Şimdi Ara

Hangi interneti kullanmalıyım yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
369
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar eve internet bağlatacağım ama hangisinde sorun yaşamam. Online oyun oynarken pingden dolayı sorun yaşamayayım bide download hızı 8mbit üstünde olsun yeterli. Ttnet kullanan arkadaşım çok sorun yaşadı o yüzden hiç düşünmüyorum. Superonline yada uydunet almayı düşünüyorum (bulunduğum yerde fiber yok). İstanbul/Ataşehirde oturuyorum acaba hangisinde ping ve download sorunuyla karşılaşmam yada daha az karşılaşırım. Okuduğunuz için teşekkürler bide yardım ederseniz çok iyi olur. Teşekkürler.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Süperonline da telekomun altyapısını kullanıyor senin altyapına baglı hız kafadan olmuyor hızım şöyle olsun diye uydunetin altyapısı varsa ona geç.
  • Hızım şöyle olsun diyince olmadığını biliyorum. Mesela bazı kullanıcılar ttnette 8 mbit tarifem var ama 3-4 mbiti geçmiyo diyolar. Bunun sözünü hangi firma tutar? Merak ettiğim bu.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hangi internet firmasını kullanırsan kullan, ayrı bir fiber olmadığı takdirde Türk Telekomun altyapısını kullanıyor. Senin bağlı olduğun santral kaç mb ye izin veriyorsa o kadarını kullanabilirsin. X firması 16 mb hizmet veriyor diyelim ama senin bağlı bulunduğun santral 8 mb e kadar izin veriyorsa, sen maksimum 8 mb kullanabilirsin. O yüzden hangi firmadan alırsan al aynı hizmeti alırsın. Bence hangisi bütçene daha uygunsa onu al. Turknet'i de düşünebilirsin. Selamlar.
  • evde sabit hat var ise Superonline'ı arayıp ortalama kaç mbps hız alabilceğini öğrenirsin..sabit hat yok ise ttnet ofisine git en yakın santral kaç metre falan ona baktır ortalama bir hız söylenir..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.