Şimdi Ara

Hangi HD 6850 (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
0
Favori
1.304
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: melihcskn

quote:

Orijinalden alıntı: nuric@n

Abi Sapphire da 30 tl daha ucuz 5850 + steam işlemci sayısıda 200 kadar fazla 6850 den ucuz olması fazla güç tükettiği için olabiir mi ?

Hayır artık 5850 üretilmediği için.

Evet abi.Ben uzun zamandır pek takip edemediştim bu tarz işleri okul vs derken 5850 üretimden kalkmış bide doğru düzgün stok yok hiç bir yerde 2. el 5850 mi alsam bulursam ama bütçemde 6850 ye yeter.2. el 5850 alıp kalan paraylada PSU değiştirebilirim aslıda :D anlayacağınız çok kararsızım
  • Vallaha sıfır 6850 alıyosan 2.el 5850 yi almana gerek yok 6850 grafik performansı seni tatmin edeceğini düşünürüm tabi crysis warhead full cozunurluk haricinde edit: abi 6990 bile warheadi fullde anca kurtarıyo marka sorarsan msi cyclone power modeli derim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CallofTruth -- 24 Ağustos 2011; 9:02:30 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: isadevil

Vallaha sıfır 6850 alıyosan 2.el 5850 yi almana gerek yok 6850 grafik performansı seni tatmin edeceğini düşünürüm tabi crysis warhead full cozunurluk haricinde edit: abi 6990 bile warheadi fullde anca kurtarıyo marka sorarsan msi cyclone power modeli derim

Bende o karara vardım sonunda ama bi marka daha var aklımda özellik açısından diğer 6850 lere göre daha iyi Black Edition mış Amd işlemcilerdeki gibi bu nası sizce

http://www.vatanbilgisayar.com/ekran-karti/xfx-hd-685x-znbc-hd6850-black-edition-o.c.-gddr5-1gb-256bit-amd-radeon-dx11-ekran-karti/productdetails.aspx?I_ID=53156

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rebelbros -- 24 Ağustos 2011; 22:54:39 >

• Black edition bi işlemcin varsa daha ayrıntılı araştırsan iyi edersin ben de yeni black edition model bi ekran kartı gordum soğutma performansına dikkat et pişman olma
  • quote:

Orijinalden alıntı: isadevil

Black edition bi işlemcin varsa daha ayrıntılı araştırsan iyi edersin ben de yeni black edition model bi ekran kartı gordum soğutma performansına dikkat et pişman olma

Evet senin işlemcinin aynısı var amd phenom II x4 955 3.7 ghz de kullanıyorum ama bu ekran kartını alırsam 3.2 ye geri düşürcem çünkü minumum 400w gerçek PSU istiyormuş . Benimde aopen gerçek 400 var h600b kasasındakinden zaten bizim işlemci 117w çekiyo yükte boşta 20w inşallah sorun olmaz XFX i araştırdım Türkiye de yaygın değilmiş hatta bi ara DVİ-VGA dönüştürücü bile koymuyolarmış VGA kullanan mı kaldı diye :D artık koymaya başlamışlar.Soğutma açısından iki modeli var birisi çift fanlı diğeride bu ikiside aynı ürün parayı denkleştirirsem çift fanlısından almayı düşünüyorum.

• ya illa tek modele kilitlenme çift fanlarda ses problemi de olabiliyor tek fanlı sağlam modellere bak sen örnek msi cyclone al :http://novabilgisayar.com/bilgi.asp?ID=7169 keyfine bak derim ama karar senin tabiki
  • msı cylone modelini düşünüyorum ama alacağım yerde yok bu , xfx de yomuş ... asus düşünüyorum bende çok bir fark olur mu oc açısından ? crosssfire yapacağım ayrıca

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi evohan -- 5 Eylül 2011; 21:25:37 >
  • sen nerden almayı düşünüyorsun ki ? novadan sipariş etsen ne değişir 5 TL kargo ödersin o kadar sonra keske demezsin yani
  • biraz zahmetli olacak kargodan alıp oaraya götürmesi uzak yerde çünki :)

araştırdım biraz asus un oc potansiyelide iyi gözüküyor msı cylone un gördüğü değerleri görecektir sanırım , şurda mesela msı ın ilk modeline göre asus çoğu değerde daha avantajlı gözüküyor

http://www.anandtech.com/show/4002/amd-radeon-hd-6850-overclocking-roundup-asus-xfx-msi/8
  • sana problem cıkaracaksa sen bilirsin ama msi alabiliyorsan kacırma derim gene de
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.