Şimdi Ara

hangi işlemci

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
364
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar laptop almayı düşünüyorum.Ancak işlemci konusu kafamı karıştırdı .Core duo ları düşündüm ama pil ömrünü kısalttığı için eledim ancak yüksek performans da istemiyor değilim tabi ki.Siz ne önerirsiniz centrinolar mı Core duo lar mı?Bu arada bilgisayar müh.öğrencisiyim ve sadece alacğım pc de çalışıcam,oyun hiç oynamam önerebileceğiniz bir pc var mı?

• su anda core duonun altinda bi islemci almak akil kari degil size core duo islemcili dell 6400 onerebilirim satan firmalar 9 cell pille satiyorlar bu da daha uzun pil omru ve performans demek ayrica ekran parlakligini biraz kisarsaniz pil sureniz uzayacaktir
  • dostum core duo larda pil ömrü daha uzun
  • ama biraz daha beklenirse core 2 duo larda dizüstüne geçecek o zaman da core 2 duo ların altında işlemci almak akıl karı olmayacak
  • Alınabilecek en iyi seçenek Core 2 Duo (Merom) işlemcilerdir. Üstelik 64bit desteği ve core duo'lardan azda olsa daha az enerji harcıyor. Şuan piyasada yok ama birkaç güne kadar bu işlemciyi kullanan laptoplar yaygınlaşır.
  • monsterlarda 1 ay içinde teslim core2 duo işlemcili satış var
  • core duo işlemciler iyi şu anda laptoplar için core duo işlemciler çıkmıcakmıs daha casper öle dedi çıkarsada fiyatlar ilk basta baya pahalı olucakmıs
  • amd x2 işlemcili bir pc tavsiye ederim
  • arkadaşlar hepinize teşekkürler .dell 6400 ü ben de düşündüm ancak dell lerde pil sorunu çıktı diye bazı laptoplar toplatıldı.Buna rağmen almamı tavsiye edr misiniz.
  • pil sorununu kontrol eder sorun varsa almazsın ama bence toplatılması markanın büyüklüğünü gösterir, dünyada 6 pil sorunlu çıktı diye milyonlarca pili her marka toplamaz. haa topladı zarar mı ettin, hayır sony ürettiği için sony e patladı
    bence için rahat olsun dell ii bi marka
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.