusuneyim ben bu gidişle şimdiki ekran kartımdan da daha dusuk bişe alıp kullanırım sanırım
  • GTX 285 2gb FTW cok para dersen gunumuzun f/p urunu gtx 260 synergy edition oneririm. hatta dx 11 oncesi bence FX 5200 falan kullan su an moda oldu DX 11 forumda : ) herkes bekliyor yemiyor icmiyor kart parasi biriktiriyor resmen haha

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GrkmAdr -- 6 Ağustos 2009; 10:12:23 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Güncel oyun sistemleri
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • 1gb 2gb pek bi farkı olmaz ikiside maximum çözünürlüğü çalıştırır fazla harcama yapmadan leadtek winfast al kalanına güzel soğutma yap güzel bir kasa alıp sanırım psu var kaldırcak kadar yanına da en ucuzundan cooler master 830 nvidia edition al bol oc ler
  • GTX285 ve GTX295 e para vermenizi tavsiye etmem.
    Sogutması güzel olan bir GTX275 alırsınız, oc yapıp güzel güzel kullanırsınız.
    Paranız cebinizde kalır , aralarında daglar kadar fark yok zaten.
    Gtx275 hertürlü yeter,her oyuna.

http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16814150364
  • quote:

GTX285 ve GTX295 e para vermenizi tavsiye etmem.
    Sogutması güzel olan bir GTX275 alırsınız, oc yapıp güzel güzel kullanırsınız.
    Paranız cebinizde kalır , aralarında daglar kadar fark yok zaten.
    Gtx275 hertürlü yeter,her oyuna.

http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16814150364

quote:

Orijinalden alıntı: ardaaa111

mantıklı derken ? fiyat anlamında mı ? 285i de oc yapamazmıyım ? 295 den 285e dustum gereksiz harcama olmasın diye.. simdide 275 mi dusuneyim ben bu gidişle şimdiki ekran kartımdan da daha dusuk bişe alıp kullanırım sanırım

bide şunu düşün istersen arkadaş burda söyeleyeceğini söylemiş

• quote:

Orijinalden alıntı: tarkolar

Kime bu ?
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: tarkolar

Kime bu ?

bende anlamadım.. önerin için teşekkur ederim 275i de dusuncem.fakat birde 285 tavsiyesi versen ? ilk başta dediğim soruları cevaplasan ?
  • OC modelleri almak ekstra olarak ödedigin fiyata baglı , ama genelde bunlar fahiş artış gösterdikleri için kendin alıp oc yapman daha mantıklı , bunun içinde güzel sogutması olan bir model seçmelisin. Standart olarak sogutmalar genelde aynı , palit çift fanlıda nevegg de yok bu yüzden xfx alman senin lehine olur, ilerde satma durumunda marka kalitesinden yine gider.

1gb-2gb fark etmez.(GTX 285 için konuşuyorum) .GTX275 ler zaten 896 mb ve buda yeterli bir bellekmiktarı.

Gtx275 ile GTX285 arasında (TR piyasasına göre konusursak) 200TL fark var. Ama GTX275 ile GTX285 arasında bu fiyatı hakedecek kadar bir performans farkı yok , durumu özetledim sanırım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Muten Baba -- 6 Ağustos 2009; 10:44:45 >
  • yeterlli oldu tesekkur ederim. asus veya evga nasıldır bu konuda acaba? zaten hemen aynı kartlar hepsi sırf uzerindeki etiket faklı yanlıs mı dusunuyorum ( ekstra 2 fanlı sogutma fln yoksa... ) ? pek oc fln anlamam yani uğraşmamda gibime geliyor :) o yuzden direk 285 alırım heralde ama 275i de düşünücem teşekkur ederim.
  • Evga , asus , xfx TR de iyi giden Nvidia modelleri.
    Fiyatlarından da anlayacagın üzere en hesaplı olanını almalısın.

Ekran kartına oc yapmak öyle işlemci gibi olmuyor , programı kurup saat hızlarını yükseltiyorsun , toplam 5dk.

GTX285 te karar kılarsanız eger , en ucuzunu alın bari.
  • bende ole dusunuyorum eger 285 alırsam 320-350 dollar aralığında bişe bulursam onu alırım. yani 275 den 100 dollar fazla olur okadar da olsun napalım..
  • su 285 denen garabete o parayi verenler de ayri bir olay...

alsana super fiyata mukemmel 4890'i...

kotuyu tercih edecem ben, 285 alcam diyosan da bunu forumda ilan etme bari.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi robert mugabe -- 7 Ağustos 2009; 0:55:46 >
  • Eğer x58 çipsetli sli destekli bord alacak isen kesinlikle SLI yapmak için 2 adet Sparkle core216 GTX260 almalısın

Gtx285 falan yalan olur bu sli olayı ile

Ahanda en ucuz faturalı TR garantili (320tl) fiat için sana linkhttp://www.teknofiyat.com/?search=sparkle+gtx260&altlimit=&ustlimit=

Alttaki ss de dafult saat hızlarındaki 2 adet gtx260 SLI skorunu inceleyebilirsin

hangi gtx285'i almalı ?

• quote:

Orijinalden alıntı: robert mugabe

su 285 denen garabete o parayi verenler de ayri bir olay...

alsana super fiyata mukemmel 4890'i...

kotuyu tercih edecem ben, 285 alcam diyosan da bunu forumda ilan etme bari.

ATI mi ? ekran kartı mı yapıyor o firma ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ((UĞUR))

Eğer x58 çipsetli sli destekli bord alacak isen kesinlikle SLI yapmak için 2 adet Sparkle core216 GTX260 almalısın

Gtx285 falan yalan olur bu sli olayı ile

Ahanda en ucuz faturalı TR garantili (320tl) fiat için sana linkhttp://www.teknofiyat.com/?search=sparkle+gtx260&altlimit=&ustlimit=

Alttaki ss de dafult saat hızlarındaki 2 adet gtx260 SLI skorunu inceleyebilirsin

hangi gtx285'i almalı ?

tesekkur ederim arkadasım ama 350 dollara 285 buldum yurt dısından alıyorum. 2 tane 260 640 lira eder ki 285 daha ucuza geldi tabi 260 da yurt dısından alsam oda ucuz olurdu neyse karıstırma orayı...

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.