Şimdi Ara

Hangi hukuk?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
434
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1

Hangi hukuk?

(En Son Oy Tarihi: 16.7.2015)
Giriş
  • Arkadaşlar konu açık, nedir fikirleriniz? Şıkların hepsi bilkent hukuk olmazsa alternatif için konulmuştur bilgisini de vereyim.

• hukuktan nefret ettiğim halde
    tarih kokan bir üniversitede
    hukuk okumak isterdim ki bildiğim kadarı ile İstanbul Üniversitesi Hukuk ve Ankara Üniversitesi Hukuk markadır
  • quote:

Orijinalden alıntı: lostking10

Arkadaşlar konu açık, nedir fikirleriniz? Şıkların hepsi bilkent hukuk olmazsa alternatif için konulmuştur bilgisini de vereyim.

Tm3 kac?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • salih uçan S kullanıcısına yanıt
    1270
  • Yeditepe tabiki ben memnunum sıralama aynı sayılır geçen senemle

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bilgi hukuk bence.öğrencilerinin kalitesi ve öğrencilere sunulan imkanları başka bir üniversitede görmedim.ayrıca iş için özel üniversite mezunlarına sıcak bakmayan avukatlar bile bilginin ayrı bir yerde olduğunu söylüyorlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lime_

bilgi hukuk bence.öğrencilerinin kalitesi ve öğrencilere sunulan imkanları başka bir üniversitede görmedim.ayrıca iş için özel üniversite mezunlarına sıcak bakmayan avukatlar bile bilginin ayrı bir yerde olduğunu söylüyorlar

Hocam bilginin ne gibi imkanları var biraz bilgi verebilir misiniz?
  • up
  • 44fthhkn44 4 kullanıcısına yanıt
    ben öğrencisi değilim ancak bildiğim ve gördüğüm kadarıyla yurtdışı imkanları,öğrencilere tanınan staj imkanları çok fazla ve bilgide okuyan tanıdığım insanlar hep hukuk konusunda daha donanımlı ve sosyal kişilerdi.staj için konuştuğum avukatların da ortak görüşü bilginin donanımlı öğrenci yetiştirdiği yönünde.
  • Lime_ L kullanıcısına yanıt
    hocam internette bilginin küçülme politikası güttüğü birtakım sorunları olduğu söyleniyor,bu konuda bilginiz var mı
  • 44fthhkn44 4 kullanıcısına yanıt
    yok maalesef
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.