TÜRKCELL AVEA TELSİM EN İYİSİ HAN GİSİ MADDİ YÖNDEN VE KAMPANYALARINDAN TAVSİYELERİNİZİ BEKLİYORUM SAYGILAR.
türkcell almada ne alırsan al
eger cevren coksa turkcell (cok fazla abonesi var cunku) eger sevgilinle cok konusuyorsan telsim bolbol mesaj cekip sadece avea lı bi cevren varsa ve yine sabit telefon aramak için avea.
amaca göre değişir işyer arkadaş olayı avea, aile çevresi vs. telsim...sınırsız gprs telsim...heryerde herkesle uygun konuşma turkcell..biraz da imaj için turkcelll...
sınırsız gprs telsim????
bende telsim varda yani nası bişi bu sınırsız gprs
ya arkadaşlar sevgilimle konuşmak için nasıl olacak bu hat olayı ya bildiğiniz bir yol var mı kont cep aile kullanıorum şu an ama o da fazla gelio nasıl yapacam acil yardımmmmmmmmmm !!!!!!
şöle yapıosun bi tarifa ver telsimde şimdi kaydoluosun sen ve sevgilin dielim
msela bi ay sen 250kont yüklüosun o zaman sen aradıında beleşe gelio ama o ararsa kont gidio yine , ikinizde 250 yüklerseniz ikinizde beleşe konuşursunz ama öbür türlü daha mantıklı biriniz yüklersiniz 250 öbürü çaldırır fln
kam1k şunu iyice açarmısın bu cep partner falan mı ? eğer çle ise o kampanya başvurusu bitti biliom da biraz açarmısın saygılarımla saol ilgin için
yazdım özel mesaja
quote:
Orjinalden alıntı: canoncu
kam1k şunu iyice açarmısın bu cep partner falan mı ? eğer çle ise o kampanya başvurusu bitti biliom da biraz açarmısın saygılarımla saol ilgin için
aliko sınırsız gprsi sormuşsun... Bak telsimde aylık sınırsız gprs bağlantısı die bişey war ama 1 aylık ve 50.000.000 TL= 50 YTL...
avea
vodafone...ağzımızı alıştıralım....
Pahjcp
personell tarifesini mi diosun o hem tehlikeli hem de avea çekmio balıkesirde istediğim yerde sevgilim balıkesirde sadece merkezde çekio işte böle
abi bi istek falan yapalım şirketi arayıp toplu halde falan çabuk alsınlar şu telsimi artıık ya
vodafone
T U R K C E L L tavsiye ediyorum
yakınların ne kullanıyorsa onu al cunku operator arası aramalar çok kazık ayrıca bi arkadaş telsim demiş sınırsız gprs demiş buna kanıp kesinlikle alma berbat gprsleriii
amaca göre değişir işyer arkadaş olayı avea, aile çevresi vs. telsim...sınırsız gprs telsim...heryerde herkesle uygun konuşma turkcell..biraz da imaj için turkcelll...
Ne imajı yaa.. turkcell çokmu pahalı satıyoda imajı olsun.. Ona imaj denmez "kerizlik" denir... 6 yıl benide kazıkladılar. Artık bittii...! Aveadan çok memnunum..!!!
quote:
Orjinalden alıntı: 23-Beckham
T U R K C E L L tavsiye ediyorum
Ben etmiyorum...! S A K I N H A...
piyasa gerçeği arkadaş birine turkcell hele 532 no verdin mi acaip oluyor ortam hissettim...bunu telsim de göremiyorsunuz veya henüz avea da...yanlış ben bunlara önem vermiyorum da gerçek bu demek istedim....