Şimdi Ara

Hangi güç kaynağı ? OCZ - Tagan 800w

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
501
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyler hangisini alıyım bi yardım edin ? 800W lık bişi alıcam. OCZ EliteXstream 800 Watt SLI (229 $) yada TAGAN FORCE 2 800 W (196$)

• kesinlikle tagan
  • quote:

Orjinalden alıntı: AnseLmo82

kesinlikle tagan

Evet, kesinlikle TAGAN. Aynısını kullanıyorum şu an..)
  • abi bende 700W kullanıyorum ses yapıyo falan diyorlar ama inan ben duymadım ya ben sağırım yada arkadaşlar çok hassas kulaklara sahipler

şaka bi yana temiz tuttuğun zaman tozdan koruduğun zaman oldukça sessiz dostum
  • O fiyata Tagan ı tek geçerim. Tartışmasız paranızın karşılığını tam anlamıyla alabileceğiniz en iyi seçeneklerden .
    Uygun fiyata bulursanız Enermax veya Silverstone dünyanın en iyileri
  • Taganı 800W almayı düşüyordum fakat ENERMAX INFINITI 720W (219$) alsam kullanacağim sisteme ilerde ati 4870 X2 eklicem, yeterli gelirmi psu imzamdaki sistem ve alacağım ekran kartıyla birlikte, bu ekran kartı tam yükte 400W çekiyo, sizce hangisi beyler ? Enermax Galaxy 850 modeli türkiyede yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bluebey -- 15 Temmuz 2008; 11:59:21 >
  • ikiside yeter dostum

ben tagan 700 W PSU yu CFX yapıcam diye aldım sonra vazgeçtim 4870 almaya karar verdim artık düşün
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • enermax siparişini verdim tşkler cvplar için
  • DUAL QUAD TRIPLE + 18:
    Çift İşlemci, Dört Çekirdek, Üç Ekran Kartı + 18 Sürücü Aynı anda kullanabilme.

ohaaa enermax infiniti 720 için böyle yazıyor beyler,valla iyi kazıklıyorlar bizi ha...
  • OCZ EliteXstream serisi Single rail tasarıma sahip ve 12v kanalından tek başına 62A akim verebilmektedir. Tagan ise çoklu rail yapısına sahiptir. 4870 X2'nin 20A üzerinde çekeceğini düşünürsek OCZ tek rail modelini almanız daha mantıklı olur gibi gözüküyor

Ayrıca OCZ'nin kabloları epey uzun ve 12cm fan ile daha sessiz bir soğutma sağlayabileceğini düşünüyorum
  • Bu arada siparişi veremedim enermaxın o modeli kalmamış distributörde, napıcaz şimdi :) , ufukta tagan gözüküyo
  • dostum tagan 800 iyi olur düşünme bile bence
  • Beyler biras alakasız oldu başlıkla ama PC Power&Cooling SILENCER 750W QUAD BLACK aldım. Sistemi kurdum çok sessiz bi psu, şimdilik memnunum.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.