Şimdi Ara

hangi heal hangi tank yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
1
Favori
312
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar herkese merhabalar ufak yardımlarınıza ihtiyacım var.
    Bir çok karakterim var oyunda bunlardan hangisini heal hangisini tank yapayım yorumlarınızı merak ediyorum
    Cevap veren arkadaşlara şimdiden teşekkürler.

heal için classlar

1.monk
    2.paladin
    3.priest
    4.shaman

tank için ise

1.warrior
    2.paladin
    3.monk
    4.dh

iyi oyunlar...

• Tank oynarsam warrie, heal onarsam (oynuyorum) rDruid.
    Neden ? Warrie; absorb mekaniği benim gözümde op.
    Neden ? Drudi; Hot mekaniği benim gözümde op.
  • Tank Warrior
    Heal Paladin
  • şu an için resto shaman çok popüler ve de zevkli tavsiye ediyorum onun dışında resto druid bence en iyi healer tank için warrior ya da pala ben palayı daha zevkli buluyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tank dk tercih ederim heralde self healı mükemmel ama warrior da harbiden sağlam
    healer monk monk monk. legionda noldu bilmiyorum ama wodun gözbebegiydibakınız .d
  • Tank için ya warrior yada DK. Paladin karazhan da çok spike dmg alıyor . Shield of the righteous u iyi kullanman lazım ve paladin HP si düşük.

Healer olarak Resto shaman zevkli fakat birazda rahat etmeyi düşünmelisin Tank olarak DK önerdiğim gibi healer olarak druid öneriyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: WhoIsYourSummoner

Tank dk tercih ederim heralde self healı mükemmel ama warrior da harbiden sağlam
    healer monk monk monk. legionda noldu bilmiyorum ama wodun gözbebegiydibakınız .d

Legionda iyi değilmi yani monk healerlar?
  • mesajımdan nasıl çıkardın onu? eğlenceli olduğu icin monk monk monk dedim wodda cok güçlü oldugu icin video da koydum. sadece şimdiki durumunu bilmiyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ne yazık ki druid im yok o yüzden listede de yok ilginize teşekkür ederim ama kararsızlığım devam ediyor.

Shaman ı heal

paladin i tank yapacağım sanırım.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.