Bildirim
***HANGİ HDD SEAGATE Mİ SAMSUNG Mİ SATAMI İDE***
adidas TERREX ANYLANDER MID W Spor AyakkabıKadın : Amazon.com.tr: Moda
https://www.amazon.com.tr/dp/B0D8V8XYQ2
9 sa. önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Dostum aralarında pek büyük bir performans farkı yoq.
Seagate biraz sesli ve sıcak çalışır.
Samsung ise biraz daha yavaş (sen hissedemezsin) soğuk,sessiz çalışır.
Karar senin.Eğer anakartın destekliyorsa sata al hatta sata2 ncq destekli al.anakartın sata2 yi desteklemese bile sata çalışır. -
SEAGATE SATA DAHA İYİMİ SICAKLIGI HDD İCİN FAN VAR ONLARDAN ALIRIM -
millet niye gec yazıyor ya bi fikir verinde alalımquote:
Orijinalden alıntı: HDD
SEAGATE SATA DAHA İYİMİ SICAKLIGI HDD İCİN FAN VAR ONLARDAN ALIRIM -
ewet seagate iyi deil sadece biraz daha hızlı ama sen fark edemezsin.quote:
Orijinalden alıntı: HDD
millet niye gec yazıyor ya bi fikir verinde alalım
Alıntıları Göster
bence samsung al sessiz ve soğuk. -
püh daha yeni seagate sata2 250gb hd sipaişi verdim bileydim samsung alırdım ama olsun ksanın içi fan doluquote:
Orijinalden alıntı: King_Wolf
ewet seagate iyi deil sadece biraz daha hızlı ama sen fark edemezsin.
bence samsung al sessiz ve soğuk.
Alıntıları Göster -
Ben iki gün önce samsung sata2 160gb modelinden aldım sesi beni çok şaşırttı guruldayıp duruyor gıcık etti,,
bir sonrakini seagate alıcam. -
samsung+1quote:
Orijinalden alıntı: emrecan1
Ben iki gün önce samsung sata2 160gb modelinden aldım sesi beni çok şaşırttı guruldayıp duruyor gıcık etti,,
bir sonrakini seagate alıcam. -
quote:
Orjinalden alıntı: HDD
***HANGİ HDD SEAGATE Mİ SAMSUNG Mİ***
80GB ALACAM AMA HANGİSİNİ ALIRSAM BİLGİSAYAR DAHA İYİ CALISIR
Forumda bi sürü topic var samsung seagate hakkında...Kirlilk yapmayalım arkadaşlar
Bu arada benim tercihim her zaman performanslı olandan yana SEAGATE tabiiki -
COOL AND SİLENCE... tarzanca oldu ama..:D sessiz ve soğuk tabiki SAMSUNG..quote:
Orijinalden alıntı: xpressquote:
Orjinalden alıntı: HDD
***HANGİ HDD SEAGATE Mİ SAMSUNG Mİ***
80GB ALACAM AMA HANGİSİNİ ALIRSAM BİLGİSAYAR DAHA İYİ CALISIR
Forumda bi sürü topic var samsung seagate hakkında...Kirlilk yapmayalım arkadaşlar
Bu arada benim tercihim her zaman performanslı olandan yana SEAGATE tabiiki
-
e tabiki samsung...quote:
Orijinalden alıntı: guner05
COOL AND SİLENCE... tarzanca oldu ama..:D sessiz ve soğuk tabiki SAMSUNG..
Alıntıları Göster
bukadar adam birşey biliyorki konuşuyor..
akşam download için pc yi açık bırakıp uyursan..daha doğrusu uyumaya çalışırsan sessizliğin nedemek olduğunu anlarsın...
-
kardeş sata hdd ler daha ii samsunglar dünyaca ünlü bi hdd ama SEAGATE ler bir kaç ülkede ünlüquote:
Orijinalden alıntı: cesi007
e tabiki samsung...
bukadar adam birşey biliyorki konuşuyor..
akşam download için pc yi açık bırakıp uyursan..daha doğrusu uyumaya çalışırsan sessizliğin nedemek olduğunu anlarsın...
