Merhaba arkadaşlar. Web hosting alıcam fakat 3 firma arasında kararsız kaldım açıkcası. Alastyr Natro Turhost Bu hosting firmalarından herhangi biriyle çalışmış olan varsa düşüncelerini olumlu olumsuz paylaşabilir mi? İkinci sorum adwords üzerinde yabancı ülkelere reklam vericem. Fakat yerli hosting olduğu için Lokasyon Türkiye sorun olur mu? Sadece Adwords üzerinden. Üçüncü sorum Godaddy hakkında. Domainler çok ucuz sizce nasıl bir firma. Şimdiden teşekkürler arkadaşlar.
Hosting almak istiyorsunuz ama acaba hangisi veya hangi hosting firmasından almak istiyorum gibi birsürü kafanızda soru işaretleri oluşuyor.
YURTİÇİ Mİ? VEYA YURTDIŞI MI?
Evet bu soru herkesin kafasını karıştırıyor. Açık söylemek gerekirse yurt içinde bir çok host firmasıyla çalıştım malesef hiç biriyle tam olarak beklentilerimi karşılamadı. Ara ara kesintiler, duraklamalı ping sıkıntılarıbunlar beni çileden çıkarttı ve bu problem beni yurtdışı hosting firmalarına yöneltti. Aşağıdaki linkten detaylı bir açıklama mevcut bir incelemenizi tavsiye ederim