Şimdi Ara

Hangi hero

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
253
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar şuan hesabımda 995 rp var ilk defa rp ile hero alıcam sizce ne alayım bende olan herolar :pantheon teemo jax warwick masteryi morgana alistar jinx sivir ashe malphite nunu akali fiddlesticks ryze annie

• RP ile şampiyon alma.
  • quote:

Orijinalden alıntı: MRTFR

RP ile şampiyon alma.

1kereliğe mahsus almak istiyorum mid hero eksikliğim var 6300 ip için en aşağı 45-50 oyun atmak lazım çok uzun bir süre şuan 3k ip var 4.8 olunca riven da alıcam bide rp ile mid herosu almak istiyorum yada oyun taşıyan başka bi hero
  • RP ile hero alma +1

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kesinlikle rp ile hero alma illa alıcam diyorsan bari indirime girenlerden al paran çöpe gitmesin

• quote:

Orijinalden alıntı: ichbinkeinezitrone

Kesinlikle rp ile hero alma illa alıcam diyorsan bari indirime girenlerden al paran çöpe gitmesin

hocam azir indirime girecekler listesindeydi indirime girdimi gelecek günlerdemi indirim olacak azirde bilgin varmı
  • quote:

Orijinalden alıntı: Carpii

quote:

Orijinalden alıntı: ichbinkeinezitrone

Kesinlikle rp ile hero alma illa alıcam diyorsan bari indirime girenlerden al paran çöpe gitmesin

hocam azir indirime girecekler listesindeydi indirime girdimi gelecek günlerdemi indirim olacak azirde bilgin varmı

Maalesef bilmiyorum hocam oyuna giremiyorum şu sıralar

• Rp ile hero alma diyenleri takma rp ile hero alinir bi heroyu almak icin 3 hafta 6300 biriktirmek sacmaliktan baska bisey degildir

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sophie Dee

Rp ile hero alma diyenleri takma rp ile hero alinir bi heroyu almak icin 3 hafta 6300 biriktirmek sacmaliktan baska bisey degildir

bende öyle düşündüm maç başı bozgunda max 70-80 geliyor genelde erken bittiğinden zafer 120-130 ortalaması 100 yapıyor zaten 6300/100 =63 oyun bir tane 6300 lük hero almak için bence çok abartı
  • https://forum.donanimhaber.com/showTopic.asp?m=108164361 Biri böyle bişey paylaşmış ordan bak istersen indirime giren zamanlarda alabilirsin

• quote:

Orijinalden alıntı: Carpii

quote:

Orijinalden alıntı: Sophie Dee

Rp ile hero alma diyenleri takma rp ile hero alinir bi heroyu almak icin 3 hafta 6300 biriktirmek sacmaliktan baska bisey degildir

bende öyle düşündüm maç başı bozgunda max 70-80 geliyor genelde erken bittiğinden zafer 120-130 ortalaması 100 yapıyor zaten 6300/100 =63 oyun bir tane 6300 lük hero almak için bence çok abartı

Al kardesim al rp ile istedigin heroyu bende 90 hero varsa 45 i rp ile alinmistir hicde pisman degilim

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • RP ile indirime giren karakterler alınır, aksini bronzlar iddia eder
  • türkiye sunucusuyla beraber başladım oyuna, toplasan 10 tane karakteri rp ile almışımdır onların da hepsi indirimden, düzen her zaman metadaki şampiyonları almaktan geçiyor. atıyorum şu an metada kaç tane hero var 5 bunları acıyorsun, bir sonraki metaya kadar ip birikiyor bu sefer onları acıyorsun derken tüm heroları bir süre sonra açılmış oluyor bendeki gibi
  • Rp ile karakter alıcağına ip boost al daha fazla ip kasarsın paran boşa gitmez yada league of legends in sitesinde temmuz ayı indirimleri var oradan ulaşabilirsin
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.