dostum 1000-1100 liraya simlocklu iphone 4 bulabilirisin..... yerinde olsam acileyetin yoksa yeni iphone bekle.... muhtemelen 300-350 dolar civarina abd de iphone 4 ün lite versiyonu çıkacak. Türkiye fiyatıda muhtemelen 1000 lira civarı olacaktır
Oncelikle gorusler icin tesekkur ederim.kardesimin montesi var 1yil oldu alali onu 300 tlye sayacak iphone icin 1200 tl nakit vermem gerekiyo bugun tlfoncu ile ole konustuk.ayrica dh dan tavsiyede bulunurmusunuz iphone icin.
Limangoda 3gs 1029 tl bugün..
Hangi iPhone daha yeniyse onu alın. Çünkü Apple bu işi biliyor da yeni bir ürün veriyor.
telefoncu yerine kişisel olarak satanlardan almak daha iyi olabilir.sahibinden.com da iyice araştırırsanız 1000 liraya sim free ürün bulabilirsiniz.
arkadaşlar ip4 nerde 1600 lira allah aşkına söyleyin bizde alalım
1500 çok para yurt dışı ürün ıçın. 3gs daha mantıklı
quote:
Orijinalden alıntı: Error 404
1500 çok para yurt dışı ürün ıçın. 3gs daha mantıklı
Ama nakit 1200+monte=1500
hocam benden sana tavsıye garantısız sakın alma ben aldım elımde patladı ıphone 4 kımse tamırınden anlamıyor genpa teleservvıs bıle tamır yapmazken bı arıza halınde elınzde kalabılıyr kı cok berbat bı durum garantılı 3gs al garantısız ıphone 4 alacagına en mantıklısı sonra benım gıbı elınde kalınca 3de 1 fıyatına satmak zorunda kalmassın
quote:
Orijinalden alıntı: onwer
quote:
Orijinalden alıntı: ANTİ BUG
quote:
Orijinalden alıntı: onwer
Arkadaslar 2.el iphone 3gs buldum kutulu 2 aylik fiyati 900 tl en son 850.digeri ise sifir yurtdisindan getirtiyomus tlfoncu kayit oluyomus iphone 4 16 siyah bunun fiyati ise 1500 tl.iki telefon arasinda kararsiz kaldim bana nedenleri ile hangisini almam hakkinda aciklama yaparmisiniz tesekkurler.
ıphone 3g kaç gb ?
Iphone 3gs 16 gb siyah 2 aylik kutulu.ayrica iphone 4 ise kayitli gelcek
Benim fikrim ıphone 4 alman ıphone 3g 32 gb olsaydı.3g daha mantıklıydı ama ikiside 16 gb lık aralarında 600 tl oynuyo ıphone 4 alman şu anda daha mantıklı görünüyo.