Şimdi Ara

Hangi Hafif Ticari - Fkir Verin Arkadaşlar (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
0
Favori
1.593
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
    PSA nın yeni ticarilerini bende çok sevdim. Yalnoz yeni işe giriştiğimiz için para daho çok oraya sermaye olarak gidiyor. Bırakın bütçe arttırmayı belki 10 bin aşağı bile çekebilirim. Borçlanmaktan da korkuyorum hocam. Mevcut kredim de var çünkü

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hem vites oranları hemde ses sistemi olarak hiç birini test etmediğim için bir fikrim yok maalesef. Ama dediklerinizi dikkate alacağım.

Caddy bir defa baktım ve bana pahalı geldi. Muadil inin üstünde fiyatı ve km si oluyor 2.elde. Onun için caddy den vazgeçtim.

• bence bunları hiç bakmadan ford turneo custom yada vw caravelle. belki yazdıklarından daha yüksek kilometrelidir ama aradaki farkı görürsün. daha yüksek olmalarının sağladığı görüş avantajı, genişlik, otomobil ruhsatı sayesinde yavaş gitme zorunluluğunun olmaması, yük yaşıma istediğin zaman daha fazla yük alması.
  • texjrwillerjr T kullanıcısına yanıt
    Bahsettiğiniz araçlar bana büyük gelir. Benim aradığım partner ve muadilleri diyebilirim.

• Yeni Partner, Berlgingo çok güzel. Hız sınırlaması binek arabalarla aynı olsa tereddütsüz alacağım araç. Ford Courierlarda güzel 6 ileri olanları tercih ederseniz daha iyi olur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: alahaddin

Bahsettiğiniz araçlar bana büyük gelir. Benim aradığım partner ve muadilleri diyebilirim.
    eğer büyüklükle kullanım zorluğunu kastediyorsanız hiç düşünmeden alın. yok dar sokaklı bir yerde yaşıyorsanız haklısınız.
  • paranın size işletme de daha çok lazım olacağı için masrafı ve parçası ucuz olanı yönelmeni öneririm. Kangoo tamam yıllarına göre eski olabilir ama sana bakım+ yakıt konusunda olumlu katkıları ile baya faydası olur. İlerde durumun düzelince zaten yenisi gelir ya ona geçersin yada psa ya bakabilirsin. Yok kangoo nun yakınından geçme dersen tek çare doblo diğerlerine hiç bakma bile 2018 psa grubu eski kasa zaten ne konforu bi doblo eder ne yakıtı bir kangoo eder hiç gereği yok bakımı da pahalı olur onların.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.