malesef yok..AKK yi aşıp 1 e düşersen youtubede video bile açmıyor, ben tivibu web üyesiyim onu bile doğru düzgün izleyemiyorum. hem kotadan götürüyor hemde hız 1 e düşünce onu izlesem nette dolaşılmıyor. TTNET inş resmen minimum 3 mbit e düşüreceğini açıklarda rahatlarız.
Şu an geçmemeyi düşünmeye başladım hem 75 tl vereceğim hem de rahat rahat takılamayacağım lanet olsun bu TTNET yönetimine!!!
1mbit ile online oyun falan oynanabilir mi peki
oyunla pek işim olmuyor oynayacağın oyunla alakalıdır heralde bu. tavla okey oynarsınız anca dediğim gibi sınırsızda uydunet imkanı olanlar avantajlı şu şartlarda. 3 mbit resmen açıklanırsa bizde rahatlarız
quote:
Orijinalden alıntı: poison06
oyunla pek işim olmuyor oynayacağın oyunla alakalıdır heralde bu. tavla okey oynarsınız anca dediğim gibi sınırsızda uydunet imkanı olanlar avantajlı şu şartlarda. 3 mbit resmen açıklanırsa bizde rahatlarız
Peki açıklamasının ihtimali yüzde kaç?
onu bilemem dediğim gibi forumu takip ederseniz 3 e düştüğünü söyleyende var 1 e düştüğünü söyleyende artık ttnetin elinde bu ama resmen 1 mbit
quote:
onu bilemem dediğim gibi forumu takip ederseniz 3 e düştüğünü söyleyende var 1 e düştüğünü söyleyende artık ttnetin elinde bu ama resmen 1 mbit
Bide 3 bilgisayar kullansam bu düşer değil mi
aynı anda girerseniz kaldırmaz hele biri download yapıyosa
quote:
aynı anda girerseniz kaldırmaz hele biri download yapıyosa
Bu kötü oldu o zaman akk dolunca mecburen sırayla kullanacağız
hocam indirme yapacaksanız artık anlaşacaksınız hep birlikte nette olacağınız vakit olmaz çünkü kaldırmaz. hiçbişey indirmeden izlemeden dinlemeden dolaşırsınız heralde
quote:
hocam indirme yapacaksanız artık anlaşacaksınız hep birlikte nette olacağınız vakit olmaz çünkü kaldırmaz. hiçbişey indirmeden izlemeden dinlemeden dolaşırsınız heralde
Şükür ki dh çok fazla kota almıyor yoksa halimiz kötüydü
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme