Şimdi Ara

Hangi hondayı tercih etmeliyim?? Yada Başka Öneriler (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
1.069
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Bu arada musch-lee civic yüksek hızlarda diğer sınıfındaki araçlara göre daha az yakıyor.Bunun en önemli sebebi vites aralıklarının uzun olması buna bağlı daha düşük devirde yüksek hızlara ulaşabilmesi.TSI motorda düşük devirde yüksek torktan dolayı az yakıt yüksek performans elde ediliyor.Ama yüksek hızlarda bu motorlar hem daha yüksek devir çevirmek zorunda olması hemde turbo motorun asıl gücünü düşük devirde vermesi aracın daha çok yakmasına sebep oluyor.Yüksek devir tsı motor için bir dezavantaj.Fakat şehir içi ve düşük hızlardada durum tam tersi oluyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rosea -- 20 Kasım 2010; 12:11:39 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: rosea

Bu arada musch-lee civic yüksek hızlarda diğer sınıfındaki araçlara göre daha az yakıyor.Bunun en önemli sebebi vites aralıklarının uzun olması buna bağlı daha düşük devirde yüksek hızlara ulaşabilmesi.TSI motorda düşük devirde yüksek torktan dolayı az yakıt yüksek performans elde ediliyor.Ama yüksek hızlarda bu motorlar hem daha yüksek devir çevirmek zorunda olması hemde turbo motorun asıl gücünü düşük devirde vermesi aracın daha çok yakmasına sebep oluyor.Yüksek devir tsı motor için bir dezavantaj.Fakat şehir içi ve düşük hızlardada durum tam tersi oluyor

haksınınız belki civicle oturup istanbul trafiginde hiç öçmedim ama gözümün önünde benzin deposunun eridigi gördüm heralde o yogun trafikte 500 bin yakmıstır ama uzun yolda gercekyen civic yakıtta üzmüyor insanı onun garantisini verebilirim size...

• Peki arkadaşlar sahibinden com da biraz geziniyorum da premium la elegance arasında sadece sunroof farkı mı var gerçekten? fiyatlar oldukça değişiyor çünkü..
  • quote:

Orijinalden alıntı: cemmmmm

Peki arkadaşlar sahibinden com da biraz geziniyorum da premium la elegance arasında sadece sunroof farkı mı var gerçekten? fiyatlar oldukça değişiyor çünkü..

Yanılmıyorsam 2007 yada 2008 üstü tüm elegancelarda vsa(esp) mevcut.
  • 2009 beli dönemden sonra makyaj gördü civic.İşte o makyajlılarda premium ile elegance arasında sadece sunroof farkı var.Bende o yüzden karasız kalmıştım 2010 prmium otomatik civic aldım.Sunroof a vereceğim paraya otomatik olsun dedim.Ama sonra keşke 2 bin lira daha verip otomatik sunrooflu olsaydım dedim.Şimdide acaba 2. el accord mu alsaydım diyorum.İnsanoğlu işte açgözlü
  • yakıt olayı çok değişiyor.
    dün uzun yoldan geldim.
    bölünmüş yolda max 120km,otobanda da 130 zaman zaman 140 150 ile gittim.
    5.9lt yaktı.
    arabada 3 kişi full bagaj vardı.hatta bunun içinde 30dkya yakın duraklama var.pozantıda yol tıkalıydı.çok uzun süre beklemek zorunda kaldık.konyadan adanaya(330km) 3 saat 15 dk civarında gittik.
    cruise control ile sabit hızla gidince az yakıyor.ama yüklenince çook fazla yakıyor.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.