Şimdi Ara

Hangi Hero Alışmam Lazım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
402
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyler 3-4 haftadır oynuyorum10 level oldum. 60 level bir arkadaşım var o öğretti yavaş yavaş kendimde bişeyleri öğrendim .

Beyler şimdiden hangi heroyla alıştırmalar yapmam lazım 60 level arkadaş pudgeye alış felan dedi ne yapayım bak bunu kesin öğren elin alışsın dediğiniz hero varmı fikirlerinizi bekliyorum

• Oyun stilini bilmeden bişey söylemek zor. Ama arkadaşın bence çok iyi tavsiye vermemiş. İlla carry oynucak diye bişey yok. Nc, Support, pusher vs de oynayabilirsin. Ama illa carry oynarım diyosan Sven, wraith king, viper da oynayabilirsin.

Not: riki alma.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hocam karşıda ki takımın picklerinede dikkat etmen lazım.alırsın bi heroyu karşıda giderler onu etkisiz kılacak hero alırlar öylece kalırsın.herhangi bi heroya odaklanman yanlış olur diye düşünüyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ciddiyetsiz

Oyun stilini bilmeden bişey söylemek zor. Ama arkadaşın bence çok iyi tavsiye vermemiş. İlla carry oynucak diye bişey yok. Nc, Support, pusher vs de oynayabilirsin. Ama illa carry oynarım diyosan Sven, wraith king, viper da oynayabilirsin.

Not: riki alma.

oyun stilim şu hocam benim böyle büyüler felan cok severim hatta invokere karşı büyük ilgim var ama aşırı zor zamanımda yok yani biliyorsunuz okul dersler sınavlar :) yani invokerla böyle arada botlarla oynuyorum . felan çok güzel neyse hocam işte böyle carry felan yani doğruyu söylemek gerekirse pudge felan ilgim yok oyunda diğer arkadaşlara yardım etmek büyüler atmak arada pushlamak çok güzel fakat mesela 60 level arkiyle oynarken bende disruptor vardı kill alıyorum ama oraya skil ckıyorum öyle combatlarda ben alıyorum killi bana kızıyor oglum sen napıyorsun diye felan. o sinir ediyor sadece arada item kasamıyorum ward almaktan felan sürekli ölüyorum o sinir bozucu neyse :)

• arkadaşının 60 lvl olması emin ol hiçbir anlam ifade etmiyor, oyunda lvl oyunu oynama süren ile doğru orantılı olarak artan en ufak işe yaramayan gereksiz birşey... büyük ihtimal 60 lvl 1k mmrli birisidir...
    kill aldığında eğer kastı olarak çalmak amacın yok ise sana laf söylediğinde küfret... direk küfret, hiç uğraşma... kill bırakacağım diye kaçma ihtimali olan herolara dokunmayıp elinden kaçıran tonlarca tip var. al hangi heroyu istiyorsan onunla oyna, invoker, meepo, chen, enc gibi hakkını vermen gereken herolar hariç hepsi işini görür...
  • Hacı ben carry olarak sniper ve drow oneriyorum support olarak Dazzle spell herosu olarak skywrath mage öneriyorum hepsi kolay ve zevkli herolar al dene seversin emin ol

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RahipDotaci -- 16 Kasım 2014; 19:51:36 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: DeathOrLife7
    oyun stilim şu hocam benim böyle büyüler felan cok severim hatta invokere karşı büyük ilgim var ama aşırı zor zamanımda yok yani biliyorsunuz okul dersler sınavlar :) yani invokerla böyle arada botlarla oynuyorum . felan çok güzel neyse hocam işte böyle carry felan yani doğruyu söylemek gerekirse pudge felan ilgim yok oyunda diğer arkadaşlara yardım etmek büyüler atmak arada pushlamak çok güzel fakat mesela 60 level arkiyle oynarken bende disruptor vardı kill alıyorum ama oraya skil ckıyorum öyle combatlarda ben alıyorum killi bana kızıyor oglum sen napıyorsun diye felan. o sinir ediyor sadece arada item kasamıyorum ward almaktan felan sürekli ölüyorum o sinir bozucu neyse :)

hocam sen o zaman support oyna. support da lazım oyuna. support olmasa oyunu kaybedersiniz zaten. birinin ward dikmesi lazım, dust alması lazım, gang için yardım etmesi lazım, team fightlarda disable yapması lazım... ama tabi mümkün olduğunca kill almayıp carry alabilecekse ona bırakmak, son çare olarak da support kill alması lazım. ben de oyunun başlarındayım ama bildiklerim bunlar.

