turkcell mi allah korusun sadece kampuscell kullanıorum gerisi için aman ha derim kesinlikle şiddetle söylüyorum kaçının saygılarmla
quote:
Orjinalden alıntı: nakka
piyasa gerçeği arkadaş birine turkcell hele 532 no verdin mi acaip oluyor ortam hissettim...
tabi ki turkcell alacaksın ama faturalı alacaksın
elagzı paludaydım eylulde ablamın turkcell benimki avea idi dogal olarak benimki cekmiyo ama ablamın ki bayaa iyiydi yani eninde sonunda turkcele ihtiyac duyabilirsin
quote:
Orjinalden alıntı: fenakesim
elagzı paludaydım eylulde ablamın turkcell benimki avea idi dogal olarak benimki cekmiyo ama ablamın ki bayaa iyiydi yani eninde sonunda turkcele ihtiyac duyabilirsin
bu işin bir yönü....
quote:
Orjinalden alıntı: lagaluga99
aliko sınırsız gprsi sormuşsun... Bak telsimde aylık sınırsız gprs bağlantısı die bişey war ama 1 aylık ve 50.000.000 TL= 50 YTL...
haa o mu o 1 yıl önce 5 milyondu ne zaman 50 olmuş
bende sınırsız diyince beleş sandım
quote:
Orjinalden alıntı: deville
eger cevren coksa turkcell (cok fazla abonesi var cunku) eger sevgilinle cok konusuyorsan telsim bolbol mesaj cekip sadece avea lı bi cevren varsa ve yine sabit telefon aramak için avea.
tabii ki yeni operatorler geldikçe rekabet artar ve fiyat düsecektir... Ama suanda TURKCELL>AVEA>TELSİM Telsim gun geçtikçe abone kaybetmekte...
ama konusmanın en ucuz yolu telsimden geciyor..
AVEA AVEA AVEA
söylediği gibi ama sadece ücretlendirmeyle bir operator ile diğerini kıyaslamamak lazımmm
A VE A VEYA TURKCELL VEYA TELSİM....
ne olursa olsun turkcellden vazgecmem musteri hizmetlerindeki bi operator hanima asigim
bu gidişle turkcell seni soyup soğana çevirir e fakir erkek zengin kız filmi gibi olur hayatın ama yanlış anlama aşka saygımız sonsuz canım saygılarımla
4'e kadar yol var diğerlerinden de aşık olabilirsin....
artik cok qec cikioruz
nerden çıkıyorsunuz hattan mı aveadan mı turkcell den mi?
kiza asik olduktan ve cikmaya basladiktan sonra operator oldugunu ogrendim kim tcell musteri hizmetlerini ararsa saygili ve sevgili konusun
RiqeL
hadi ya süper allah mutlu etsin ya bi güzllik yaprasın artık kont falann bak öğrenciyimm ben de daha yap bi güzellik sevgilimizle rahat konuşalım ...