Şimdi Ara

***HANGİ HDD SEAGATE Mİ SAMSUNG Mİ SATAMI İDE*** (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
0
Favori
723
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • seagete samsung a göre daha sağlam (uzun ömürlü) benden söylemesi
  • 2.5 yıllık emektar makinemde 7200 rpm 80gb bir samsung hizmet verio.Bi kere sorun yaşadım.O da donanimsal bi sorun diildi.Taş gibi çalişio.Sessiz ve ii iş görüo....
  • quote:

Orjinalden alıntı: ^^AHMET^^

quote:

Orjinalden alıntı: megasid

Herhalde samsung,küçük bir performans kaybı yüzünden o kadar sorunu göze almaya gerek yok..Alcaksan Samsung alcaksın sessiz ve soğuk yani...Seagatede iyi onu bende biliyorum ama ben her 2 hdd yide kullandım ordan biliyorum...Ayrıca bir hdd ne kadar soğuk olursa veri ler için o kadar iyidr.Çünkü,bi yerde okumuştum hdd nin içindeki disk ısındığı zaman genleşip veriler in yerleri değişiyormuş bunun sonucundada windows bozuluyormuş bunun nedenide soğuk ortamda kurulan windows muş...yani böle bişeydi...Burdan çıkarılacak ana fikir soğuk hdd = samsung ...

bana biraz saçma geldi...

seagate daha iyi diyorum... başka bişey demiyorum...

nie saçma geldi ki ? yani yanlışta hatırlıyo olabilirim ama genleşmenin hdd açısından önemi çok büyük benden demesi...

• Ben samsung derim. Öncedende değidiğim gibi küçük bir performans kaybı yüzünden o kadar sorunu göze almaya gerek yokkk !!! Yok ısınmaymış yok fan mış yok sesliymiş felan bunlar boş işler bunlar için para harcayacağına samsung alıp hiç para harcamassın daha iyi...Samsung da sağlam ben kaç senedir kullanıyorum hiçbir sorunla karşılaşmadm.Ayrıca o kadar sene içinde hdd elimde kaç defa yere çakıldı yine bişey olmadı ne bozuk sektör oldu nede hdd nin bi tarafına bişey oldu....Seagate'ye laf yok . Samsung'a hiç yok !!!
  • Bencede samsung daha iyi. Ama westerndigitel en iyisi bencee
  • bende 80 gb sata seagate vardı çok memnun kaldım açıkçası 8mb belleği var bazılarında 2mb oluyor
  • Her HDD ile ilgili konuda yazdım gene söyliyeyim, hdd den gelen ses %70 sistemden kaynaklanır 256 mb ram li, p3-700 gibi bir sisteme samsung hdd koyarsın gürültüsünden geçilmez, aynı hdd yi 2 gb ramli amd64-3800 gibi bir makineye koyarsın sessiz çalışır, sistem yeterli ram bulamadıkca hdd deki sanal bellek e yüklenecek buda gürültüye sebeb olacaktır.
    Olayda birde şans faktörü çok fazla, yeni sistem toplayan arkadaşa samsung önerdim xp kurulumu sırasında hdd durmuş bidaha çalışmamış, geri götürdü değiştirdi, bu seagate dede olabilirdi, tıpatıp 2 aynı hdd yi alırsınız yanyana koyar çalıştırırsınız biri sessiz biri sesli olabilir bu tamamen şans.
  • samsung hdd de number ona
    yada western raptor
  • İş makinesi gibi olan SEAGATE
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.