www.vatanbilgisayar.com LOGITECH Z313 2.1 SPEAKER fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da https://www.vatanbilgisayar.com/logitech-z-313-2-1-ses-sistemi.htmlarkadaşlar bir bu var z313 birde ; www.vatanbilgisayar.com LOGITECH Z213 2.1 SPEAKER - Vatan Bilgisayar https://www.vatanbilgisayar.com/logitech-z-213-2-1-ses-sistemi.htmlz213 arada 150 lira gibi bir fark var şuan en uygun sitede z 313 560 lira iken z213 430 lira |
Hangi Hoparlör Ses Sistemini Alayım? (Logitech)
-
-
ne alırsan al da 3050 karta para verme
bunu alacagına kulaklık al hoporlorle ses verilmiyor dısarı herkes dinliyor
-
Kanki kulaklık takmak boğuyor beni. Tek kullanabildiğim kulaklık airpods -
Z313 alacam 100 lira daha fazla veririm çok daha iyi ses kalitesi alırım go -
-
1+1 müzik stereo hoparlörü tavsiye ederim her zaman, bas kutularıyla kablolarla ve en önemlisi o bunaltıcı sesle uğraşmayın derim.
Bir süre sonra o baslar kafa ütülemeye başlayacak ve basları kısıp normale döneceksiniz.
şuanda kullandığım 2 yollu 1+1 hoparlörün bile baslarını kısıyorum (ayrı bas kutusu kullansaydım, tahammülü daha da zor olurdu)
-
Evde komşular yüzünden müzik dinlenmiyor ki
Anca müstakil ev olacak
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LeviEfendi -- 12 Ocak 2022; 16:24:2 > -
z333 ten aşşağısını almayın
-
Hocam baktım da şimdi 850 liraya var. Ancak 200 lira daha çıkmaya gerek var mı bu hoparlör için?
-
evet alınabilcek minimum hoparlör diyebiliriz son çıkan serilerde
-
quote:
Orijinalden alıntı: Guest-74C919D2Bevet alınabilcek minimum hoparlör diyebiliriz son çıkan serilerde
Z313 ile karşılaştırıldığında ne gibi farklar var hocam ? Eğer vaktiniz olursa bakabilir misiniz sizden rica etsem?
-
?
-
hocam bir adam 500 e T6060 model creative satıyor.
-
@Emre-B hocam ne diyorsunuz 500 'e creative T6060
-
-
Logitech eskisi gibi değil başka marka yok mu alternatif
-
creative benim dinlediğim çoğu seride basslar pörtlüyor mid ve tizler iyi ama basslar geneli sıkıntılı gibiydi
-
Bu adamın bana satacağı da eski model hocam zaten.
Bilemedim işe @El Topo başka marka yok bu kadar uygun fiyata 570 liraya aldım z213'ü
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X