• Rolünü söyle cevaplayalım sup dersen dazzle rylai ezalor wisp en idealleri ama tabiki daha çok sup var bunlar sadece bence başlıcaları özellikle daz fenadır

Edit: Okudum bi kaç yorumu dediğim gibi supluğu severim demişsin büyü çeşitliliği falan demişin rubicki kesin dene o zaman sonra bak bakalım invoya bi daha

Edit2: Suplarken oyun başı sen carryini koruyacak yada kill almasına yardım etceksin sonrada o seni koruyacak disruptor ultisiyle kill almya çok müsait bi hero yani sen bence istemeden alıyorsun o arkadaşının mallığı arada carryin kastıysa ks atmanda bence bi sakınca yok sonuçta oyundaki feedlemeye müsait minimum herolar suplardır ganglerde ilk hedeftirler genelde bu yüzden yalnız kalmamaya ve önleden yardırmamaya çalış senin görevin kabaca adamların arkasından gıcını toplamak ama emin ol arkadaşın sana kızdığında onu bi kaç gang yalnız bırak, bırak ne mok yerse yesin zaten kendisi seni yanına çağıracaktır otomatik olarak

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Goblin Mind -- 16 Kasım 2014; 21:19:33 >

• hocam sana tavsiyem turnuvalari izle twitchten takip et. nasil pick yapilir kim nereye gider karsidaki herolara gore hangi itemler cikilir ogren.rehberlerden herolarin hepsinin skillerini ogren cunku bir heroyu kullanmayi bilmenin yaninda takim arkadasinin neler yapabilecegini, dusman heronun neler yapabilecegini de bilmen lazim. mapi surekli takip et her zaman - vermezler.
    support oynuyorsan rakibin kacma imkani yoksa son vurusu carryne birak. bir laneye carryle birlikte gittiysen rakibi taciz et creeplerin son vurusunu adama birak. ward almayi ihmal etme. gank gez.
    void,anti mage tarzi hard carrylerle oynarken kasmana bak ornegin voidde mom ve maelstorm bitmeden laneden ayrilip aksiyona girme. her firsatta kas onceligin gold farki acip item bitirmek olsun.
    hakkiyla oynamak yetenek gerektiren invoker, meepo , tinker gibi herolardan simdilik uzak dur.
    pudge hook ve mirana arrow tutturma alistirmalari icin bunlari arada oyna.
    turnuvalarda ya da rehberlerde yeni bir sey ogrendiginde esli zor botlu oyunda test edebilirsin.

• Aç single draft oyna.Hangi hero falan hikaye,sen bütün heroları tanımaya bak,ondan sonra zaten yavaş yavaş sevdiğin bir hero ile daha çok oyun atmaya başlarsın.Hero tavsiyesi istemek saçma geliyor bana.Mesela ben ilk aylarımda her maç antimage alıp pt-vg-basher kasıp milleti t2-t3'e kadar kovalıyordum.Şu anda favori herolarım sk-es-magnus-tide mesela.Yani blink olayının hastasıyım,oyunumu zevklerimle doğru orantıda geliştirmişim.Sende single draft oyna;chen,visage,meepo,invoker'dan şimdilik kaçın,bir 150-200 oyun attıktan sonra almadığın heroları ne pahasına olursa olsun al.Feedlemek sorun değil,önemli olan oyunu adam akıllı öğrenmek.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Goblin Mind

Rolünü söyle cevaplayalım sup dersen dazzle rylai ezalor wisp en idealleri ama tabiki daha çok sup var bunlar sadece bence başlıcaları özellikle daz fenadır

Edit: Okudum bi kaç yorumu dediğim gibi supluğu severim demişsin büyü çeşitliliği falan demişin rubicki kesin dene o zaman sonra bak bakalım invoya bi daha

Edit2: Suplarken oyun başı sen carryini koruyacak yada kill almasına yardım etceksin sonrada o seni koruyacak disruptor ultisiyle kill almya çok müsait bi hero yani sen bence istemeden alıyorsun o arkadaşının mallığı arada carryin kastıysa ks atmanda bence bi sakınca yok sonuçta oyundaki feedlemeye müsait minimum herolar suplardır ganglerde ilk hedeftirler genelde bu yüzden yalnız kalmamaya ve önleden yardırmamaya çalış senin görevin kabaca adamların arkasından gıcını toplamak ama emin ol arkadaşın sana kızdığında onu bi kaç gang yalnız bırak, bırak ne mok yerse yesin zaten kendisi seni yanına çağıracaktır otomatik olarak

Hocam herseyi yapiyorum felan kurye aliyorum ward dikjyorum felan ama item kasamamktan oyunda surekli oluyorum ne yapmam lazim yoksa o sorun degil mi

• DeathOrLife7 kullanıcısına yanıt
    Dediğim gibi carryin arkasında dur cengaverlık yapma asistlerle idare etceksin o da gelirse warding her yeri habire döşemeye çalışma runelere rosha 3-5 ncye yola köy yeter ben onu bile yapmiyom ve carryin artık kasilcak bi tarafı kalmadıysa az bi şey iş atabilirsin bence zararı yok ve tek gezme unutma sen carryine carryinde sana muhtaç

• quote:

Orijinalden alıntı: Goblin Mind

Dediğim gibi carryin arkasında dur cengaverlık yapma asistlerle idare etceksin o da gelirse warding her yeri habire döşemeye çalışma runelere rosha 3-5 ncye yola köy yeter ben onu bile yapmiyom ve carryin artık kasilcak bi tarafı kalmadıysa az bi şey iş atabilirsin bence zararı yok ve tek gezme unutma sen carryine carryinde sana muhtaç

Eyvallah saolun hocam

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.