Şimdi Ara

Hangı herolarla golda cıkabılırım lutfen yardım edın :(

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
238
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Gayet acık solo jungle mıd adc tıerlerını yazarsanız sevınırım

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• ışınlansız oynuyorsan toptan sana hayır gelmeyeceğini söyliyim bastan ayrıca oraya supportu ekle
  • quote:

Orijinalden alıntı: Esperus

ışınlansız oynuyorsan toptan sana hayır gelmeyeceğini söyliyim bastan ayrıca oraya supportu ekle

Tabıkıde ısınlanla gırıyorum supportta cok kotu oldugumdan eklemedım zaten sup kalırsa mırgana veya thresh alırım

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba arkadaşlar. Troller, afklar, oyun satanlar ve küfürleşenlerden bıktınız mı? Silvera Golda Platine Elmasa mı çıkmak istiyorsunuz? Öyleyse sayfamızı ziyaret edebilirsiniz.
    h ttps://www.facebook.com/EloboosterOP tam da aradığınız hizmeti sunuyor. Her türlü sorunuz için sayfaya mesaj atabilirsiniz. Sayfa açılışı şerefine ilk 10 kişi için indirimler uygulanacaktır!
  • darkavenger61 kullanıcısına yanıt
    suan metada olan alistarı dene derim topta yada suppta ayrıca evelyn oynayabilirsin totemlerde sıkıntı cekmeden gank atarsın jarvanda tavsiye ederim benim mainim jungle ve supp oldugu için bunları önerebilirim
  • Kardeş bende senin gibi lig atlamakta baya zorlanıyordum.Silver 2 den Altın 1 oldum şuanda...Burada sorun hangi herolar degil hangi lane ile alakalı.
    Rankedde önceden hangi lane bossa orayı seçiyordum.Ama baktım bu böyle olmucak.Mid geciyorum karsıma sürekli midde oynayan bir adam gelince lanede eziliyordum.Genelde topta oynuyordum.Solo bana daha yatkın geldi.Su anda paso rankedde solo oynuyorum.Gerçekten sabit bir lanede oynaman senin gelişimini ve takımına yararını baya bir artırıyor.Benden sana tavsiye kendine bir lane seç ve orada metaya uygun heroları oyna..Ben gnar,maokai,pantheon ve mundo oynuyorum.Genelde 5 6 herodan fazla değişik hero oynamıyorum.Solo oynucaksan ısınlan sart ve offttank herolar secmen daha mantıklı olur.
  • Adc:Tristana
    Jungle:Vi,Evelynn,Elise
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    YARDIM EDIN LA
    6 ay önce açıldı
    ıtem fıyat yardım
    16 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Akali vi xin vayne leona rengar elise

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Al bir Darius bak keyfine
  • Kata ve fizz özellikle fizz

• mümkün olduğunca assasin özellikli karakterler oyna master yi xin elise

• Ahri syndra tf

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.