Alıntıları Göster
yani samsung almanı tercih ederim
-
Teknoloji TV de Seagate in türkiye temsilcisi dünyadaki hdd lerin %70 i seagate demişti.quote:
Orijinalden alıntı: E_N_E_S_32_32
kardeş sata hdd ler daha ii samsunglar dünyaca ünlü bi hdd ama SEAGATE ler bir kaç ülkede ünlü
yani samsung almanı tercih ederim
Alıntıları Göster -
ben idede kesinlikle seagate derim 2 tane seagate hdd oldu ide ne bir ses nede sıcaklık vardı ama sata dersen son aldığım seagate sata hdd baya sesli çalışıyorquote:
Orijinalden alıntı: ilkbilir
Teknoloji TV de Seagate in türkiye temsilcisi dünyadaki hdd lerin %70 i seagate demişti.
Alıntıları Göster -
Bende samsung sata2 80gb var bir sorun yok 6 ay olduquote:
Orijinalden alıntı: Solitude
ben idede kesinlikle seagate derim 2 tane seagate hdd oldu ide ne bir ses nede sıcaklık vardı ama sata dersen son aldığım seagate sata hdd baya sesli çalışıyor
Alıntıları Göster -
samsung sata tabiikiquote:
Orijinalden alıntı: mavizaman
Bende samsung sata2 80gb var bir sorun yok 6 ay oldu
Alıntıları Göster -
Herhalde samsung,küçük bir performans kaybı yüzünden o kadar sorunu göze almaya gerek yok..Alcaksan Samsung alcaksın sessiz ve soğuk yani...Seagatede iyi onu bende biliyorum ama ben her 2 hdd yide kullandım ordan biliyorum...Ayrıca bir hdd ne kadar soğuk olursa veri ler için o kadar iyidr.Çünkü,bi yerde okumuştum hdd nin içindeki disk ısındığı zaman genleşip veriler in yerleri değişiyormuş bunun sonucundada windows bozuluyormuş bunun nedenide soğuk ortamda kurulan windows muş...yani böle bişeydi...Burdan çıkarılacak ana fikir soğuk hdd = samsung ...quote:
Orijinalden alıntı: VİPER_TR
samsung sata tabiiki
Alıntıları Göster
-
quote:
Orijinalden alıntı: VipLimE
Herhalde samsung,küçük bir performans kaybı yüzünden o kadar sorunu göze almaya gerek yok..Alcaksan Samsung alcaksın sessiz ve soğuk yani...Seagatede iyi onu bende biliyorum ama ben her 2 hdd yide kullandım ordan biliyorum...Ayrıca bir hdd ne kadar soğuk olursa veri ler için o kadar iyidr.Çünkü,bi yerde okumuştum hdd nin içindeki disk ısındığı zaman genleşip veriler in yerleri değişiyormuş bunun sonucundada windows bozuluyormuş bunun nedenide soğuk ortamda kurulan windows muş...yani böle bişeydi...Burdan çıkarılacak ana fikir soğuk hdd = samsung ...
Alıntıları Gösterquote:
Orjinalden alıntı: megasid
Herhalde samsung,küçük bir performans kaybı yüzünden o kadar sorunu göze almaya gerek yok..Alcaksan Samsung alcaksın sessiz ve soğuk yani...Seagatede iyi onu bende biliyorum ama ben her 2 hdd yide kullandım ordan biliyorum...Ayrıca bir hdd ne kadar soğuk olursa veri ler için o kadar iyidr.Çünkü,bi yerde okumuştum hdd nin içindeki disk ısındığı zaman genleşip veriler in yerleri değişiyormuş bunun sonucundada windows bozuluyormuş bunun nedenide soğuk ortamda kurulan windows muş...yani böle bişeydi...Burdan çıkarılacak ana fikir soğuk hdd = samsung ...
bana biraz saçma geldi...
seagate daha iyi diyorum... başka bişey demiyorum...
-
Bende samsung tercih ettim ve çok memnunumquote:
Orijinalden alıntı: mavizaman
Bende samsung sata2 80gb var bir sorun yok 6 ay oldu
Alıntıları Göster -
sonuçta seagate hızlı, samsung sessiz....quote:
Orijinalden alıntı: xxxxxthompson
Bende samsung tercih ettim ve çok memnunum
Alıntıları Göster
Benzer içerikler
- intel speed shift technology nedir
- işlemci ghz arttırma
- ryzen ne demek
- tray işlemci nedir
- 4060 ti için işlemci
- intel işlemci sorunu
- kirin 9010
- cpu nedir
- dünyanın en iyi işlemcisi
- ryzen 7 7800x3d
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X