Şimdi Ara

Hangi HD 6850

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
30
Cevap
0
Favori
1.304
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar sistem topluyorum ancak bir problemle karşılaştım.

http://www.asus.com/Graphics_Cards/AMD_Series/EAH6850_DC2DIS1GD5/

http://www.asus.com/Graphics_Cards/AMD_Series/EAH6850_DC2DIS1GD5V2/

birine v2 denmiş ama ben bir fark göremiyorum.bana ikisinin farklarını açıklarmısınız.
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >

• Tabikide OC'lu özel soğutmalı Power Edition. 6850 serisi kartların en iyisidir

http://www.teknobiyotik.com/msi-ati-hd6850-cyclone-power-edition-1gb-ddr5-256-bit-pci-ekspres-ekran-karti.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EnderGelişenOsasunaAtağı -- 19 Ağustos 2011; 22:35:53 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: TheDeSPoT

Tabikide OC'lu özel soğutmalı Power Edition. 6850 serisi kartların en iyisidir

http://www.teknobiyotik.com/msi-ati-hd6850-cyclone-power-edition-1gb-ddr5-256-bit-pci-ekspres-ekran-karti.html

ben bu iki ürün arasında kaldım msi istemiyorum asus alacağımiayrıca asusun soğutması msi den daha iyidir.

• quote:

Orijinalden alıntı: CaGaga73

ben bu iki ürün arasında kaldım msi istemiyorum asus alacağımiayrıca asusun soğutması msi den daha iyidir.

Sen bilirsin MSI kullanıyorum memnunun boşta 32 derece. Senin yerinde olsam MSI alırdım ama karar senin.
  • boşta 32c olması benim için bir anlam ifade etmiyor.
    hd6850 boşta 150 mhz de çalışıyor zaten.
  • o_O dostum asusun o modellerdeki soğutmasının msi modelindeki soğutmadan iyi oldugunu kanaatine nasıl varabildin anlayabilmiş değilim yoksa marka takıntın mı var ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: isadevil

o_O dostum asusun o modellerdeki soğutmasının msi modelindeki soğutmadan iyi oldugunu kanaatine nasıl varabildin anlayabilmiş değilim yoksa marka takıntın mı var ?

Bizzat kullanan gördüm karşılaştırdım ben varmadım kanaatine Marka takıntım yoktur hangisi iyiyse onu tercih ederim.

Ayrıca Asus 790 MHz iken MSI 860

not:aceleyle yazıyorum şuan mhz yanlış yazmış olabilirim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EnderGelişenOsasunaAtağı -- 20 Ağustos 2011; 3:53:01 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

o_O dostum asusun o modellerdeki soğutmasının msi modelindeki soğutmadan iyi oldugunu kanaatine nasıl varabildin anlayabilmiş değilim yoksa marka takıntın mı var ?

asus ta çizgi garantisi var o yüzden.
  • quote:

Orijinalden alıntı: TheDeSPoT

quote:

Bizzat kullanan gördüm karşılaştırdım ben varmadım kanaatine Marka takıntım yoktur hangisi iyiyse onu tercih ederim.

Ayrıca Asus 790 MHz iken MSI 860

not:aceleyle yazıyorum şuan mhz yanlış yazmış olabilirim

hocam o önemli değil,ben 6850 alınca 1 ghz yapcam zaten videosu var dh de

• gigabyte hd6850 oc derim 820*4200
  • XFX HD6850 Black Edition Dual Fan
    XFX gerçekten kalitelidir ve dolu kutu içeriği vardır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: venomboy_85

XFX HD6850 Black Edition Dual Fan
    XFX gerçekten kalitelidir ve dolu kutu içeriği vardır.

doğru diyorsun (!)

içinden onca çıkartma çıkıyor ve içinden besleme kablosu ve vga dönüştürücü çıkmıyor.
  • msi power edition un üzerine 6850 yoktur (NOKTA)
  • aslında 6850 yerine gtx460 veya 6870 alın
  • quote:

Orijinalden alıntı: jackal___61

aslında 6850 yerine gtx460 veya 6870 alın

6850'ye overclock yapınca zaten 6870 seviyesine geliyor aradaki parayı vermeye değmez

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EnderGelişenOsasunaAtağı -- 21 Ağustos 2011; 19:55:48 >
  • olsun sonuçta 6870 ede oc yapılıyor 6850 yapıyorda o duruyormu :)
  • Bende 6850 ile 5850 arasında kaldım daha doğrusu iki ürünün Steam işlemcileri arasında kaldım steam işlemcide 5850 daha fazla ayrıca bir kaç testde de 6850 yi geçmiş 5850 daha iyi gibi geldi bana
  • quote:

Orijinalden alıntı: nuric@n

Bende 6850 ile 5850 arasında kaldım daha doğrusu iki ürünün Steam işlemcileri arasında kaldım steam işlemcide 5850 daha fazla ayrıca bir kaç testde de 6850 yi geçmiş 5850 daha iyi gibi geldi bana

5850 , 6850 den genel olarak daha performanslıdır zaten . fiyat olarak da belli ediyor kendini
  • Abi Sapphire da 30 tl daha ucuz 5850 + steam işlemci sayısıda 200 kadar fazla 6850 den ucuz olması fazla güç tükettiği için olabiir mi ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: nuric@n

Abi Sapphire da 30 tl daha ucuz 5850 + steam işlemci sayısıda 200 kadar fazla 6850 den ucuz olması fazla güç tükettiği için olabiir mi ?

Hayır artık 5850 üretilmediği için.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.